☾ikinci kitap, beşinci bölüm☽

5.8K 558 106
                                    

İkinci kez yazışımda da hoşuma gitmedi ama hiç yoktan iyidir diyerek yayınladım. Mirror iTunes'tan kaldırıldıktan sonra çöküşe geçtim ama dün bir baktım bi allahın kulu yayınlamış tekrar <3<3<3

İlham is en yakın zamanda kambek B|

Bu bölümü ikinci kez yazmaya başlamadan önce eklenen not: Sanırım Baek coşacak o.O

---

|"Sadece bir şey söyleyeceğim." Emin bir ses tonuyla konuşurken sallanmayı kesti. "Hakkımızdaki iddiaları yalanlamayacağım." |

•••

"Ne?" Sesim istemsizce yüksek çıkarken karşımda duran adamın yüzünü dağıtmamak için adımlarımı yere daha sıkı bastım.

"Basit," Hafif göbekli ve müdür havasına bürünmüş eski müdürüm kollarını birbirlerine doladı. "kovuldun."

"Kötü bir şey yapmadım ki!" Ailemden ayrı yaşamasaydım şu anda ya anime izliyor, ya manga okuyor ya da bilgisayar oyunu oynuyor olurdum. Lise dönemimde neysem şimdi de oydum. Tek fark tek başıma yaşamam ve paraya ihtiyaç duymamdı. Ve karşımda dikilen siktiğimin adamı iyi para veriyordu. İşten ayrılmayı aklımdan bile geçirmemişken birden kovulmamın bir sebebi olmalıydı.

Adam yüzünü ekşitip bana doğru eğildi. "Seni işe alırken dikkatli olmam gerekiyordu. Tiksiniyorum senden."

Kızgın yüzüm şaşkınlığın etkisiyle yumuşarken ne diyeceğimi bilemez bir halde öylece durdum. "Ha?"

"Aptal." Doğrulup bana acıyormuş gibi baktığında yumruğumu sıktım. "Sabah kahvemi yudumluyordum ve gazetemi okuyordum. Lüks bir hayat yaşayan her adamın yaptığı şeyi yapıyordum yani. Sonra..." Gözlerini daha fazla kıstı. "sayfayı çevirdim ve Park Chanyeol'ün yeni sevgilisini gördüm. Bizim bücür, Byun Baekhyun. Acınacak halde olduğunu biliyorsun, değil mi?"

"N...Ne?" Gerçekten sersemlemiştim. Chanyeol söylediğini yapıp yalanlamamıştı. Amacının ne olduğuna dair en ufak bir fikrim yoktu. Aptal gibi davranıyordu. Söylediklerini sarhoş olmasına vermiş ve bana sarılmasına izin vermiştim ama o...Tanrım o ciddiydi.

Dün bir magazin dergisinin tek bir sayfasını kapsayan haber bugün her yere yayılmıştı. Haberi yayınlayanlar işlerini yapıyorlardı, kimse 'Park Group'un varisi eşcinsel!' başlığı altındaki haberi kaçırmak istemezdi. Ah, birde aptal Yeol yalanlamayınca şu an gerçek ve şok edici haber yayınlamanın mutluluğunu yaşıyorlardır.

"İş yerimden çık Baekhyun. Bir daha karşıma çıkma."

Boşversene Baekhyun, artık işsizsin. Kimse seni böyle kabullenmiyor. Böyle olmanı sağlayan kişi seninle resmen oynuyor ve sen direnmeye devam ediyorsun. Sen zavallısın Byun Baekhyun. Ve Park Chanyeol bir orospu çocuğu.

•••

Sinirden dolan gözlerim ve titreyen ellerimle dün akşam geldiğim yerin kapısına sertçe vurdum.

Ne yapacağıma dair en ufak bir fikrim bile yoktu. Parçalara ayrılmış duygularım ve ayağa kalkan sinirlerim beynimi ele geçirmişti. 'Sinirden kendini kaybetmek' dedikleri şey bu olmalıydı. Bir şeylere tekme atmak istiyordum. Ne kadar değer verirsem vereyim yüzünü parçalamak istiyordum. Bir erkek olmama rağmen bir kız gibi oturup ağlamak istiyordum.

Güne yeni başlamış sayılırdım. Kalkmış, işe gitmiş, kovulmuş ve buraya gelmiştim. Yine de ağzıma sıçılmış gibi hissediyordum. Ruhsal olarak yorgun ve bitkin birisine dönüşüvermiştim.

Yumruğumu sabırsızca birkaç kez daha kapıya vurduğum sırada kapı hafifçe geriye doğru çekildi ve Jong Min kafasını aradan uzattı. İlk önce beni gördüğünde gülümsedi ama fazla sinirli görünüyor olmalıydım ki yüzü ekşidi. "Baekhyun..."

Don't Cry Tonight ☆ İkinci Kitap ☆ ChanBaekHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin