11. Co oči nevidí...

5K 303 6
                                    

Pohled Liv:

Ještě chvíli jsem tam jen tak stála než jsem se dokázala pohnout. Co se to tu sakra stalo? Líbím se mu...Musela jsem se pousmát a pomali se vydala Emily, šla jsem pozdě na večeři.

Pohled Paula:

Proháněl jsem se lesem sem a tam. Nechápu jak jsem se mohl Liv nechat tak unést...ale jakmile mi řekla že jí na mě záleží, přestal jsem se ovládat. Byla tak krásná když to říkala. Hlavu jsem měl plnou myšlenek a pocitů. Věděl jsem co mě dokáže uklidnit, a alespoň na malou chvíli na všechno zapomenout. Pomáhalo mi to než jsem potkal Reachel a pomůže mi to i teď...potřebuju si to s někým rozdat a vím která holka mi nedokáže říct ne!

Pohled Liv:

,,Jak dopadla první hlídka?" zeptal se Sam u večeře. ,,Dopadla dobře". Pomali jsem přežvykovala zeleninový salát, který Emily připravila a asi jsem byla jediná které i chutnal. Kluci ho znechuceně převalují v ústech a Jared ho dokonce odmítl jíst ale Emily tvrdí, že je načase začít jíst zdravě. Na večeři dorazil i Jacob, což bylo pro ostatní překvapení, protože jak tvrdí, vědčinu času tráví u Cullenů. Sam si myslí že mám na něj dobrý vliv a já doufám že je to pravda. Jediný kdo u večeře chybí je Paul. ,,Opravdu se na hlídce nic nestalo? Je divné že by Paul nepřišel na večeři?" zeptal se Ouil a Jared hned dodal ,,Pokud by tedy ovšem nevěděl co nám Emily připraví..."  a poslal Emily škádliví úšklebek. Ta na něj jen protočila oči. ,,Nic se nestalo...jen jsem potkali Edwarda ale vše bylo v pohodě" zalhala jsem. Přišlo mi lepší o dramatu na hlídce pomlčet.

Po večeři, kdy si Emily odskočila na záchod mě Jared přemluvil abych vběhla k Emily do kuchyně a přinesla mu sušenky které tam má schované. Společně s klukama jsem si je pak rozdělili. Dokonce si Sam si pár sušenek tajně vzal, protože moc toho Emilynina salátu nesnědl. Jacob si ještě skočil za Renesmee, zatímco já zamířila domů. Cestou domů jsem přemýšlela o Paulovy, dokonce se mi myšlenky zatoulali i k Emmettovy. Doma jsem se s Billym dívala na televizi abych přišla na jiné myšlenky, ale i tak jsem měla plnou hlavu těch dvou. Proto jsem se radši rozhodla jít spát. 

Nemohla jsem se dočkat snídaně u Emily, protože jsem doufala že tam Paula uvidím. Rozhodla jsem se na snídani přijít jako poslední, jen pro jistotu. A když jsem dorazila...Paul zase chyběl. Byla jsem zklamaná, ale nedala jsem to na sobě znát. Nechápala jsem to. I Jacob zase dorazil, tak proč tu není Paul? Emily nám připravila míchaná vejce. S tím už kluci neměli takový problém i když by byly radši kdyby k tomu byla i slanina. Snídaně byla jako vždy velice rušná. Kluci byly nabití energii a tak hlasitě debatovali a dokonce po sobě i sem tam hodili kus jídla. Díky nim jsem se chvíli myšlenkami vzdálila od Paula a naší včerejší hlídky a dokázala se trochu pobavit. ,,Jo a Liv...neprošla by jsi s Paulem jen po snídani les, jestli je vše v pořádku? Měl jsem ho projít s Jaredem ale  Jared jede pomoct Kim se stěhováním a já musím s Emily zajet k její...matce!"ozval se u snídaně Sam. Kývla jsem a věděla že si pro Paula budu muset zajít. 

Po snídani jsem si od Embryho zístila Paulovu adresu a zašla k něm. Jeho dům vypadal jako kohokoli jiného v rezervaci a přece jen byl něčím jiný. Pomali jsem vešla do domu a zavolala na Paula. Když mi nikdo neodpověděl napadlo mě že ještě spí a tak jsem pomali vešla do prvních dveří které jsem zahlédla. Nejspíše to byla ložnice jeho otce, která byla nedotknuta. A tak jsem zamířila ke dveřím, které byly  něco dál. Pomali jsem se otevřela a nakoukla dovnitř. To co jsem zahlédla jsem nikdy neměla vidět. Paul nežel na posteli a tvrdě spal, zatímco nahá blondýna chodila po jeho pokoji a sbírala ze země své věci. Co nejtišeji jsem dveře zase zavřela a co nejrychleji jsem vyběhla z domu. Pořád jsem byla v šoku, nechápala nebo jsem spíše nechtěla pochopit co se zrovna stalo. Do očí se mi hnali horké slzy. Během dalších pár sekund jsem už přes slzy nedokázala vidět. Uvnitř to neuvěřitelně bolelo. Ta bolest se pomali nedala vydržet, proto jsem se co nejrychleji přeměnila ve vlka a vrhla se sama na prohlídku po lese. Když jsem po dvouhodinové prohlídce lesa nic nezaznamenala vrátila jsem se domů. Billy zrovna vyrazil na ryby s Charlim, Belliním otcem, takže jsem měla celý dům pro sebe. Byla jsem vděčná za to že jsem momentálně teď sama, protože jsem byla plá vzteku a smutku dohromady. Popadla jsem telefon a vyťukala do něj Samovo číslo.  Po několika pípnutí to Sam vzal ,,Co se děje". ,,Chci jiného parťáka! Kohokoli jen ne Paula. Mám ho plný zuby...prosím jen mě přidej ke někomu jinému". Sam byl chvíli zticha, nejspíše přemýšlel. Po chvíli si povzdechl  ,,Dobře, odteď budeš s Jaredem, já budu s Paulem...zbytek dořešíme později". S úsměvem jsem to položila. Jared je skvělý, je s ním sranda a určitě to není takový morous jako Paul. 

CO ASI UDĚLÁ PAUL KDYŽ ZÍJSTÍ ŽE LIV UŽ S NÍM NECHCE BÝT NA HLÍDKÁCH?? A TI CO MAJÍ RÁDI EMMETTA SI PŘÍDOU NA SVÉ V DALŠÍ KAPITOLE :) NA OBRÁZKU JARED  

Dívka ze smečky (Twilight saga)Where stories live. Discover now