Kapitola 9

6.1K 265 3
                                    

Pusťte si písničku od Asherova pohledu :) Zavede to lepší atmosféru! 

Bianca:

Utíkala jsem ze schodů, co nejrychleji jsem mohla. Nevím, jestli jsem běžela za Davidem pro levný sex, nebo utíkala před Asherem a mnou samotnou. Hlavní bylo, dostat se pryč, do starých kolejí.

Otevřela jsem dveře, nahodila laškovný úsměv a ladně jsem došla až k Davidovi, který se opíral a svůj auťák. Už jsem skoro zapomněla, jak sexy vlastně je. Ostrou čelist měl lehce porostlou vousy a jeho bicepsy se nadmuly mnohem víc, když založil ruce na hrudi.

Mlaskla jsem, olízla si ret a hladově jsem si ho prohlížela. „Hmmm.“

„Vidím, že si na mě nezapomněla. Už jsem se bál, že se znovu neozveš.“ Přikročila jsem k němu blíž, až jsem se na něj lepila celým tělem. Prsa se mi otíraly o jeho založené ruce, které znenadání stáhnul a chytil mě za boky.

„Věř mi, na dokonalej sex v hale se nikdy nedá zapomenout.“ Přejela jsem mu prstem po rtu a pak jsem se na jeho rty přitiskla celá. Z jeho úst byl cítit kouř cigaret, ale na to jsem nemyslela. „Tak dokonalej jo? Co třeba epickej?“

„Zas tak si nefandi fešáku. Ale o epickej sex se můžeš pokusit. Co třeba rovnou v tomhle pěkným autě?“ Odtáhla jsem se od něj a čekala na jeho povel. „Nasedni kotě. Zajedeme do uličky, ať nás nikdo nevidí.“

Celou dobu v autě, jsem si jen opakovala, že tohle je dobré. Normální. Na tohle jsem zvyklá. Veškerý pocit viny zmizel, když jsem si představila Ashera s tou blondýnou. Došlo mi, že se nemám kvůli čemu cítit vinná. . Nedělám nic špatně.

Zajeli jsme do uličky vedle čínského bistra, kam opravdu nikdo nechodil. Říkalo se tady tomu sexlička. Všichni tu měli sex v autě, alespoň jednou v životě. „Jak očividné.“ Zamumlala jsem s úsměvem.

„Co? Už jsi tu někdy byla?“

„Víckrát než do kolika dokážeš napočítat.“ Keců už jsem měla dost. Stáhla jsem si spodek a obkročmo jsem si na něj sedla. „Wow, zase na to jdeš rychle kočko. Líbí se mi to.“ Stáhnul mi tričko a začal mi oždibovat bradavky. Normálně by to stačilo k tomu, abych se trochu odvázala, ale dneska ne. Snažila jsem se představovat si věci, o kterých jsem vždycky při sexu snila, ale pokaždé jsem viděla Asherův obličej.

Davidova ruka mě hladila na tom správném místě, ale jako by tam ani nebyla. Naštvaně jsem zamručela a trochu jsem se odtáhla. „Co se to se mnou kurva děje?“

„Nemám páru. Hele přišel jsem si pro sex. Stejně jako ty. Mysli přitom na koho kurva chceš, jen si chci vzít kondom a pořádně se do tebe udělat.“ Většina holek by ho za to profackovala, ale já ne. Já nikdy nedělám to, co normální holky.

B. is for Bitch (Tolerance 2)Where stories live. Discover now