Kapitola 16

5.2K 259 15
                                    

Bianca:

Ležela jsem unavená a zpocená na jeho hrudi, když mi došli jeho slova, které pronesl ještě před aktem.

 Opravdu to řekl? Opravdu? Já... Ne, to nemohl myslet vážně...

"Ty jsi mi..." Znovu mě políbil a pak mi věnoval ten dokonalý úsměv co odhaloval všechny jeho bílé zuby. 

"Ano Včeličko. Řekl jsem ti, že tě miluju." Zopakoval bez ostychu. Moje nitro se začalo třást a slzy štěstí se začali budovat pod víčky. Nemyslela jsem si že ještě někdy budu moct být takhle šťastná. Vztáhla jsem ruku a pohladila ho po ostře tvarované líci. 

"Taky tě miluju. Moc tě miluju. Neskutečně moc." Opakovala jsem beze smyslu a znovu se natáhla pro jeho rty. Chutnal tak dobře, že jsem si byla jistá, že takhle musí chutnat jenom ráj. 

Hladil mě prsty na boku a vysílal tak celým mm tělem příjemné chvění. Bože, jestli to bude pokračovat, bude se muset připravit na druhé kolo. 

"Ashere..."

"Copak?" Nadechla jsem se, převalila se na jeho hruď a vybalila to na něj. "Slib mi, že až budeš na tom turné, budeš na mě myslet a na každou holku co za tebou poleze se vysereš."

Zasmál se a líbnul mě na nos. "Žádná holka mimo tebe neexistuje. I kdyby za mnou přišla sama Miley Cyrus nebo Selena posraná Gomez, ani bych si jich nevšiml."

"To by měli jediný štěstí, jinak bych jim vyškrábala oči, dala je do zavařovačky a vystavovala je za peníze. Možná bych přidala i Mileyin podělanej jazyk!" Smál se jak nejvíc to šlo, když jsem na něm ležela a hladil mě po bocích. 

"Tři měsíce utečou jako voda. Nic se nezmění, pořád tě budu milovat a pořád budeme spolu. Budeme si volat, skypovat, teweetovat, chattovat, esemeskovat, snapovat, instagramovat..." Nenechala jsem ho to doříct a políbila ho do koutku úst. 

"Jo. Všechno bude dobrý a nic se nezmění." 

Kéž by to jen byla pravda.



1.Měsíc turné

Všechno je v píči! Nenávidim tenhle byt, tohle podělaný povlečení a tenhle zkurvenej svět! 

"B. Uklidni se! Řekni mi co se stalo!" Trvala na svém Charlie, když jsem kolem sebe házela vším co jsem měla po ruce. "Co se stalo?! Co se kurva stalo??!! Nejen že se neozval od druhýho týdne na jejich turné, ale dokonce dali na svoje stránky fotky s těma děvkama! Ta blonďatá coura s příčeskama horší než měla Kate Midleton, mu seděla v klíně s tou šílenou minisukní a on nekoukal nikam jinak než na její podělaný umělý kozy!"

Znovu se ve mě vzedmula vlna nezkrotného vzteku. Vzala jsem vázu a hodila s ní oproti zdi.  "Bianco, uklidni se. Určitě to nic nebylo. Asher tě miluje a nikdy by tě nepodvedl." V očích se mi začali tvořit slzy. Sesunula jsem se na zem a plakala jako malá holka. 

"Ani se neozval. Naposledy když volal před dvěma týdny, jsme se pohádali. " Sedla si vedle mě a pevně mě objala. "Proč jste se chytili?"

"Říkala jsem mu o tom novém bytu, který jsem nám chtěla pronajmout, aby jsme tam měli oba dost místa. Ale on najednou začal o tom, jestli to neni všechno moc narychlo. Přitom to by jeho nápad." Fňukala jsem. 

"A pak řekl, že bych měla počkat než se vrátí. A pak jsem uslyšela v pozadí dívčí hlas. Tvrdil mi, že o nic nejde. Že to byla holka jednoho z kluků, kterou si tam našli. Ale ta děvka mu říkala zlato!!! Já nevím co si myslet Charlie... Proč mě každej kluk musí zničit?"



Asher:

Kurva! Pořád jsem nemohl najít ten podělanej krám. "Hej kreténi! Neviděli jste můj mobil?" 

"Ne kurva,ale měl by sis taky trochu užívat a ne jen myslet na tu tvojí kočku doma." Smál se Kit a plácl jednu z těch šťastných fanynek přes zadek. "Jdi do háje. Stačí že minule, kvůli tý Davidově děvce jsme se s B pohádali."

 Odešel jsem a hledal všude telefon jak maniak. Dlouho jsem se jí po té hádce neozval a bál jsem se, aby si nemyslela, že jsem se na ní vysral. 

"Kurva už!" Zařval jsem, když jsem ho nikde nemohl najít. 

"Hledáš tohle?" Zasmála se ta blonďatá coura, která si už třetí den užívala s Mattem. "Jo, kdes to vzala?" Nasraně jsem jí mobil vytrhl z ruky a hledat Biančino číslo.

"Zasloužila bych si nějakou odměnu ne?" Zakroutila se v bocích a olízla si rty, které na sobě měli pořád zbytky rudé rtěnky. "Nemyslím si, teď vypadni za Mattem, nebo kam jinam kurva chceš." Otočil jsem se a zavřel za sebou dveře.

Vytočil jsem číslo a nic. Dvakrát. Třikrát...

Do píči, jestli se něco stalo!

Vtočil jsem Nickovo číslo a ten to naštěstí zvedl hned napoprvé. "No nazdar ty kreténe! Jak se ti daří?" Smál se a bylo slyšet otvírání piva. "Jo, je to jako zkurvenej sen, ale neni tam náhodou s váma Bia? Nemůžu se jí dovolat."

Prohrábl jsem si unaveně vlasy a opřel se o zeď. "No kurva.... Hmmm. Bianca je opravdu ve špatný náladě. Tak za ní Charlie šla. Před chvílí volala, že to bude na dlouho. Ta mrška hází věcma po celým pokoji." 

No do prdele. Co se kurva stalo? 

"Neřekla ti proč?"

"Ty se ptáš parchante?" Kurva, co jsem provedl? "Vaše podělaný fotky na strankách, nevoláš jí, nezvedáš telefony. A ještě jí jako čurák řekneš, že by jste s tim bytem měli počkat!"

"Ale takhle jsem to vůbec nemyslel! Chtěl jsem ho vybrat s ní. Chtěl jsem aby jsme ho mohli vybrat spolu, protože s ní chci bydlet už navždycky a chci aby to bylo dokonalý! Kurva, mohlo mi dojít, že to pochopí špatně!" Praštil jsem pěstí do rámu dveří a miloval tu zkurvenou bolest.

"Bianca má malý sebevědomí na to, jak zkurveně namyšlená je. Věděl si, jak je ve vtazích opatrná a nikdy neví coby." 

"Musím se jí dovolat. Jdu to znovu zkusit." Zamručel a následně nervozně zakašlal? "Co?"

"To se ti nepovede. Utopila telefon v jezeře, když viděla tu fotku na který ti sedí ta bloncka v klíně..."

"Do kundy....."



Ahoj!

Vím, že jsem dlouho nic nepřidala,ale moje prázdniny jsou šíleně nabitý a nemám vůbec na nic čas! Budu se snažit vám to vynahradit! Nevím jestli ještě o prázdninách něco napíšu, ale budu se sakra moc snažit.

Šíleně všem děkuju za komentáře a zprávy co píšete,ani nevíte jak velkou radost mi to dělá! :) 

A jak myslíte, že to dopadne? Najde způsob jak jí kontaktovat? Dají se znovu do kupy, nebo se Bianca stáhne stejně jako minule? A co když se něco stane? Něco co změní oba jejich životy? 

Komentujte, ať vím, co si myslíte a v co doufáte! :)


B. is for Bitch (Tolerance 2)Where stories live. Discover now