Kapitola 12

5.9K 263 5
                                    



Bianca:


"Héééj! Pošli to sem Chrliiii!!!" Volala jsem z plných plic a mávala na ní rukama ve vzduchu. Bože, ani jsem nevěděla, kolik jsem toho vypila. Půlku flašky určitě. Možná dokonce celou?

Prostě jsem chtěla další. Potřebovala jsem jen zapomenout. Zapomenout na Ashera, na tu holku, která mu pořád strká prsa pod ksicht a taky na to, jak moc mi to vlastně vadí.

"Challliie! Ty děfffko!!!" Řvala jsem, když dopila poslední zbytek. "Máš už dost B. Radši si dej vodu." Nikdo mi nebude říkat, kdy mám dost. Sama to poznám. "Naserte si šichni!" Otočila jsem se a mířila k baru. Otírala jsem se o všechna ta zpocená těla, které tančili na rytmy dunících písní. Dneska byl bar naprosto plný a já měla to štěstí, že jsem dneska neměla šichtu.



"Heeej dej mi tši panáky vodky a jdnu tequillu!" Boogie mě shlídnul od pat až po hlavu a zakroutil hlavou. "Ani náhodou zlatíčko. Podívej jak se kynkláš a ani o tom nemáš páru. Jediný co dostaneš, bude voda, aspirin a pohodlná postel. Pojď, odvedu tě do zaměstnanecký místnosti. Vyspíš to."

Bože co si to o sobě myslí?! "Já ci svoje pití. A pokud ho nedostanu tady, dostanu ho jinde Boogie. Nessser mě." Nejsem si jistá, jestli jsem to vůbec řekla správně, ale bylo mi to jedno. Pokud mi nenalije, tak jdu jinam. Tam, kde mě sexy kluci na další drinky pozvou.



"Víš co? Počkej tu a já pro něco zajdu. Něco ti přinesu, jen si tu sedni a od nikoho si nic neber. Nikam nechoď jo?" Kývla jsem a hlava se mi zamotala tak, že jsem div nespadla ze židle. Z hlasité hudby se mi dělalo mdlo a spánky mi pumpovaly tak, jako by chtěly vyskočit pryč.

Hlava se mi točila jako na kolotoči, ale z nějakého divného důvodu, mi vůbec nebylo zle. Bože, chtěla jsem jít spát. Chtěla jsem si lehnout a vyspat tuhle podivnou náladu a ty šílený pocity.

"Kte je then Boogie???" Křikla jsem a mávla rukou tak rychle, že jsem z baru smetla pár skleniček, které se začali tříštit na zemi. "Huups. Odtrhni mi to z výplatky." Zašeptala jsem nikomu a začala se nehorázně smát. Nemohla jsem to zastavit, když ono to bylo tak vtipný!


Zaklonila jsem se smíchy, a když už jsem dostala strach, že z židle spadnu, něčí ruce mě podepřely. "Ahoj Včeličko. Víš že to jméno je obrazný? Ty lítat neumíš. Tak co kdyby sis klidně sedla a dávala pozor?"

Otočila jsem se na Boogieho a věnovala mu můj největší zamračený obličej, který jsem byla schopna dát. "Ts šel pro něho???? Plroooč?!" Boogie se zasmál, ale když viděl tu spoušť, kterou jsem zvládla udělat, zastavil se a jen na to koukal.

"Co si proboha udělala? To sis na ten bar lehla nebo co?" Znovu jsem se začala smát, ale díky bohu za mnou bylo Asherovo tělo, takže jsem spadnout nemohla. Plácala jsem rukou do kraje pultu a držela v sobě všechen smích, který jsem mohla.

"Prosím tě, odvez jí domu. Špatně na ní sáhneš a zabiju tě. Je to moje kámoška, tak na ni dávej pozor. Nick s Charlie ti možná věří, ale já tě neznám." Na koho to Boogie mluvil? "Boogie já nikam nejdu. Koho neznáš? Vždyť se známe už pár let!"


Náhle mě popadly silné ruce a zvedli mě do náruče. Celý svět se mi zhoupnul. Bóže. Nejsem opravdu na houpačce? "My jsme na Matějský??? Půjdeme na autodrom??"

B. is for Bitch (Tolerance 2)Where stories live. Discover now