Kpitola 13

5.5K 277 5
                                    

Bianca:

Když jsem se probudila, moje hlava přímo tloukla. Bože, proč tolik piju? "Aghh."


Chytla jsem se za spánky a doufala, že to brzy přestane. Sakra. Nepamatuju si ze včera absolutně nic. Jak jsem se kurva dostala domu?


Zvedla jsem se z postele a kymácivým krokem jsem došla do kuchyně. Chtěla jsem si jít udělat kafe, ale někdo už mě předběhnul. "Co to?" Rozhlídla jsem se, kde ten někdo může být, ale v celém bytě bylo naprosté ticho. Došla jsem k prostřenému stolu, na kterém bylo spoustu dobrot. Palačinky, slanina, čokoládový maffiny... ohh. Až mě rozbolel žaludek, jak moc jsem to všechno chtěla sníst.


Sedla jsem si na židli a všimla si malého papírku. Byla to zmuchlaná účtenka, zjevně ten někdo nenašel nic, na co by vzkaz mohl napsat.


Dobré ráno!

Pořádně se najez a vypij ten džus. Máš tam rozpuštěný prášek. Kafe máš snad teplý, když ne, tak ho ohřej v mikrovlnce.

O včerejšek so starost nedělej, nic se nestalo, jen jsem tě tu nemohl nechat samotnou.

Chyběly mi tvoje polibky, Včeličko.


Kurva. Co se to včera doprdele stalo, že mě musel Asher odvézt domu? A já ho líbala? Do prdele...

Potřebovala jsem se dozvědět o co šlo, ale nejdřív... Načmuchala jsem a sliny se mi začaly sbíhat, když jsem ucítila vůni těch sladkých palačinek. Hmmm.

Nejdřív se najím.

Bože... jak moc mi jeho přítomnost chybí...



Charlie:

Nalila jsem Nickovi kafe a plánovala jsem si sednout vedle něj. On měl ale jiný plán. Stáhnul si mě na sebe a zabořil nos do mých vlasů. Milovala jsem, když to dělal. "Hmmm. Vždycky tak krásně voníš miláčku... Děkuju za kávu." Políbil mě na krk a přitisknul si mě blíž.

"Nemáš zač. Ale takhle se moc nenasnídáš, když přeze mě neuvidíš na talíř."

"Nejradši bych snědl tebe. Na jídlo kašlu." Jeho smích mě zasáhnul a zalehtal přímo na šíji. Trochu jsem se zakroutila a snažila se od něho vymanit.


"Ani náhodou. Ty vajíčka se mi dneska moc povedly a slanina není připálená. Koukej to sníst. Milovat se můžeme potom." Pomalu jsem se z něj zvedla a strčila mu pod nos talíř.

"Jez."

"Jak si přejete vaše veličenstvo." Políbila jsem ho na tvář a zakroutila hlavou. "Nejsem žádný veličenstvo ty kopyto."

"Jsi královna mého srdce."

Div jsem se z jeho odpovědi neroztála. Zrovna když jsem se chtěla na snídani vykašlat, mi zazvonil telefon. "Dokončíme to potom. Slibuju."

Naposledy jsem ho líbla na rty a chopila se telefonu.


"Ano?"

"Charlie? Ihned mi řekni co se včera stalo."

"Uklidni se dračice. Opila ses, rozbila pár skleniček, zanadávala si a pak tě Asher vzal domů." Z druhé strany telefonu se ozvalo zabručení a zoufalý povzdech.

B. is for Bitch (Tolerance 2)Where stories live. Discover now