Kap. 9

507 19 5
                                    

Niall's læber var bløde og det var som om tiden gik i stå. Er det ikke noget med at folk siger, når man har det på den måde er det ægte kærlighed? Det ved jeg ikke, min hjerne kunne ikke fokusere på andet end Niall lige nu. Hans hænder gled ned af min ryg, og ned til min numse. Blot igår skete det samme, men jeg havde besluttet mig for at leve i nuet og give Niall en chance.

Inden Niall kunne nå at reagere, gned jeg mit underliv imod hans bukser. Hans støn harmonerede med mine, og jeg kunne mærke en ubekendt følelse sprede sig i min krop. Kunne det være Lyst? Idk. 

Jeg lagde Niall ned i sofaen, og jeg satte mig oven på ham. Et smil gled over hans læber, og jeg gengældte det, inden jeg lod vores læber smede sammen igen. Mine hænder gled ned af hans bluse, indtil jeg nåede kanten. Han forstod min hentydning, og tog den af. Han blottede hans mave, som var veltrænet, men ikke tydeligt. Lige som jeg kan lide det.

Han tog små skridt, og var forsigtig med at være for hurtig. Jeg har aldrig været mere sikker på noget i hele mit liv. Efter lidt tid, havde Niall fået os vendt, så han nu var øverst. Vi havde begge ikke meget tøj på. 

''Er du sikker på det her?'' spurgte Niall, og jeg nikkede, ''Jeg er sikker.''

Jeg lod Niall Horan tage min mødom, og mit hjerte.

* * * * * *

Jeg vågnede næste dag med fyrværkeri i maven. Det er stadig lidt uklart for mig, det der skete igår. Min lige så snart jeg kunne mærke hans varme ånde i min nakke, var det mere end klart for mig. 

''Godmorgen'' sagde Niall, og tog hans arm over mig. Siden jeg ikke svarede, fik han med lidt besvær vendt mig om og hans bekymrende blik mødte mit.

''Du fortryder ikke det der skete igår, vel?'' spurgte han. Gjorde jeg det? Selvfølgelig gjorde jeg ikke. Jeg mener, ellers ville jeg da også have sagt fra. 

''Nej overhovedet ikke Niall, det må du ikke tænke. Jeg har aldrig følt mig så fri og levende, som jeg gjorde igår'' sagde jeg og hans ansigt lyste op, hvilket gjorde mig rigtig glad. 

''Det er jeg glad for at høre'' sagde han, og stemningen var ved at blive lidt akavet, så jeg besluttede mig for at stå op. Eller, vi lå på sofaen så jeg rejste mig egentlig bare.

En smerte skød igennem mit underliv. Jeg udstødte en lille lyd, selvom jeg skreg inden i. Jeg kunne mærke Niall's blik på mig, så jeg vendte mig om og gav ham et smil. Jeg greb den bluse jeg havde lånt af hans igår, og tog den hurtig over hovedet. 

Jeg gik ud på badeværelset, og så mig lidt i spejlet. Jeg bemærkede mine sår på mit lår, da det slog mig. Havde han set dem? Hvad hvis han havde, ville han så sige noget? Jeg kunne stille mig selv hundredevis af spørgsmål, uden af få svar på dem, så jeg besluttede mig for at tage et bad, og få styr på mine nerver. 

Det varme vand fik alle mine spørgsmål og tanker til at forsvinde, og kun fokusere på at slappe af. Jeg hastede ikke mig selv, med at blive færdig. Tværtimod, så tog jeg mig god tid, også fordi jeg havde jo også ondt i min krop idag. 

Jeg hørte en banken på døren, og jeg hoppede lidt i forskrækkelse. ''Safina, kan jeg komme ind?'' spurgte Niall på den anden side af døren. Jeg svarede ikke, men tog hurtigt et håndklæde om min krop, og åbnede døren for ham.

Han kom ind, og jeg begyndte at redde mit våde hår. Jeg kunne se ham i spejlet, og hans øjne mødte mine. 

''Ville du bare herind for at stirre på mig?'' grinede jeg, og hans kinder blev lidt røde, så han kiggede ned i gulvet. Hans generthed var ret sødt, så jeg grinede lidt mere. Jeg vendte mig om, og fik ham til at se på mig. Jeg kiggede spørgende på ham med et smil, og det lignede at han ledte efter de rigtige ord. 

''Jeg ville, øhm.. Jeg ville spørge dig om, du måske, vil på en date med mig?'' sagde han med små pauser. Det er usædvanligt at Niall er genert, fordi han plejer altid at være så selvsikker og smart i munden, men ikke nu. 

Han begyndte at se bange ud, da jeg igen ikke svarede. Jeg lod et smil glide over mine læber, og svarede ham så endelig, ''Ja selvfølgelig.''

Hans skuldre sænkede sig, og han lod et pust ud. Jeg grinede lidt af ham, og fortsatte med at gøre mig færdig. Jeg havde ikke bemærket at han kun havde boxers på, indtil jeg kunne mærke hans bare  brystkasse imod det øverste af min bare ryg. Hans varme gav mig kuldegysninger, og han lod sin arm glide let ned af min arm. Jeg fulgte hans bevægelser i spejlet, og jeg havde stoppet mine. 

''V-vi burde nok blive færdig'' stammede jeg, og vendte mig om. Hans skinnede blå øjne, mødte mine, og jeg blev blød i knæene. 

''Ja, det burde vi nok'' sagde han i en lav, hæs stemme, og hans hoved kom tættere på mit. Jeg fyldte pladsen imellem vores læber, og han virkede lidt overrasket. Men hans hænder havde registreret det hele, da de var på vej ned imod mine hofter. 

Han rykkede mig tættere på ham, imens vores vores læber arbejdede synkronisk sammen. Kysset var ikke som det plejede, det var fyldt med kærlighed og jeg elskede det. Vi trak os begge langsomt, med vores pander imod hinanden. 

''Jeg elsker dig, Niall'' sagde jeg ud i stilheden. Hans øjne blev store af glæde.

''Jeg elsker også dig Safina, af hele mit hjerte'' sagde han, og vi stod i et par minutter og bare smilede til hinanden. 

''Så det er 100% officielt nu?'' spurgte han, og jeg nikkede. Hans hænder fjernede sig fra mine hofter, og hans arme var nu viklet om mig, samt mine var om hans nakke. 

Efter gik Niall i bad, og jeg gik ind på mit værelse. Jeg stod i mit værelse, og tog en beslutning. Jeg skyndte mig at få alt mit tøj samlet og fik det ind på Niall's værelse. Jeg skyndte mig så at få mine små nipsting med også, og fandt så endelig noget tøj. (Se polyvore: xxline)

Jeg havde lige fået det sidste tøj i skabet, inden døren til værelset gik op. Niall kom ind i nogle hvide calvin klein underbukser, og må indrømme, han er gude lækker. Han havde vidst ikke opdaget hvad jeg havde gjort endnu, så jeg satte mig bare på enden af sengen, og ventede spændt. 

Han gik over til skabet, og kiggede i lidt tid ind i det, og så smilende hen på mig. 

''Det bliver dejligt at dele seng med dig fremover'' sagde han med et skævt smil, og jeg rullede mine øjne. 

''Hvad skal vi egentlig lave idag?'' spurgte jeg ham om, da jeg havde ingen ide om hvad vi skulle lave. 

''Jeg tænke på at vi kunne køre ind til byen. Der er en masse tilbud har jeg læst, så det burde nok underholde os i lidt tid'' sagde han og hentød til at jeg er shoppe glad. Jeg gav ham et tilfreds nik, og gik så nedenunder. 

Jeg havde fået mine sko på, og fundet min taske, så jeg manglede bare Niall. 

''Kommer du Niall?'' råbte jeg igennem huset, og jeg hørte fodtrin på trappen. ''Jep'' sagde han, da han var nået ud i gangen til mig. 

Vi gik ud til bilen, og kørte imod byen.


Give me love // N.H.〔PAUSE〕Where stories live. Discover now