Kapitola 3

6.7K 284 4
                                    

Asher:

Byla totálně mimo. Zpívala si v autě písničku, i když žádná nehrála a pusou předváděla zvuky bubnů a bas. Bože, byla totálně na sračky, ale byla roztomilá. Sakra. Vražedná kombinace. Byla sladká a zároveň sexy.

Její sukně se jí vyhrnula až nahoru, takže byly vidět její černý krajkový kalhotky a dlouhý, dlouhý nohy! Ta holka bude moje smrt. Hlavně když se bude pořád takhle kroutit a nechávat svoje prsa skákat tak zasraně žhavě. "Tady do pravááá a jsme táááám. Je to pravdáááá, já nelžu váááám!" Začala se smát a plácla se do stehna. "Kurva Včeličko. Z tebe by byl příšernej textař!"

Otočila se na mě a předklonila se, aby mi byla blíž. "Pojď ke mě blíž, líbej mě tvrdě. Sjeď rukou níž a šukej mě tvrdě. Tomu se říká absolutní rým, muzikante!" Kurva. Do prdele. Zastavil jsem, hned jak řekla druhé slovo a teď jsem na ní hladově koukal. Její rty byly rozdělené a dýchala těžce. Nekoukala se mi do očí, ale na rty. Chtěla to stejně tak jako já, jen se tomu zbytečně bránila.

"B?" Nic neřekla, jen polkla. "Pojď ke mě."

"Nebudu s tebou spát."

"Kdo říkal něco o sexu?" Sakra že já! Ale dokázal jsem se udržet a jel jí líbat, nebo jí udělat mojí rukou, nebo pusou...

"Já. Protože když ti dovolým mě políbit, dovolím ti, aby si mi ho narval mezi nohy a já bych vzdychyla slastí." Vzal jsem ji za boky a přitáhnul jsem si jí na klín. Bože, byla oproti mě tak příjemná. "A co když to nedovolím já? Co když to nenechám zajít až k sexu?"

Ostře se nadechla, polkla a až pak se mi podívala do očí. Bože, měla tak krásný velký oči. A ty řasy. Dlouhý až do nebe. "Pak to bude asi v pořádku..." Nečekal jsem na nic jinýho. Narazil jsem rty přímo na ty její a neuprosně jsem si je bral. Byla přesně tak sladká jak jsem si myslel. Chutnala jako jahody a já jahoyd k smrti miluju.

Cítil jsem každý malý pohyb jejího jazyka. Chtěl jsem ji cítit už navždycky. Zakousnul jsem se jí do rtu a slyšel její zalapání po dechu. Pohnula boky proti mým, tak jsem si jí k sobě víc přišpendlil. Sakra. Kurva. Cítil jsem jak je zoufalá po doteku. Sunul jsem jednu ruku pomalu po jejím stehni až k jejímu teplýmu vlhkýmu místečku a zajel pod sukni. "Kurva B. Jsi tak zasraně vlhká." Muj hlas byl hrubší a polibky náruživější.

"Jen se mě dotýkej. Prosím!" Škemrala a opřela se pohlavým o mou ruku. Do prdele! Nemohl jsem to už udržet. Začal jsem ji hladit po jejím citlivém místečku a užíval si její táhlé steny. "tak vlhká. Mokrá. Uzká. Kurva!" Blekotal jsem pořád dokola když jsem sjel prsty dovnitř ní. Prohla se v zádech a nastavila se mi krásně prsy k ústům. Tak jsem toho využil. Když jsem se přisál na její bradavku, zdál se její sten hlasitější. "Ach! Bože Ano!!!!" Pohyboval jsem prsty rychleji a tvrději, cítil sjem jak se kolem mě stahuje a celá se začíná třásl. Věděl jsem, že je blízko. "Udělej se mi na ruku Krásko. Chci cítit jak se kolem mě sevřeš." Jako by ji moje slova poslala přes okraj. Zaklonila hlavu, roztřásla se a nechala v autě vyznít jeden z nejhezčích stenů, který jsem kdy slyšel. Tahle holka je návyková. Zkurveně návyková.

Bianca:

Zívla jsem a otočila se na druhou stranu postele.... Postele? Počkat cože?

Leželo vedle mě těžké tělo. Vlastně spíš hora svalů. Do háje... Snažila jsem se zvednout, ale paže mě objala a držela dole. "Uklidni se Včeličko. Jsi u mě doma. Vytuhla si dřív, než jsi mi stihla dát tvoji adresu. Neměli jsme sex."

Svatý dildo pany Marie! "Aghh. Vím to. Pamatuju si to. Už..." Pořád se zavřenýma očima, mě stočil pod sebe a znovu usínal. "Tak co kdyby jsi ještě na chvíli zavřela oči? Chci spát a tobě taky bude líp, když se vyspíš." Objal mě pažemi a zabořil hlavu do mého krku. "Nebudu s tebou spát v posteli. Rozhodně né takhle."

"Pšššt. Jen na chvíli zavři oči. Nehádej se. Jen spi, nic to neznamená." Byla jsem vyčerpaná, neměla jsem sílu se hádat. A tak jsem si povzdechla, zachumlala se pod deku a přitiskla se mu zády na hruď. Bylo to překvapivě pohodlný. "Jen na pár minut." Zavřela jsem oči a usnula jsem.

Páni. Co je to za vůni? Ahhh. Protáhla jsem se, až mi zakřupalo v zádech a cítila jsem, jak se mi natahuje každý sval. Uleva.

Mmmm, krásně to tu voní. A jakto že jsem v posteli sama? Nikdy pro mě nebylo trapný se vzbudit s někým po sexu, ale ted je mi možná trapně. protože jsem s nim nespala, ale tulila jsem se. Hodně. Do prdele koně mýho strejdy... Nevěděla jsem co dělat, jak reagovat.

No nic, jednou tam jít musím. Vstala jsem z postele a mířila přímo za tou vůní. "Ach, voní to tu krásně." Otočil se od sporáku a vyklopil míchaná vajíčka na talíř. Nic neřekl. Jen se usmál a kývnul ke stolu. "Na stole máš kafe a cukr je v poličce naproti."

"Ty nesladíš?" Zakroutil hlavou a rozbíjel adlší vajíčko, aby udělal další porci. Nesladí? Kdo nemůže sladit? Ale podle toho, jak to pil, vypadalo to chutně. Trochu jsem si říkala, jestli to fakt neni dobrý... Maličko jsem si lokla a myslela jsem, že se pozvracím. Ble. Fuj. Odporný. Musela jsem se ksichtit, jelikož se muzikant smál. "Takže sladíš. A zjevně hodně."

"Ble. Jak to můžeš pít, je to..."

"Hořký." Mrknul a zamíchal vařečkou v pánvy. "Jo, Pěkne odporně hořký." Otočila jsem se a mířila přímo k poličce, kde by měl cukr být. Byl tam, ale byl vysoko. Natáhla jsem se, ale nedošáhla jsem tam. "Sakra." Stoupla jsem si na špičky v naději, že to bude stačit, ale marně. "Gggr." Vyskočila jsem, ale nedopadla jsem. Na bocích jsem měla dvě svalnaté ruce, které mě vyzvedávaly. Ooooh. Vyndala jsem cukr a s rudými tvářemi jsem ho nechala mě dát dolů. "Hmmm. Díky." Pomalinku nechal svoje ruce sjíždět z mýho pasu, ale cítila jsem jak se ostře nadechuje s jeho nosem v mých vlasech. "Nemáš za co Včeličko." Pak mě pustil a vrátil se pro dva talíře vajíček.

Položil jeden přede mě a druhý hned vedle. Pak mi podal lžičku a vykulil oči, když viděl tři vrchovaté lžičky cukru. "Páni. Fakt hodně sladíš."

"Mám ráda sladký." Zakroutil hlavou a zamumlal něco v tom smyslu, že tím se to vysvětluje. "Kdybys to řekla, udělal bych ti kakao a dal loupák s marmeládou."

"Ne. Ne, to je dobrý. Marmeládu nesnášim." Strčil si první sousto do pusy a žvýkal. "Neříkje? Další hnus?"

"Jo. Ovoce se má jíst čerstvý nebo maximálně konzervovaný v kompotech, ale udělat z něj pomazánku a nacpat do toho cukr? To je humus. Ani to nechutná jako ovoce!" Zasmál se a nechal zuby přejel přes okraje vidličky. " Jsi vážně jiná." Spokojeně jsem kývla a pustila jsem se do jídla. "To teda jsem a mimochodem..." dala jsem si dalšáí sousto a rychle polkla.", ty vajíčka jsou božský. Hmmm. Chutnaj užasně! Cos do nic dal?! Jsou tak jemný. Hmmm."

"Tajemství kuchaře." Mrknul a znopvu zvednul vidličku.

B. is for Bitch (Tolerance 2)Where stories live. Discover now