9.Povinnosti smečky

6.1K 328 11
                                    

,,A tahle krasavice je Renesmee" pokračoval Jacob v seznamování a pohladil mladou dívenku po vlasech. Ještě jsem několik chvilek sledovala Emmetta než se k němu přitulila mladá, pohledná blondýnka s porcelánově bílou pletí.  Rychle jsem odvrátila zrak a raději vyhledala Paula, ale ani u něj mě útěcha nečekala, protože se zrovna snažil dovolat Reachel. To jako vážně ?! Protočila jsem oči a zahleděla se na Quila. Zrovna se věnoval masu na grilu. Tak nějak jsem vycítila že potřebuji být chvíli sama. Pomali jsem zamířila o něco dál od ostatních a opřela se o jeden ze stromů. Už se stmívalo a podle pohledu na zmrzlé Emily jsem poznalo že se začalo i ochlazovat. Ach, chlad jsem nepocítila od chvíle kdy jsem se proměnila a opravdu mi někdy chybí. Zahleděla jsem se do tmavého lesa a pousmála se. ,,Takže, ty jsi Jacobova sestřenka?" ozvalo se za mnou. Prudce jsem se otočila a spatřila ho. Emmetta. Stál tam v plné své kráse. Ztěžka jsem polkla a kývla. Emmett přistoupil o několik kroků blíž a zahleděl se na les. ,,A ty jsi strýc Renesmee?" zeptala jsem se aby nebylo ticho. Emmett se sladce pousmál. Chvíli jsem oba stáli a sledovali noční les i oblohu než se Emmett zase zeptal ,,A proč nejsi na grilovačce?". Tentokrát jsem se pousmála já ,,Mohla bych se tě zeptat na to samí.."                  ,,Nejsi jako oni..." řekl z ničehoš nic. Nechápavě jsem se na něj podívala, ale hned mi došlo o kom mluví když nenápadně kývl hlavou směrem ke smečce. Usmála jsem se ,,A jaký jsou?". Emmett odpověděl téměř okamžitě ,,Jsou protivní, náladový a někteří i dost namyšlení". Tohle mě rozesmálo ,,Namyšlení?...nikdo z nás není takový jaký si myslíš že jsme". ,,Někteří takový jsou...jako třeba Paul!"řekl se sladký úsměvem Emmett a já strnula ,,Paul?". Měla jsem potřebu se ho zastat ,,Paul takový není, je milí jen ho musíš líp poznat". Emmett chtěl něco dodat ale to už k nám dobíhal Seth, který nám oznámil že maso je připravené.

Zbytek večera proběhl až podivně klidně. Všichni se uvolnili a začali se bavit, dokonce i Paul. Myslím že tenhle večer byl začátek do velkého přátelství mezi Cullenama a vlky.

Probudilo mě slunce, které nemilosrdně pronikalo oknem. Otevřela jsem oči a rozhlédla se po svém pokoji, nebyl moc velký ale byl útulný. Zrovna jsem se chystala vstát z postele když do mého pokoje vtrhla Leah. ,,Ty ještě spíš? Pospěš si, dnes toho musíme hodně udělat". Pomali jsem si protřela oči a vstala z postele ,,Jak to myslíš, že toho musíme hodně udělat?" pomali jsem došla ke skříni a přehrabávala jsem se ve starých věcech, které tu zanechali Jacobovy sestry. Nebyla jsem zrovna nadšená z toho, že mám nosit Reachelnino oblečení, ale jinou možnost jsem neměla. Leah si mezitím sedla na mou postel ,,Dnes ti necháme udělat tetování naší smečky" ukázala na to své ,,A taky dnes půjdeš na svou první hlídku, jen co tě Sam k  někomu nepřidělí. Osobně myslím že tě dá k Jacobovy...jo a taky dnes musíš udělat snídani, protože Emily není dobře". Šokovaně se na Leah podívám ale neřekla jsem ani slovo protože jsem věděla že tady nic nezmůžu.

V Emilynině kuchyni jsem připravovala lívance. Moc mi to nešlo ale Emily mi asistovala. ,,Opravdu si můžeš jít odpočinout, zvládnu to" lhala jsem, dobře vím, že pokud by mi Emily neradila, s dnešní snídaně by nebylo nic. Ale Emily se nenechala odradit ,,To je v pořádku, zase tak špatně na tom nejsem". Dodělala jsem několik lívanců, polila je sirupem a dala na ně ještě kousek másla. A právě v čas, protože zrovna dovnitř vtrhla "smečka hladových vlků". Jared seděl u stolu jako první, což jsem i čekala. Emily už se tiskla k Samovy který ji jako skoro pokaždé zasypával polibky. Vyšla jsem s kuchyně a v rukou jsem nesla talíře s lívanci. Položila jsem je na stůl a pozdravila se se Samem a Jaredem, kteří mi pozdrav opětovali. ,,Ahoj Liv" ozvalo se několika hlasně odedveří. Během chvilky už všichni seděli u stolu a vrhly se na lívance. I Leah nevěnovala pozornost Samovy a Emily ale lívancům. Pousmála jsem se, pak jsem si ale všimla že Jacob chybí. ,,Kde je Jake?,, zeptala jsem se.  Embry už se chystal odpovědět když se ozval Paul ,,Jacob nikdy na společné večeře nechodí, vědčinu volného času je u Cullenů" ale jakmile to dořekl, objevil se ve dveří Jacob. Kluci se šťastně rozesmáli, dokonce i Paul se smál, a jak mu to slušelo. ,,Co tu děláš? Myslel jsem že už tě na společné snídaně neuvidím" ozval se šťastný Quil. Jacob si sedl vedle Setha a Embryho ,, Nedělejte z toho takovou vědu" usmál se na mě a už se taky vrhl na lívance. ,,Takže Liv, dnes tě čeká první hlídka..." ozval se Sam a hned pokračoval ,,Ale u nás nikdo na hlídky nechodí sám. Všichni tu jsem vědčinou po dvou. Přidělil bych tě k Jacobovy ale ten se hlídkám moc nevěnuje, ještě by tě zkazil" jakmile to Sam vyslovil, všichni se rozesmáli, jen Jacob něco podrážděně zabručel. Po chvíli Sam pokračoval ,,Takže půjdeš do dvojice s hm....s Paulem". Jakmile to vyslovil, ztuhla jsem. Nemohla jsem přece s Paulem být na jedné hlídce. Komunikovat s ním a být s ním každý den, několik hodin sama. Čekala jsem kdy začne Paul protestovat, ale on jako by nic. Dál se věnoval lívancům. Zato já jsem se cítila hrozně. Už tak se semnou dělo něco divného v jeho a Emmettové přítomnosti, takže jsem to rozhodně nechtěla podporovat ještě společnými hlídkami. Hlavně když vím, že mi Paul nikdy nebude patřit. ,,Ale nejdřív ti uděláme tetování" dodal Sam, než se taky vrhl na zbytek lívanců. 

DALŠÍ KAPITOLA JE TU! DOUFÁM ŽE SE LÍBÍ...NA OBRÁZKU JE EMMETT.

Dívka ze smečky (Twilight saga)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα