4.Bílá střela

7.7K 417 10
                                    

LIV

Vůbec se mi nechtělo vyjít z toho domu, ale neměla jsem na výběr. Vyšla jsem s Leah před dům a stála tváří v tvář její smečce. V tuhle chvíli jsem jí možná i trochu záviděla. Bože, vždyť celá její smečka je sexy. Všechny jsem rychle zkoukla pohledem a hned zjistila, kdo je alfa. 

,,Takže Liv, tohle je má smečka. Náš vůdce Sam, Jacob, Embry, Jared, Quill a mého brášku Setha si už viděla" začala mi je všechny Leah představovat ,,No a kluci, tohle je Liv...a možná by vás zajímalo její příjme..."                   

 Sam jí ale skočil do řeči ,,Do naší základní smečky patří ještě Paul, ale někdo musí hlídat les" pousmál se, což bylo velmi roztomilé. Je překvapivé, že někdo tak velký, svalnatý a strach nahánějící chlap by měl roztomilý úsměv.

 Sam pokračoval ,,K naší smečce tedy patří ještě pár mladých kluků, ale ty raději držíme ve škole. Voláme je jen, když je to důležité. To by tedy bylo něco o nás, a teď nám řekni zase něco o sobě". Začala jsem si mnout prsty. Ale ne nervozitou, tu už jsem skoro necítila, spíš jsem přemýšlela co vše jim mám o sobě říct. ,,No, jsem Liv a ..." v tom z lesa vyběhl mohutný šedý vlk. Rozhlížel se po nás, nejspíše hledal Sama ale když se jeho velké čokoládové oči zastavili na mě, jako by se zasekl na místě. Jen tam stál a koukal na mě. Začalo mě to znervózňovat. Teprve až ho Sam okřikl, otočil svou velkou hlavu na něj a nejspíše mu i řekl co se děje. Celá smečka se během chvíle vrhla do lesa. Sam se podíval na mě a Leah ,,Liv, zůstaň tady, ještě si musíme promluvit. Leah, jdeme!". 

Ta kývla a vydala se za Samem. Bože, jak ráda bych věděla, co se děje. A navíc, teď když jsem viděla jak se jejich smečka jako jeden vlk vrhla do lesa, chránit své území, uvědomila jsem si jak, moc mi to chybí. 

,,Mohla bych vám pomoct..." vypustila jsem najednou ze svých úst, a hned potom jsem toho litovala. Sam i Leah se na mě ohlédly. Tolik jsem doufala, že kývnou.

 ,,To není dobrý nápad, bude to nebezpečné, je lepší když zůstaneš tady" řekl Sam, znova se usmál, ale teď už ne tak sladce, spíše aby mě přesvědčil v tom, že je lepší zůstat tady. On i Leah se proměnili v dva krásné vlky a zmizely v lese.

LEAH

Hnala jsem se se Samem lesem, a hledala ty upíry o kterých nám řekl Paul. Vím,  že jsem se měla plně věnovat tomu abych zachytila pach některého z těch chladných sviní, ale ještě pořád jsem se nemohla dostat z toho, co mi Sam řekl před domem. 

,,Mám je!" poslal k nám myšlenku Jacob a my se hned vydali k němu. Viděla jsem je. Byly asi 4 a hnali se směrem k území Cullenů. 

,,Nadběhnu jim" ozval se pyšně Seth. Než jsem ho stačila zastavit, byl pryč. My ostatní jsem se hnali dál za upíry. Už byly skoro u území Cullenů, když se proti nim rozběhl Seth. Usmála jsem se, protože i těm upírům musel dojít,  že je konec. V tom jsem si všimla ještě jednoho upíra, který se zrovna chystal skočit ze stromu na Setha. Měl skvělou pozici, takže by přistál hned na Sethových zádech, obejmul ho rukama a doslova mu rozdrtil kosti v těle. 

,,Sethe!" vykřikla jsem v beznaději zároveň , kdy se upír odrazil ze stromu na Setha. Když už jsem si myslela, že je konec, odněkud vyskočila bílá střela, která ve skoku srazila upíra k zemi, a po pár dalších sekundách už jeho hlava letěla několik metrů daleko. 

Byla to Liv ve vlčí podobě. V tuhle chvíli jsem děkovala všem indiánským bohům za to, že se tam objevila. Kývla na Setha a ten na ní, pak se oba bok po boku postavili do cesty skupince upírů, které jsme naháněli. I my jsme zase nabrali plnou rychlost. Tentokrát to opravdu pro upíry znamenal konec. Když poznali, že není úniku, zastavili a připravily se k boji. Ale byl to pro ně předem prohraný boj, který skončil už po pár minutách. Po boji jsem všichni zvedli pohled na bílo stříbrného vlka, který zrovna zachránil mému bratru život. Život jednomu z naší smečky. A všichni víme, co to znamená. Podle našich zákonů, pokud cizí vlk zachrání život někomu z naší smečky, vybojuje si tím své místo ve smečce. A já udělám cokoli aby jí to místo Sam nabídl.


KONEČNĚ JSEM SE TROCHU POSUNULY... DOUFÁM ŽE SE VÁM TAHLE KAPITOLA LÍBILA :) NA OBRÁZKU SETH :)

Dívka ze smečky (Twilight saga)Where stories live. Discover now