Kapitola 8

6K 310 4
                                    

Bianca:

"Hej, když už jdeš do tý kuchyně, přines mi pivo!"

"Jo a hoď po mě nějaký ty čipsy!" Zvolala jsem taky, plně zabraná do hry. "Vy jste fakt hrozní. Jak dlouho už sedíte u tý kraviny?"

"Mlč Charlie! Wow! Pozor pozor!!! Támhle je další Zombie!!"

"Vem na něj Machettu!"

"Ne! Já chci motorovku!"

"Macheta je lepší!" Vykvikla jsem a rozzeřala dalšího zombíka, kterej po mě šel. Z ovladače už mě bolely ruce, ale nemohla jsem se od toho odtrhnout.

"Macheta je k ničemu Muzikante! Podívej co dokážu s motorovkou. Vrrrrrrrrrrrrrr!!!!!" Natáčela jsem se na stranu, kam moje postavička běžela a doufala jsem, že Ashera konečně porazím.

Poslední týdny jsme trávili u Nicka a Charlie. Nestěžovali si, vlastně si myslím, že byli rádi. Sice se milujou, ale ponorková nemoc, je ponorková nemoc. Když jsme u nich byli, alespoň měli nějaké rozptýlení.

"Vy jste šílení." Smála se Charlie a hodila mi pytlík čipsů přímo do obličeje.

"Neodsuzuj to, dokud jsi to neskusila!" Křikla jsem na ní a zaječela, když jsem zabila dalšího nemrtvého. "Jo!!!!"

"Fajn, tak mi to pujč." Stopla jsem hru, podívala se na kontroler v mých rukou, na televizi, moje skore a pak na ni. "Ashere, pujč jí to."

"Hej! Proč já?" Hodila jsem po něm pohled který říkal: Udělej to, nebo dostaneš, tak vypustil vzduch mezi zuby a poraženě jí ho podal. "Zkazíš mi skóre a uvidíš."

Charlie seskočila na pohovku a zmáčkla play.

Chvili to vypadalo, že z toho nic nebude, ale po prvním combu konečně vykvikla a skákala radostí.

"Jen do mě!!! Zabiju vááás!!!"

Asher:

Pane bože, co jsem to stvořil za monstra?!

Holky se od toho neodtrhly a dokonce mě totálně odstřihly. Neposlouchaly ani jedno podělaný slovo, který jsem řekl. Nick se ještě nevrátil z garáže za městem, kde opravoval svoje auto, takže jsem byl totálně v háji. Sednul jsem si do křesla, upíjel pivo.

"Kdo vyhrává?"

"Jo, jo, jasně... Hmmm." Složil jsem hlavu do rukou. Tohle nemělo cenu. "I kdybych vám tu povídal o konci světa, tak by jste mě nevnímali že?"

"Další pivo je ve skříňce pod dřezem." Oh, díky Charlie za tu informaci, kterou absolutně nepotřebuju.

... Protože vím, že tam už taky nic neni. Ále hlavně jsem se na to neptal.

" Včera jsem byl v baru a totálně jsem se zlískal."

"To je super. Fakt super." Každá si hleděla jen svýho kontroleru a vyskočili pokaždý, když vyskočila jejich postavička. Nic proti, ale tím se to nedá ovlivnit.

"Sem doma!" Díky Bohu!

"Ahoj, ahoj..." Super, takže Charlie Nickův hlas vnímá. Pozitivní.

Nick přišel do obýváku a díval se na to divadlo. "Kdo je tahle ženská, pařící Zombieky a kde je moje holka?" Podal jsem mu poslední pivo a ukázal na Charlie. "Stala se z ní závislačka. Už hodiny mě k tomu nepustili. A Absolutně mě neposlouchaj. Zrovna jsem mluvil o tom baru, kde jsme včera byli."

B. is for Bitch (Tolerance 2)Kde žijí příběhy. Začni objevovat