Kap. 5

854 32 9
                                    

Dagene var gået uendelig langsomt. Niall var kommet op i ny og næ, for at sige han skulle være sammen med drengene. Jeg var ærlig talt ligeglad, han kunne rende og skide. Det eneste tidspunkt jeg har været oppe, var hvis jeg skulle på toilet eller have noget mad. Men jeg gik kun ud fra mit værelse, hvis jeg var sikker på at han ikke var i huset. Barnligt? Ja, but who cares. 

Jeg kunne høre hoveddøren lukke, og jeg var oppe på 0,5. Jeg kiggede hurtigt til begge sider af gangen, for at sikre mig at ingen var her. Ingen i syne, ingen lyde, udover mine fodtrin hen af trægulvet. 

Jeg fandt hen til trappen, og jeg begav mig stille ned af den. Inden længe var jeg ude i køkkenet, og fandt noget morgenmad. Midt i det hele, hører jeg døren gå op, og ind kom Liam. Jeg tog mig til hjertet af skræk. 

''Oh undskyld, jeg troede ikke du var hjemme'' sagde han undskyldene. Jeg rystede på hovedet. 

''Niks, jeg er lige her'' smilede jeg, som også smittede af på ham. 

''Så er du klar til i aften?'' spurgte Liam, da der var lidt stilhed. Hvad sker der i aften. 

''Jeg er ikke helt med?'' sagde jeg og tog en bid af mit brød. 

''Det er i aften vi skal til AMAs'' sagde han og mine øjne blev store. 

''Men jeg er jo ikke kendt på noget'' sagde jeg uforstående. 

''Det er du nu, Niall Horan's kæreste'' sagde han og jeg forstod lidt mere. 

''Så det er bare for at vise mig frem?'' spurgte jeg og han grinede lidt. 

''Vi er jo også nomineret til nogle priser, det er bare en bonus at i kan komme med'' sagde han og skulle til at gå igen, da jeg begyndte igen. 

''Hvad mener du med ?'' 

''Zayn, Louis og jeg har også kærester, som også er blevet inviteret med'' sagde han, da han havde vendt sig om igen. 

''Hyggeligt'' sagde jeg og han nikkede. Jeg ville til at gå op igen, da det slog mig. 

''Åh gud, jeg har jo ingen kjole'' sagde jeg panisk. 

''Bare rolig, den har vi sørget for'' sagde Liam, som ikke var gået endnu. Jeg nikkede taknemmelig til ham og gik så op af trapperne. 

Da jeg havde lukket min dør, kunne jeg ånde lettet ud. Tænk hvis det var Niall. Jeg kunne slet ikke holde ud at tænke på ham. Jeg skulle nok til ar gøre mig klar, klokken den er også blevet 14.56. Men hvornår skal vi afsted, og hvad med mit tøj? Jeg blev nok nød til at gå ned og finde Niall. 

Jeg gik nedenunder igen, og gik lidt rundt, indtil jeg stødte ind i en, som jeg regnede for at være Niall, men nej. Det var Harry. 

''Oh, undskyld'' sagde han og trådte lidt tilbage. 

''Det går nok, ved du hvor Niall er?'' spurgte jeg venligt. 

''Ja, han er udenfor'' sagde Harry med et smil og gik så videre. Jeg fandt vejen udenfor på terrassen, og så Louis og Niall fjolle rundt omkring poolen. Det kunne være så komisk hvis de røg i. Da de fik øje på mig, stoppede de og jeg følte lidt at jeg spolerede deres lille leg. 

''Hej Safina'' sagde Louis venligt og jeg smilede som svar. 

''Kan vi lige snakke?'' spurgte jeg, og hentød til Niall. Han nikkede til Louis, og han gik. Jeg smilede til ham inden han var helt væk. 

''Hvad så?'' spurgte Niall. 

''Du har vidst glemt at sige hvad vi skal i aften'' sagde jeg og han begyndte ud i det blå bare smile. ''Hvad?'' spurgte jeg, da han ikke sagde noget. 

''Ikke noget, det lød bare godt da du sagde vi '' sagde han, og jeg kiggede hurtigt væk. Jeg lavede en bevægelse med mine arme, i håb at han snart vil blive lidt normal igen. 

''I aften?'' sagde jeg og han kom lidt til sig selv. 

''Oh ja, jeg har hentet din kjole, og den hænger i mit værelse. Der er forresten nogle sko med'' sagde han, og jeg nikkede. Jeg skulle lige til at gå ind igen, da han siger noget. 

''Vi køre omkring 19.15'' sagde han, og jeg vendte mig om. Jeg nikkede og gik så ind igen. 

Jeg gik ovenpå og fandt hans værelse. Lige da jeg havde åbnet døren, blev mine øjne store. Hans værelse er jo kæmpe. 

Jeg gik ind, og kiggede mig lidt omkring. Jeg ledte faktisk ikke så meget efter mit tøj, men jeg blev næsten helt opslugt af de billeder han havde stående på en reol. Masser af billeder af ham og hans familie, gætter jeg på. Mange af ham og hans mor, far og bror tror jeg nok. Niall var faktisk sød som en lille dreng. 

Jeg fandt endelig mit tøj og var på ved ud, da jeg kiggede en ekstra gang på billederne. Det satte nogle tanker i gang, som jeg nok kom til at tænke en del på. 

Jeg havde lige været i bad, og var i gang med min makeup. Jeg gjorde meget ud af mig selv, fordi vi skal jo til AMA. Jeg tørrede mit hår, og krøllede let mine spidser. Jeg tog chancen, og gik ud på gangen, kun i undertøj, og nogle af mine ting i hånden. Lige da jeg skulle til at åbne min dør, høre jeg noget bag mig. 

''Damn''. Jeg vendte mit  hoved om og så Niall kigge på min næsten nøgne bagdel. 

''Jorden kalder Niall'' sagde jeg og han rystede let hovedet, og han kiggede så op på mit ansigt. Han gav mig et uskyldigt smil, i mens jeg rystede smilende på hovedet. 

Jeg trådte ind på mit værelse og fik min kjole på (Se polyvore: xxline). Den var champagne farvet, og jeg havde nogle hvide høje sandaler på. Det så alt flot ud, men der manglede noget. Jeg kiggede i den lille pose hvor skoene var i, og der var en Bally Binney håndtaske, som matchede til mit outfit. 

Jeg kiggede på klokken, og den var 19.05. Godt timet. Jeg kiggede mig i spejlet, en sidste gang, og gik så nedenunder. Jeg fik noget af en overraskelse, da jeg ser alle drengene stå i køkkenet. Da de høre mig komme, vender de sig alle om, og deres munde bliver runde. Jeg fniser lidt, da jeg ikke er vant til at få så meget opmærksomhed på én gang. 

''Du ser.. Fantastisk ud Safina'' sagde Liam, og jeg smilede til ham. 

''Tak, i er heller ikke helt værst'' sagde jeg, og de kiggede lidt på hinanden. 

''Skal vi se og komme afsted?'' spørger Louis, og vi nikkede os enige. Niall og jeg gik som de sidste. Jeg ventede med ham, da han låste døren. 

''Du ser virkelig smuk ud'' sagde han, og puttede nøglen i hans lomme. 

''Jamen tak, du ser nu også ret godt ud'' indrømmede jeg, fordi han er sygt lækker, jeg har nok bare ikke ville indse det før nu. Han smilede til mig, da vi sammen gik ned til bilen. Han holdte bildøren for mig og steg ind i bilen. 

''Eleanor og Sophia mødes med os derhenne'' sagde Louis, og de andre nikkede. Haven't met you yet kom i radioen og jeg blev vild. 

''Skru op for musikken!'' sagde jeg hurtigt og Liam som der kørte, skruede op. 

Jeg sad, og nynnede og sang lidt med. Niall sad lidt og kiggede på mig, så jeg gav ham nogle små forvirrede øjne. 

''Hvad?'' spurgte jeg smilende. 

''Ikke noget, jeg synes bare din stemme er god'' sagde han, og jeg rullede øjne af ham. 

''Enig'' sagde de fleste af drengene. Turen var faktisk ikke så lang, men jeg kunne mærke mit hjerte banke hurtigere, da Liam lige pludselig holdte bilen. Døren blev åbnet og nu var det nu.

Give me love // N.H.〔PAUSE〕Where stories live. Discover now