No t'oblidaré mai, Margaret

93 11 8
                                    

I encara la recordo. Ella era única, inigualable. Els tirabuixons rossos li queien suaument per les espatlles, acariciant-li la pell blanca que ella tant es cuidava. Els ulls d'aquell verd intens que semblaven ben bé maragdes, hipnotitzaven a tot aquell a qui mirés fixament. Les petites pigues que tenia sota els ulls li donaven un aspecte de noia trapella i juganera. Sempre duia vestits amples de volants, o amb estampat de flors, amb unes mitges blanques, o de vegades negres. Les sabates de xarol eren les seves preferides, i és que mai en portava unes altres. Normalment es recollia els cabells en un monyo o una cua de cavall, però sempre hi havia aquells tirabuixons rebels que s'escapaven i queien al voltant de la seva cara. Cada dia somreia i ensenyava aquelles perles blanques tan perfectes, rodejades pels seus llavis gruixuts i rosats. Era tan bella, tan perfecta... semblava una nina.

I jo l'estimava. L'estimava bojament, la volia protegir. Era com una nina de cristall que necessitava protecció per no trencar-se. Era feliç, i m'encomanava la seva felicitat. No volia que li passés res dolent, volia veure aquell somriure sincer, innocent, cada dia.

A la ment encara tinc aquella imatge; la imatge de quan corria pels prats verds a la primavera, amb els cabells i el vestit que voleiaven a causa de la brisa, i amb aquell somriure radiant. Eren tardes molt agradables, tardes d'infantesa.

Ara, però, només me'n queda el record, de tot això. No t'oblidaré mai, Margaret. 

Miscel·làniaOn viuen les histories. Descobreix ara