☾ikinci kitap, ikinci bölüm☽

7K 589 323
                                    

İkinci sezon ikinci bölüm. Coşcoşcoşcoş

Geçen bölüme gelen tepkilerin hepsinin tek ortak noktasını herkes biliyordur sanırım. 7 yıl. Aslında şöyle bakacak olursanız o kadar fazla değil -hıı hiç değil canım-. Tamam belki fazla ama on yediden yirmi dörde denince o kadar fazla gelmiyor B| Gençlik hayalleri kurduğunuzu biliyorum ama gerçek hayatta da neredeyse bu yaştalar ve -bence- hala çocuk gibiler. Sadece Chanyeol'ün şirket olayları falan fiştan...

Bu yüzden ilk kitabı okuduğunuz gibi okuyun çünkü Jong Min ve Ae Cha'nın kambeki dışında pek bir değişiklik yok yani.

Buaradabuaradabuarada...

Yazarınıza vahiy gibi ilham geliyor maşallah maşallah.

Konuları buraya bırakacağım düşünceleriniz varsa yazarsınız.

İlkinde Chanyeol ve diğer EXO üyeleri -Baekhyun dışında- bir çete oluşturuyorlar ama öyle düşündüğünüz gibi değilde büyük şirketleri her yönden çökertme ve iflasa uğratma işleri yapıyorlar. Neyse bir gün -bir gün bir çocuk eve de gelmiş kimse yok- bunlar fazla ileri gidip bir şirketi silahla falan basıyorlar. Aaa! Baekhyun bu şirkette çalışıyor -ama daha önemli başka bir ayrıntı var- Öyle öyle bir şeyler işte. Piçimsi Yeol.

İkinci olaraak Yeol devletin gizli bilmemnesi Baekhyun uzaylı falan -ayyayayay yazmak istiyorum-

Neyse işte düşüncelerinizi yorum atın ulan. Zaten şu White Devil ve S(he)'s Got Me'yi en yakın zamanda yayınlamaya başlayacağım, araya bu ikisinin tanıtımını sıkıştıracağım. İlk iki bittiğinde de bunlara başlayacağım. Abi yazmak istiyorum sadece *~*

•••

| "Ae Cha?" |

"Byun Baekhyun." Ae Cha burada olmamam gerekiyormuş gibi ismimi telaffuz ederken Jong Min iç çekti. Beynim ısınan bir bilgisayar gibiydi. Birazdan patlayacağından ciddi anlamda korkuyordum.

"Burada ne yapıyorsun?" Şaşkınlıkla sorduğumda yüzünde bir ifade belirdi ve adeta hiçbir şey bilmediğimi haykırdı.

"Asıl...Sen burada ne yapıyorsun?" Ae Cha olgunlaşmış görünüyordu. Ona ilk çıkma teklifimi ettiğimde karşımda olan Ae Cha ve şimdi önümde duran Ae Cha tamamen farklıydı. Eskiden o benden hoşlandığı için ben bir adım öndeydim ama şimdi...Tek bir bakışı bile benden beş adım öndeydi.

"Ben burada çalışıyorum." diye açıkladığımda bakışları yanımda oturan Jong Min'e kaydı.

"Teknik olarak," diye mırıldandı iç çekerek. "bende fiziksel olarak Jong Min'le çalışıyorum."

Şaşkınca Jong Min'e döndüğümde sırıttığını gördüm.

Jong Min ve Ae Cha.

Ae Cha ve Jong Min.

Chanyeol'ün karşımda oturmasından kaynaklanan çekingenlik olmasaydı nefesim kesilene kadar gülebilirdim ama abartmamaya çalışarak kıkırdadım. "Şimdi siz...Evlendiniz mi?"

Kulağa çok çılgınca geliyordu. Bundan sonra onlara baktıkça tuhaf hissedeceğime emindim.

"Mükemmel bir çift olduğumuzu biliyorum." Jong Min mutlulukla gülümserken Ae Cha Chanyeol'ün yanına oturdu ve bebeklerden birisini aldı. "Tabi ya, mükemmel çift. Çift görevini ben yapıyorum elbette."

Jong Min suratını ekşitti ve dirseğini masaya dayadıktan sonra çenesini eline yasladı. "Her neyse, konumuz bu değil." Bir bana bir Chanyeol'e baktı. "Konumuz sizsiniz. Uyansanıza! Yıllar sonra birbirinizi buldunuz ve mutlu değilsiniz. Şu an öpüşü..."

Don't Cry Tonight ☆ İkinci Kitap ☆ ChanBaekHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin