15. Domluva od sokyně

4.2K 261 12
                                    

Pohled Liv:

Uplynulo několik dnů od toho co se mi Paul i Emmett svěřili. Obou jsem řekla to samé, že potřebuju trochu času. Ale pravda byla že jsem potřebovala opravdu mnoho času. Tolik jsem chtěla Emmetta ale tolik jsem chtěla i Paula. Ale nebylo tu jen to, taky tu byla Rosalie a Rachel. Rosalie byla tolik milá, i když né vždy ale alespoň se snažila a Reachel jsem zatím sice nepoznala ale byla moje sestřenice.Neměla jsem ani tušení kterého z nich si vybrat.

S Jaredem jsem si zrovna dávali závod s dnešní hlídky k Emily domů. Vyhrával ale já věděla o jedné rychlé zkratce kterou jsem využila díky Jaredovou nepozorností. Musela jsem tenhle závod prostě vyhrát protože vítěz dostane jeden ze dvou muffinů od Emily. I když jsem běžela zkratkou, Jared byl přece jen o trošičku rychlejší a u Emily byl o čtvrt sekundy dřív.

Oba jsem vešli k Emily a přitom jsem se hlasitě smáli. Všichni už seděli u stolu. Ze začátku jsem byla v Paulově přítomnosti nervozní ale zvykla jsem si. Pohlédla jsem na Paula a všimla si že se naštvaně dívá mezi mě a Jareda. On žárlil. Mým obličejem prošel úsměv. ,,Kde jste byly tak dlouho?" zeptal se Embry. ,,Ale nikde" usmála jsem se na něj a po chvíli i mrkla, na což se Embry usmál a Paul zabručel. Vzala jsem si z mísy své dva muffiny a jeden podala Jaredovy. Ten si ho z úsměvem vzal a hladově se do něj zakousnul. Chtěla jsem si sednout když v tom jsem tuhla. ,,Mohla bych z tebou mluvit Liv".  Ohlédla jsem se a spatřila Rosalii stát u dveří. Hned mnou prošel mráz. ,,Jistě" kývla jsem a vydala se za ní ven. Když jsem byly dost daleko od domu Rosalie se zastavila a pohlédla na mě. Cítila jsem se tak nepohodlně, tušila jsem o čem chce mluvit a chtěla jsem Emmetta teď hned zabít že jí to řekl. ,,Určitě víš o čem chci z tebou mluvit?" řekla a já s pohledem na své boty kývla. Rosalie se zahlédla do dálky než promluvila ,,Víš Emmett pro mě znamená všechno. Od doby co jsem se proměnila už nemám nic, jen jeho. Když jsem ho potkala myslela jsem že spolu budeme navždy a konečně mi má nesmrtelnost nepřipadala tak strašná když jsem jí měla strávit s Emmettem. Nikdy by mě ani ve snu nenapadlo že bych s Emmettem nebyla navždy...až do včerejší noci, kdy mi Emmett řekl co k tobě cítí"podívala se na mě. V jejím pohledu ale nebyla nenávist, bylo v něm zklamání, zlomenost a hlavně smutek. ,, Má tě rád Liv" řekla ,,Asi tě i miluje. A mě to tolik bolí ale nebudu vám dvou bránit, pokud budete chtít být spolu tak vám nebudu bránit". Znovu se zahleděla do neznáma ,,I když mě to zabije". Po chvíli se ironicky rozesmála ,,Vlastně jsem nesmrtelná, takže s tím budu muset žít." Několikrát jsem na místě přešlápla než jsem se podívala Rosalie. Naše pohledy se střetli ,,Neboj se Rosalie, to co Emmett cítí je jen menčí zmatek. Je s tebou strašně dlouho a to i upíra někdy zmohne. Prostě se jen teď trochu bouří ale určitě miluje tebe a co nevidět si to zase uvědomí. A nemusíš se bát, že bych si z Emmettem něco začala. Máš mé slovo, že já a Emmett se nedáme dohromady." řekla jsem s bolestným hlasem. Rosalie se viditelně ulevilo ,,Děkuji ti, Liv. Doufám že máš pravdu. Nedokážu si život bez Emmetta představit."

Pohled Paula:

Tolik mě zajímalo si Roasile Liv chtěla. Přemýšlel jsem o tom že se tam za nimi půjdu podívat ale v tom mi  přišla smska: "Ahoj, lásko! Doufám že jsi doma protože za 10 minut jsem u tebe! Překvápko! Rozhodla jsem za tebou přijet o něco dřív, tolik si mi chyběl, takže za 10 minut u tebe. S láskou Rachel.".  Šokovaně jsem na zprávu hleděl. Budu se muset s Reachel vypořádat dřív než jsem myslel, ale čím dřív tím líp. 

TAK DALŠÍ KAPITOLA, JAKÝ NA NÍ MÁTE NÁZOR ?? OMLOUVÁM SE ŽE TAK POZDĚ ALE NEMOHLA JSEM SE K NAPSÁNÍ TÉTO KAPITOLY DOKOPAT :D V DALŠÍCH KAPITOLÁCH SE DOČTEME JAK DOPADLO SEZNÁMENÍ LIV A REACHEL A CO UDĚLAL EMMETT KDYŽ ZJÍSTIL ŽE ROSALIE ŠLA TAK TROCHU DOMLUVIT LIV. A TAKY SE KONEČNĚ DOČKÁME TROCHU VÁŠNIVĚJŠÍ SCÉNY, OTÁZKOU JE MEZI KÝM SE ODEHRAJE :D NA OBRÁZKU JE ROSALIE.

Dívka ze smečky (Twilight saga)Where stories live. Discover now