Kapitola 7

6K 263 2
                                    

Bianca:

"No tak, udělej se." Šeptal mi do ucha a rukou mi přejížděl po klitorisu. Zavzdychala jsem, toužíc po dalším. "Přesně tak. Hýbej se oproi¨ti mě. Tak se mi to líbí." Cítila jsem, jak roztírá mé vlhko všude po mých nejcitlivějších částích. Byla jsem tak moc blízko. Nohy se mi třásly, ruce se pevně sevřeli kolem jeho dokonalých bicepsů, dech mi proudil plícemi rychleji než kdy dřív. "Oh Bože...." Vyšlo ze mě, když lehce zkousnul kůžičku pod mým uchem.

Cítila jsem to. Už budu, už budu, už... "Přesně tak, udělej se Včeličko."

VČELIČKO?! Rychle jsem otevřela oči v nesmírném šoku. To snad ne! Zahlédla jsem tu nádhernou barvu jeho očí a pak už jsi jen pamatuju, že napůl sedím, napůl ležím na gauči u Charlie a zrychleně dýchám. "Do prdele." To nemůže být pravda. Kurva. Do prdele! Mě se nemohlo zdát o Asherovi. To přece neni... Ne.

Projela jsem si rukou vlasy a snažila jsem se to dostat z hlavy. Jenže když jsem s ní párkrát zatřepala, začala mi v hlavě bušit obrovská bolest. "Do háje..." Kolik jsme toho včera vypily? Dva litry vína a pár flašek piva? Z toho by neměl být takový bolehlav, to přeci.... Ta tráva! Ta podělaná tráva! Věděla jsem, že nemám hulit! Vždycky mám nehorazný bolesti.

Pomalu jsem se zvedla a dopotácela jsem se až do koupelny. Když jsem rozsvítila, myslela jsem že oslepnu. "Sakra! Větší světlo si vybrat nemohli."

"Často si mluvíš sama pro sebe?" Vyskočila jsem hrůzou a popadla jsem se za srdce. Můj tep vyletěl až do oblak. "Do háje Ashere!!! Jsi normální?!!!" Lehce se zasmál, čímž jsem si musela všimnout jak se na jeho nahém břiše pohupuje hned osm buchtiček. Pěkne do rytmu. Tam a zpět. Najednou jsem měla nehoráznou chut je všechny oblíznout a ... KURVA!

"Klidně se dívej dál, ale pochybuju, že kvůli tomu jsi tady." Poukázal na to, že se ocitáme v koupelně.

"Neříkej ty chytráku. Musím si vzít tylenol. Proč si tu ty."

"Slyšel jsem tě, tak jsem se šel podívat jestli si v pohodě. Však víš, to kámoši dělaj ne?" Jo? Asi ano? Nemám tušení. Nemám moc kamarádů...

"Sem v pohodě." Odsekla jsem a začala jsem hrabat v různých lécích co tu Charlie měla. Bože, vykradla lékárnu? Zvedla jsem hlavu a koukala se na Asherova sexy vzdalující se záda. "Ne. Ne asi nejsem v pohodě." Otočil se s pozdviženým obočím. Nemohla jsem být v pohodě. Nejdřív se mi o něm zdá hodně mokrý sen a pak básnim o jeho nahém těle? Určiě jsem zešílela.

"Nejsi v pohodě?"

"Mmm-mmm." Udělá ke mě pár dalších kroků a čeká na moje vysvětlení. "Co ti je?"

"Šílím. Nebo jsem už zešílela? Já ani nevím. Možná to je kvůli tý trávě, ale právě teď si přeju aby jsi ho do mě narval tak tvrdě, až bych ho cítila v břiše." Zamyslela jsem se a va nanosekundě pokračovala. "Nebo to je tím, že jsi hrozně sexy a polonahej? Jo, tím by to taky mohlo být."

Zasmál se, udělal další pomalý krok směrem ke mě. Bože, vypadal jak lev, který se plíží ke své kořisti! Sexy! "Ty se mnou nechceš spát."

"Nechci? Právě sem ti řekla že jo. A docela hodně. Vlastně myslím, že pokud se mě hned nedotkneš, tak exploduju." Udělal poslední krok a rukou mě vzal za pas. "Nechceš se mnou spát Bianco. Víš jak by to pak dopadlo."

"Jo, dostala bych víc orgasmu než bych spočítala." Určitě na mě pořád ucinkoval ten alkohol.

"To kurva jo, ale pak by ses na mě ani nepodívala. Šla by si dál a i to naše prazvláštní kamarádství by bylo v háji. Kdo by pak nakopával prdel takovejm parchantům jako byl ten Gavinn?" Oh, on měl pravdu.

"Tak co? Chceš se mnou spát, nebo ne?"

"A-ano, ale ne? Zní to jako shit že jo?"Polkla jsem, když rukou zajel pod mý tričko a lehce mě hladil po holé kůži. Bože muj, jenž si na nebesích, obleč si ženský šaty a hraj si na tranzvestitu, jen abych nemyslela na toho sexy žhavého kluka, který ničí moje sebevědomí...

"Ashere prosím. Jen, jen se mě dotýkej." Zažadonila jsem. Ostře se nadechnul a přitisknul si mě plně na jeho tělo. Rty začal brousit po mém krku, z čehož se mi motala hlava a oči se mi přetáčeli dovnitř. "Nic z toho nebude Včeličko."

"Ne, nic. Jen nepřestávej." Následovalo olíznutí po celé délce mé hlavní tepny, což bylo neuvěřitelně vzrušující. Nezadržela jsem sten.

To ho, zdá se vyburcovalo. Vzal mě za pas a posadil mě na pračku. Jeho rty etntorkát zajaly ty mé a neskrotně šermoval jazykem s tím mým. Tak dokonalou souhru jsem už dlouho nezažila. Obtočila jsem mu nohy kolem pasu a třela se proti němu. Řekl že spolu nemůžeme spát, ale o sexu na sucho nic neříkal. A zjevně se mnou souhlasil. Třel se o mě stejně pevně a rychle, jako já o něj. Naše vzedechy začali sílit. Tiskla jsem se k němu blíž a blíž. Dokonce mi uniklo i pár sytých vzdechů. "Jo, nepřestávej, jo, jo, jo." Hekala jsem, když jsem nadzvedla pánev, abych zažila mnohem hezčí pocit. Ach bože! Cítila jsem, jak i moje džíny vlhnou.

Jeho vzdechy byly spíš jako temné mužné vrčení. Snažil se je všechny udusit v ohbí mého krku. "Bože Bianco!!!" Posadil si mě na něj a pomáhal mi,. hýbat se rychleji. V uších mi začalo bzučet, srdce v hrudi uhánělo, jako bych běžela maraton. Sevření mých pěstí v jeho vlasech, jeho tvrdý pohyb ke mě, náš hlasitý vzdech a bylo to. Udělala jsem se jen z toho houpání jeho boků.

Unaveně si vzdechnul, pomalu mě pouštěl na zem, ale nepustil mě daleko od sebe. Nosem se dotýkal mého. Pak v jednu neuvěřitelnou sekundu jsem doufala, že mě začne líbat, ale to se nestalo. Jen se usmál a pak se lehce uchechtnul. "Dobrejch sedm let se mi tohle nestalo."

"Co?"

"Že bych se udělal do kalhot." Kretén. Zasmála jsem se taky a upravila jsem si tričko. "Nemusel si, kdyby jsi mě nezačal překecávat. Mohlo to bejt epický."

"Bylo to kurva epický. Podívej..." ukázal na svůj rozkrok, ",udělal jsem se do kalhot! DO KALHOT!!"

"Netušila jsem, že z toho budeš mít Vánoce." Odstrčil mě se smíchem od sebe a plácnul mě přes zadek. "Mlč a radši běž spát. Je teprv půl čtvrtý ráno." Vzala jsem krabičku tylenolu, která během výru toho všeho spadla na zem a polkla jsem prášek. "Dobrou noc."

"Dobrou." Odvětil a byl pryč. Díky Bohu, protože nevím, jestli bych zvládla s nim být ještě chvíli, bez toho, aniž bych mu ho sála....

B. is for Bitch (Tolerance 2)Where stories live. Discover now