Kapitola 5

5.7K 275 0
                                    

Asher:

Chtěl jsem toho kreténa zabít. I když jsem Biancu moc neznal, tak tohle si určitě nezasloužila. To si nezaslouží žádná holka. Musí to bejt hodně velkej zoufalec. "Máš na něj číslo?" Zmateně na mě koukla a opřela se hlavou o okno. "Proč'? Nebudu mu psát."

"Budeš. Napiš mu, že sis to rozmyslela a že se za ním stavíš."

"Zbláznil ses? Proč bych to dělala?!" Jednoduchý vysvětlení. Bože, někdy to holkám opravdu moc nepálí. "Napiš mu to a pak ti řeknu náš plán." Odfrkla si, zvedla bradu a nafrněně se dívala z okna. "Ani náhodou. Na tohle ti seru muzikante. Nejsem nějaká husička, který řekneš skoč a ona skočí! Co kdybys mi zastavil a já to udělam po svém." Bože! Ty holky nejsou schopný jednou zkurveně poslechnout. "Uklidni se Bianko. Bože, podělaný holky. Pak se divte že s nima jen šukám a pouštim je k vodě." Mumlal jsem spíš pro sebe.

"Prostě mu to napiš. Řekni ať ti přijde otevřít už nahej. Pozná že to jsi ty, když třikrát rychle zatukáš dvakrát po sobě. Až to udělá, tak už tam budu připravenej s fotákem. Pak máme možnost ho vidírat a on tu fotku stáhne. A pak až mu vrazím jeho vlastní jazyk do prdele. Tak co kdyby ses uráčila zvednout ten telefon a napsat tomu kreténovi?" Zdálo se, že o tom přemýšlí a začala tukat do mobilu.

"Proč si myslíš že to vyjde? Co když tam nepříjde nahej a..."

"Příjde. Napiš, že chceš vidět s čím máš pracovat. Že pokud neotevře nahej, tak si může nechat zajít chuť. Napiš, že máš chuť si hrát. Věř mi, nedokáže odolat."

"Proč si seš tak jistej?"

"Protože seš zasraně sexy Včeličko. A protože já bych to tak udělal kdybys napsala. Klidně bych na tebe nahej čekal už před barákem." Pak bylo ticho, znělo tu jen klapání kláves a příchozí SMS s kladnou odpovědí.

Mohla by už něco říct. Fakt nesnáším ticho, je to jako kdyby tě obklopovala temnota. Natáhnul jsem se a zapnul radio. "Kurva jo! Tohle má říz!"

"Vážně? AC/DC? Typovala bych tě na nějaký Imagine Dragons, Coldplay..."

"Holka co miluje teplýho Eda pozná božský AC/DC? Tak ted jsi mě mile překvapila, ale vsadim se, že neznáš ani celej text!" Jo, opravdu rád, někoho vyzívám. A tahle holka, výzvy naprosto zbožnuje. Má to v očích. "To by ses divil! Mrkej muzikante!"

Odpočítala si osm dob a začala.

"She digs rock n roll

She likes rock n roll
You want rock n roll
I need rock n roll
Everyday
And all through the night"

Bože, tak to jsem od ní vážně nečekal. Použila svůj nejpištivější hlas a házela hlavou tam a zpět. Pumpovala rukama do vzduchu a já nemohl zadržet návaly smíchu. Tak takhle vypadá holka co se doopravdy baví a je bez zábran. "Jeď B! Ooohooo!" Plácal jsem rytmus do volantu a užíval si tu show.


"We are a gang coming down
We're gonna rock all night
Rock n rollin' all the time
She may be home, rollin' out the groove
You know that rock n roll's squeezing out the tube"

V tu chvíli se začala hrozně smát a lapala po dechu. Zaklonila hlavu, tím se její smích trochu zadusil a ona se začala smát bez mezí. Bože, ještě nikdy jsem neslyšel divnější smích. Zněla jako hiena zkřížena s čarodějnicí a umírajícím oslem. Jenže to bylo kouzelný. Vypadala tak uvolněně, jako by na toho kreténa i fotku zapoměla. Začala se plácat rukama po těle, jako kdyby hořela a chtěla to velice pomalu uhasit. Smích naplnoval celé auto. Můj i její. Nakonec už sme se mály jen tomu, jak se ona směje.

"Bože! Tohle si nikdy neměl slyšet! To je můj tajný smích!!!" Hýkala dál v záchvatu smíchu, když si upravovala vlasy. Obmotal jsem jednu ruku kolem jejího krku a přitáhnul jsem si jí k sobě. Vlepil jsem jí pusu na tvář a pak jsem se znovu chopil volantu. "Jsi šílená holka, ale tvůj smích je naprosto užasnej. Už dlouho jsem si přál vědět, jak zní umírající osel. Splnila jsi mi můj dětský sen!" Praštila mě do ramene, ale nepřestala se usmívat. "Jsi kretén Ashere"

"Hej, to si nech na toho zkurvysyna. Už tu jsme. Zvedni tu svou pěknou prdelku a upaluj z auta."

Bianca:

Byla jsem nervozní, ale doufala jsem, že to vyjde. Chtěla jsem toho parchanta zabít, ale stačilo by mi, kdyby tu fotku stáhnul z netu a odstranil všechny kopie i zdroje. Zaklepala jsem podle plánu a zhluboka jsem se nadechla. Neboj bude to v pohodě." Šeptnul s usměvem Asher, stojící tak, aby ho Gavinn nemohl vidět kukátkem.

Zámek povolil, dveře se otevřeli a ve dveřích stál ve své nahé odpornosti sám dábel. Prohlídla jsem si jeho malé vybavení a držela jsem na uzdě smích. Opravdu chce někoho, naprosto kohokoliv uspokojit touhle velikostí? Možná tak želvy. Bože, vždyť je určitě menší než můj malíček! "Tak co? Pohrajeme si?" Fuj slizák. Ani omylem. Ani náhodou. Nikdy v mém životě.

Z ničeho nic zableskl foťák. Několikrát po sobě. " Co to kurva?!!!!" To už jsem se začala hlsitě smát. "To je odplata chlape. No, jak se tak dívám, tak si tím chlapem nejsem jistej. Možná tak chlapeček..."

"Ty parchante!!! Zasranej čuráku!!!"

"Páni Gavinne, nadávek znáš hodně, ale byl vys rád, aby se tvoje fotka objevila na internetu, možná bych ji mohla ukázat i tvoji rodině co říkáš? S telefoním číslem a recenzemi na tvuj sexuální život? Sice jsou špatný, ale je jich dost. Každá doufala, že si jí vezmeš a uděláš z ní bohatou. Jenže pak je to tvoje párátko odradilo, že?"

"Kurva! Opovaž se ty mrcho pojebaná!!!!!"

"Oh, nemusíš se vztekat kreténe, jen smaž tu její fotku. To nebude problém že? Stáhni to z internetu, vymaž to z konverzací a smaž to z počítače i z vlastní paměti. Rozumíš?!" Páni Asher byl opravdu děsivej když chtěl.

"Fajn! Fajn, fajn, fajn!!!! Jen mě nechte se oblíct! Kurva! Podělaná děvko..."

Oddechla jsem si a opřela se o futra. Díky Bohu. Už to bylo za mnou! Věděla, jsem, že to není konec, protože blbci jako on, se tak jednoduše nevzdávají. "Vidíš, říkal jsem, že to vyjde."

"Jo, měl si pravdu. Ale pořád mu chci vrazit."

Zasmál se a opřel se naproti mě. "Tak to udělej." To určitě, pak mi to vrátí ne? "Myslím, že na to nemám."

"Fajn, tak to udělám za tebe."

"Prosím." Zasmála jsem se.

Po dvaceti minutách bylo po všem. Asher kontroloval jak všechno mizí a já se mohla konečně nadechnout. "Díky." Zašeptala jsem k Asherovi."

"Nemáš zač, ještě ti něco dlužím." Nechápala jsem. Zamračila jsem se a chtěla jsem se zeptat co, když Gavinovi přiletěla pořádná rána do obličeje. Gavinn se na zemi hroutil v bolestech a držel se za nos. "Agggghh. Bože, zlomil si mi nos."

"To aby sis pamatoval, že jestli ještě jednou uděláš takovouhle hovadinu, tak dostaneš tisíckrát víc."

Začal skoro brečet. Bože, to je ale baba. Chtělo se mi z něj zvracet. "Seš tak nechutnej až se z tebe ovce svíjí. Ty nejsi chlap, jsi jen malej ztracenej kluk. Bože, dělej se sebou něco."

Otočila jsem se a naštvaně vyběhla z jeho bytu. Už sem ho nechtěla vidět. "Tak pojd Včeličko. Jdeme ti koupit CD Eda Sheerana a mě pivo. Slíbil jsem, že tě přivezu zpátky za Nickem a tou jeho. Souhlas?"

"Jen pokud mi taky koupíš pivo. Nebo radši tři." Tichem se nesl náš smích, celou cestu až do auta.

B. is for Bitch (Tolerance 2)Where stories live. Discover now