Kapitola 2

6.8K 278 0
                                    

Bianca:

"Wooooo-hoooo! Wooo-hoooo!" Skandovali všichno do písně. Tahle skupina byla opravdu dobrá. Poskakovali jsme společně s Charlie a lili do sebe další panáky. "Evereybody say heeeej!" Zvolal zpěvak a všichni udělali jak chtěl. Bylo to užasný. Bylo to plné energie a bylo to kvalitní.

"B! To je ten kluk se kterým jsi byla v zákulisí!" Otočila jsem se na podium a všimla si, že má pravdu. Byl to on. Ve svém živlu. Ještě tisíckrát krásnější než předtím. Kurva! Málem mi klesly kolena. "Je tak zasraně žhavej Charlie! Vidíš ty svaly na rukou a to jenom drží kytaru! Představ si, že by držel mě, oproti zdi! Achhh! Mohla bych dostat orgasmus jen z tý představy!" Najednou dostala záchvat smíchu, že nemohla přestat. Přidala jsem se k ní, když nás táhla přímo pod podium. Kurva! Nemůžu šukat muzikanta. To je proti mým pravidlům!

Ale když se na mě podíval a zpíval...

"Wanna fuck you!

I like that you´r with me!

I like it when you do,

your moaning to my ear.

Against the wall,

making you wet,

so laud you call,

Call MY fucking name.

My fucking name!!!"

Sáááákra. Ten text... mě dělá mokrou. Kurva. Potřebuju... Aggggghhhh! Nesnášim podělaný muzikanty. Podělaní muzikanti! Slyšela jsem holky ječet a sápat se po jeho ruce, kterou jim nabízel. Jenže jeho pohled stále neopouštěl můj. Zničeho nic, při kytarovém sólu seskočil dolu z podia, přímo přede mě. Charlie začala ječet a já jen zmraženě stála, s upřeným pohledem na jeho kouzelně sladké rty.

"Pokud se na mě budeš takhle dívat, tak seru na to, že neděláš muzikanty a vezmu si tě hned jak se dostanu z podia. Rozumíš?" Ještě než jsem stihla odpovědět, mě strhnul na sebe a spojil naše rty v hladovém dobívacím polibku. Och! Jen jeho rty mě totálně zrušily. Kurva.

Všichni kolem ječeli. Někdo nadávky, někdo povzbuzujíně, ale já skoro nic z toho neslyšela. Byla jsem jako ve snu. Na oblaku. V ráji.

Odtáhnul se, mrknul na mě a vyskočil zpět na podium, kde nám věnoval ještě dalších dvacet minut, plných písniček o sexu, chlastu a chlastu a sexu. Mohla jsem říct, že díky jeho pohledum a gtextům, jsem byla mokrá. A né jen tak mokrá. Totálně promočená.

Najednou mě Charlie, která si znovu užívala ( po dlouhé době), zatahala za ruku a táhla mě k baru. "Ani nápad kamarádko, už žádný chlast. Jsi sťatá pod obraz!"

"Nejdu pro chlast! Ale Nick tu pro mě za chvíli bude!" Néééé! "Prudérní sračko! Necháš mě v tom samotnou? Jak mám sama odolávat tomu nejvíc sexy klukovi, kterýho jsem za poslední týden viděla?! Cítilas jak bvšechno kolem svítilo, když mě líbal'?"

Zasmála se a zakroutila hlavou. "Já viděla, jak si se na něj koukala. Vyspíš se s nim. Věř mi! Kurva. Ha ha aha ha. Dala bych si jocku s colem!" Zakroutila jsem hlavou a vybuchla smíchem, který nezná hranice. "Ty víš co myslím! Jacka s rumem!" Ještě lepší! Začala jsem se smát ještě hlasitěji, když mě vzal někdo za pas. Rychle jsem se otočila a koukala se do očí tomu sexy zatracenýmu muzikantovi! Pro mě je muzikant, něco jako sprostý slovo! Kurva! Ale když on je tak sexy!

"Ahoj Včeličko. (Bee-Bee). Tak jak se ti líbila show."

"Přemýšlí, kam se přivázat, aby ti nevletěla do kalhot. Myslím, že si odvedl dost dobrou práci! Graltlujuju!" Přitisknul si moje tělo blíž a začal mi šeptat do ucha. "Já bych tě klidně někam přivázal. Třeba k mý posteli. Náhodou, to je hodně lákavá myšlenka. Hmmm." Olíznul mi krk a lehce mi skousnul ušní lalůček. Nemohla jsem si pomoct a zatřásla jsem se. Nakonec jsem se zmohla na to, abych se odtáhla. "Ahm.. Jak už sjem řekla. Muzikanty nedělám. Ať už jsou nebo nejsou žhavý jako peklo samo. A kamaráde, ty jsi zasraně sexy!"

Chtěl odpovědět, ale v tu chvíli začala Charlie ječet a rozběhla se za nějakým chlapem. Jasně! Pošahaná Nickem! Kde je moje sladká nezamilovaná Charlie? S kým mám teď pařit?!

"Ahoj Lásko! Tolik jsi mi chyběl, moc moc moc moc." Objal jí a donesl jí až zpět k nám. "Taky si mi chyběla. Moje holka se mi trochu opila co?" Charlie vydala zahyhňání a přikývla. "Ahoj B jak... Asher Blake?! Kámo! Hrozně dlouho jsem tě neviděl! Co tu děláš?!" Plácnul si s ním a oba vypadali, že se moc dobře znají.

"Nazdar kámo! Už to budou čtyři roky! Pořád hraješ v kapele?"

"Ne. Teď se soustředim na školu a na tuhle opilou krásku." Zasmáli se, ale já byla mimo obraz. Nevím jestli to bylo kvůli všem těm panákům, nebo prostě proto, že jsem neměla ponětí, ž tihle dvco společnýho. "Vy se znáte?" Muzikant se na mě podíval, mrknul a přiložil k tomu, ten sladký, moc sladký usměv. "Chodili jsme spolu do školy. Tenhle parchant nás porazil na souboji kapel"

"Jo vole, to byl parádní rok! Pak jsi nám ukradl bubeníka a byli jsme v prdeli." Souhlasil Nick. "Ukradl? Vždyť si mu ojel holku!"

Další nával smíchu a já si připadala jak ve snu. Všechno mi přišlo tak snový... I to, jak jsem se točila. "Heej, pozor B, trochu se motáš." Chytil mě kolem pasu, abych se nesvezla na zem. Mezitím se Charlie obtočila Nickovi kolem krku a dávala mu malý polibky. "Víš že tě moc miluju? Miluju, miluju,miluju, miluju... Hmmm. Tááákhle moc." Nick se zasmál a hladil jí po dlouhých vlasech. "Vždycky mi to říkáš když jsi opilá miláčku."

"Ale říkám ti to i normálně." Znělo to skoro smutně. "Ooh, já vím Charlie. Taky tě moc miluju miláčku."

Muzikant kroutil hlavou a povzdechnul si. "Kámo, ikdy jsem si nemyslel, že zrovna tebe uvidím pod pantoflem. Jak se to stalo?"

"Tahle kráska se stala. Věřil bys, že se jednou zabouchnu? Já taky ne, ale pak si prostě přišla tahle malá šprtka a obmotala si mě kolem prstu." Bože. Nechci to zas poslouchat. Nepotřebuju mít pořád omláceno o hlavu, jejich llásku, jejich štěstí... Já ho totiž mít nebudu. Nikdy. "Jdu si pro panáka." Otočila jsem se, ale než jsem stačila udělat dva kroky, byla jsem přitisknutá na pevné tělo za mnou. "Ale ale Včeličko. Už nikam, myslím, že si měla dost."

Nejsi moje matka muzikante! "Víš co, myslím, že sam apoznám kdy mám dost." Vytrhla jsem se mu, udělala jeden krok a div jsem nespadla. Zasmál se a pomohl mi na nohy. "Fajn. Uznávám, že mám dost." Sklonil se, až pohřbil vlastní obličej do mých vlasů a zhluboka se nadechnul. "Odvezu tě domu." Chtěla jsem namítnout, ale on mě zastavil. "Jen tě odvezu. Neboj, nebudu se ti nutit do bytu. Souhlasíš?" Neměla jsem jinou možnost. Nick s Charlie, bydleli na druhé straně a taxík by mě stal prachy. Navíc, nerada v nich jezdím sama. Kort když jsem na mol. "Fajn."

"Nicku, Nicku, Nicku... Moc tě miluju, miluju, miluju. Fáákt. Bez tebe bych neměla nic, nic, nic. Protože jsi moje láska. Moje všecičkoooo." Podle mě, to bylo trapný, ale podle toho, jak se na ní Nick díval- Miloval jí. Díval se na ní, jako by cítil to samí. Díval se na ní s chutí, jako by jí chtěl mít co nejdřív v posteli. "Myslím, že byste už měli jít. Zachvíli to nevydržíš a vrchneš se na ní." Nevím jestli jsem řekla, přesně tohle, ale mělo to tak vyznít.

"My už půjdeme taky. Tak, chyť se mě kolem krku." Když jsem to neudělala, vydechnul a přidal Prosím. Při odchodu jsem ještě slyšela, jak Nick opakuje, že jí miluje víc, že je pro něj víc než všechno na světě a že si ji hned po škole vezme....

Super. Fakt super.

B. is for Bitch (Tolerance 2)Where stories live. Discover now