Kapitola 4

6K 272 1
                                    

Bianca:

"Páni, to už je tolik? Měla bych jít." Sebrala jsem si všechny věci, trochu se zlidštila a byla připravená vyrazit. Bože, bylo už celkem pozdě. Většinou se takhle u svých večerních kamarádů nezdržuju. Jenže tohle bylo něco jiného. Já s ním nespala. Dokonce jsem si s ním dala snídani a smáli jsme se spolu.

"Hej počkej. Telefon." Hodil mi ho a taky se začal oblíkat. "Kam jdeš ty?"

"Volal mi Nick. Řekl ať se za ním zasatvím, chce pokecat. Tak tě nejdřív ovezu domu a pak tam zajedu.'" Fajn. Ted jsem dvakrát tak radši že jsme spolu nespali, bylo by to hrozně, hrozně trapný. Většinou jsem se nestýkala s lidma s kterýma jsem šukala. Pak by mohli oni a ostatní dostat špatný nápad. Třeba jako, že jsme spolu, nebo něco takovýho. Ani náhodou. Takže děkuju každýmu postvátnýmu místu na tomhle světě i každýmu E.T-mu, že se meni náma nic nestalo.

Vyšli jsme z baráku k autu, když mi zazvonil telefon. "Copak mrcho?"

""Taky dobrý ráno B. Kde seš."

"Asher mě veze domu." Zapískala a já věděla, že dostala špatnou myšlenku. "Ne nespali jsme spolu."

"I když bych se nebránit!" Křiknul Asher a mě uniknul smích. "Fajn, takže muzikant má stejně namířeno k nám že? Přijeď taky. Je tu něco, co bys měla vidět. Vědět... No, prostě přijeď." Mluvila zmateně, jako by se stalo něco opravdu špatnýho. "Dobře, budu tam za pár minut." Položila jsem to, oznámila Asherovi změnu plánů. Nebyl nepotěšený, právěě naopak. "To nám zařídilo další společný chvíle Včeličko."

"Oh Bože!!! Neříkej mi tak. Je to B, JAKO TO PÍSMENO!" Zasmál se. Měl peknej smích, skoro stejně tak nádhernej jako jeho hlas, dyž zpíval. Zasranej muzikant. Kurva. "Pro mě jsi Včelička, tak si na to zvykni." Sakra, i jeho mrknutí je tak žhavý, že mi vzplály kalhotky těsně předtím, než je zalili potoky mířící ze mě. Měl na mě pekelnej vliv.

"Zasraný namyšlení muzikanti..."

"Nebrblej. Vím jak moc se ti líbilo, třít se o mý nádobíčko. Mě se to líbilo stejně tak."

"Namyšlenec." Odfrkla jsem a zbytek cesty jsme jeli v tichosti. V rádiu hrál Ed Sheeran, písnička Photograf. Moje oblíbená. Natáhla jsem a dala to na plný pecky. Žavrčel, ale nic neřekl. To měl taky jediný štěstí, pokud mi někdo sáhne na Eda, já mu sáhnu do rozkroku. A rozhodně by se mu to nelíbilo. Mohl by přijít o koule.

"Nechápu co na něm všichni vidí. Hlas má jako holka, písničky jen zasraný slaďárny..." A on přišel a udělal to! Tak to teda ne!

"Mlč. Ani se neopovažuj to doříct! Nemá hlas jako holka, jen má velkej rozsah! Sakra, vždyť dává naprostý hloubky i dokonalý výšky! A ty slaďárny, to je to, po čem holky touží, navíc má štěstí, že něco takovýho dokáže jako chlap napsat!"

"Ooo! Nerozčiluj se hned. Byl to jen komentář."

"Dost blbej komentář. Radši mlč a řiď. Ještě jeden komentář na mého budoucího manžela a nepřežiješ." Doznívali poslední tony písničky a Asher se stále tiše pochechtával. "Kazíš mi konec, mý oblíbený písničky." Ano moje nevraživost se znovu objevila. Natáhnul se, kouknul do přihrádky a hodil mi na klín celé jeho CD-čko. "Bože! Ty vlastníš poklad ve svém autě a nic neřekneš?! Za to bych tě měla zabít!"

"Ty jsi blázen holka. Zapni si tu svojí dávku pervitinu, zachvíli tam budeš." Ihned jsem to zapnula a mým tělem se roznesla vlna útěchy. Milovala jsem jeho hlas. Je to jako kdyby si pro mě andělé konečně přišli a zbavili mě veškerého smutku. "Myslela jsem, že má hlas jako holka. Tak proč máš jeho LP-íčko v autě?"

"Je to segry. Neni schopná cestovat na dlouhý vzdálenosti bez svojí drogy. Přirovnává ho k pervitinu, to proto jsem to řekl."

"Tvoje ségra musí být parádní holka. Má dobrý vkus na hudbu." Zakroutil hlavou a poplácal mě volnou rukou po stehni. "To určitě mám, ale je to tvoje soupeřka o jeho srdce."

"Soupeřka? Mě se nikdo nevyrovná. Nemám soupeře. Maximálně následovníky a ty, kteří se snaží být tak skvělý jako já." Ironie zněla mým hlasem jako z rozhlasu, ale aspon jsme se zasmály.

"Jsme tady šprtko! Kde jsi?!" Zavolala jsem v hale. "V pokoji! Pojď za mnou." Zula jsem si podpatky a docupitala do jejího studovního pokoje. "Ahoj."

"Ahoj. Potřebuju ti něco ukázat, ale pak se tě zeptám na každý detail o Asherovi, protože holka, ten chlap je kus."

"Kus vola."

"Co udělal? Nelíbily se mu tvoje kalhotky?" Smích naplnil pokoj. "Horší. Urazil Eda!" Vykulila oči a zlomyslně se jí v nich zablísklo. "Skončil. Umučíme ho!"

"Fajn, nejsem proti, ale teď mi řekni, proč tu jsem." Najednou jí to zmklo. Hrála si nervozně s prsty a koukala do země. "Neříkej mi, že jsi těhotná!!!"

"Ježiši, Bože, Marie i Josefe NE!!!! Jen, podívej se sama." Otevřela notebook a ukázala mi co se posílalo všude po internetu z neznámého účtu. Byla to moje nahá fotka a na spodu bylo napsaný moje telefoní číslo, míry a oblíbená poloha. Která byla mimochodem špatně.

"Kurva. Kurva...... Ach......Kurva." Ne že bych děvka nebyla... Byla. Ale to neznamenalo, že jsem chtěla, aby všichni měli moji nahou fotku. To bylo... opravdu špatný. "Snažili jsme se to vystopovat. Nick je v tom docela dobrej, ale zatím nic. Fotka nejde naštěstí stáhnout."

"To je uplně jedno Charlie. Tu fotku mají všichni na Facebooku. Kurva. Jakej podělanej parchant?! Narvu mu dildo do prdele tak daleko, až mu prijede krkem!" Chvíli jsem to rozdýchávala a asnažila se to smazat, jenže to nešlo. Cítila jsem slzu, která se uvolnila z mého pevného sevření. "Ale kdo by to dělal? Nezdá se mi to..."

"Já přesně vím kdo to byl. Ten parchant Gavinn! Nedala jsem mu. Říkal že toho budu litovat. Navíc je specializovanej na počítače. Zabiju ho. Parchanta jednoho." Práskla jsem jejím notebookem a rychle jsem vystartovala z jejího pokoje. "B! Počkej, nechoď nikam."

Chtěla jsem jít dál, ale viděla jsem jak se Nick i Asher koukli do telefonu, který jim pípnul a pak se rychle podívali na mě. To už jsem nevydržela. Vřítila jsem se z bytu a doufala, že najdu tichý místo, kde budu moct sama v klidu brečet. Jako vždy, když jsem to potřebovala. Což tak moc nebylo.

"Bianco! Počkej."

"Bože Ashere! Můžeš mě nechat napokoji?"

"Vlastně asi ne, ale mám pro tebe radu. Změň si číslo. Znám jednoho kluka, kterej ti jí může dát a rozešle zdarma všem tvým kontaktům, nebo jen těm co si vybereš, Sms s novým číslem." Super, Je to sice milý, ale nijak mi to nepomůže s tou fotkou. "Díky, ale myslím, že to mi uplně nepomůže. Musím dostat tu fotku pryč a toho docílím, jen když k tomu toho parchanta přiměju." Zamračil se a rukou projel svoje černý vlasy. "Víš kdo to byl?"

"Jo, Gavinn Hole. Parchant, kterýmu jsem nedala, protože je to jen zbohatlík s velkým egem, který se vyžívá v trápení ostatních."

"Dobře, dej mi jeho adresu. Myslím že mám rande s klukem, který dostane pěkně přes hubu."

"To nemusíš dělat. Zvládnu to." Vzal mě za ruku a tahal mě k autu. Co si sakra myslí? Muzinakt pitomej. "Určitě jo, ale necháš to na mě. Rozbiju tomu parchantovi hubu at se ti to líbí nebo ne. Teď mi dej tu adresu Včeličko."

B. is for Bitch (Tolerance 2)Where stories live. Discover now