Kap. 8

581 27 6
                                    

Jeg vågnede ved at lyset skinnede ind gennem gardinet, og direkte hen på mig. Jeg sukkede lydløst, og rømmede lidt. Det var der, jeg fandt ud af at Niall's arm var viklet omkring mig. Jeg vendte mig snedigt om, og lå og kiggede lidt på ham. Selv når han sover er han utrolig nuttet. Jeg tog en lille tot af hans hår imellem mine fingre, og strøg det roligt tilbage. Han lavede en lille grynte lyd, som jeg kæmpede for ikke at grine af.

''Det er ikke sjovt'' sagde han, stadig med lukkede øjne.

''Hvordan?'' spurgte jeg. Han kan da ikke bare fornemme at jeg næsten grinede med lukkede øjne.

''Det er mine super seje ører, der har superkræfter til at kunne høre din fnisen'' sagde han, og vi begyndte begge at grine.

Jeg stoppede dog kort efter, og tog mig til hovedet. Jeg havde en slem kvalme, og det ville jeg sikkert have hele dagen.

''Tømmermænd er aldrig fedt den første gang'' sagde han.

''Hvem siger det er min første gang'' sagde jeg lidt muggent. Ja, det er min første gang, men han skal ikke tro at han ved alt om mig.

''Fordi ellers ville du have vidst at du ville have det ekstremt dårligt idag, og ikke have drukket så meget igår'' sagde han, og han har ret. Urgh, det er irriterende når andre mennesker har ret. Jeg er godt nok meget irriteret lige nu, og det bliver sikkert ikke bedre.

''Jeg har det heldigvis ikke rigtig dårligt, så jeg kan hjælpe dig og give dig det du vil have'' sagde han, og jeg gav ham et smil. Han rejste sig og jeg havde ingen ide om hvor han skulle hen, men jeg havde ikke overskuddet til at følge efter ham, eller spørge ham hvad han skulle.

Efter min korte tvivlen, kom Niall hurtig tilbage med et glas vand og nogle piller.

''Det er panodil'' sagde han, og jeg nikkede da jeg tog imod det. Jeg slugte hurtigt pillerne og drak vandet op. Jeg lagde mig tilbage i sengen, med et suk og lukkede mine øjne.

''Andet jeg kan bringe damen?'' spurgte Niall høfligt, og jeg rystede på hovedet stadig med lukkede øjne.

''Nej, jeg vil bare sove'' sagde jeg enkelt. Han tog dynen over min krop og jeg fik et smil på læben. Jeg takkede ham, og han forlod rummet.

* * * * * *

Jeg vågnede ved nogle stemmer, som jeg gætter på kommer fra nedenunder. Jeg rejste mig fra sengen, og min kvalme kom lige så stille tilbage. Jeg fandt noget tøj, og tog det på (Se polyvore: xxline). Jeg havde ikke lige tænkt mig at gå ned i Niall's bluse og undertøj. Og det ville være så akavet, hvis han nu havde gæster. Jeg gik stille end af trapperne, og til min lettelse var det bare drengene der var her. Jeg kom gående ud i køkkenet, hvor de nu alle stod. Dog var det alligevel ikke kun drengene, men også deres kærester.

''Har du det bedre?'' spurgte Niall mig stille, da jeg var gået over imod ham. Jeg nikkede uden at sige noget.

''Undskyld Safina, men du ligner direkte lort'' sagde Louis og anstrengte sig for ikke at grine.

Hans kæreste, Eleanor slog han blidt i siden, og han kiggede på hende med et undskyldende blik. Han gav hende et kys, imens at de andre snakkede videre. De er så søde, også de andre par. Og pigerne er smukke og i deres alder. Jeg kan ikke lade være med at føle mig udstødt over at være så ung i forhold til alle de andre. Jeg ville virkelig ønske at jeg var lidt ældre, for Niall's skyld. Ja, jeg kan rigtig godt lide ham, men jeg ved ikke om det vil gå når jeg, igen, har den alder jeg har også fordi han har jo kidnappet mig. Jeg er så forvirret, men jeg må nok bare glemme nogle ting og leve mere i nuet.

''Jo tak, du ser da også rigtig godt ud'' sagde jeg sarkastisk, og han gav mig et smil.

Eleanor så tvært imod, lidt utilpas ud over at jeg svarede ham, eller at han smilede til mig. Jeg gad faktisk ikke gengælde hans smil, og jeg nikkede bare og kiggede så lidt rundt, på gulvet og køkkenfladerne.

''Nu hvor vi alle er vågne'' sagde Liam, og hentød åbenlyst til mig, hvilket fik mig til at smile lidt, ''Syntes jeg at vi skal have noget mad'' tilføjede han.

''ENIG'' råbte Niall næsten, og hans behov for mad er seriøst stort. Hvilket mindede mig om, det jeg sagde til Sophia og Eleanor.

Alle begyndte at gå ud, men jeg spurgte Eleanor og Sophia om jeg lige måtte snakke med dem kort. Vi stod ude i det, nu tomme køkken.

''Jeg håber at i ved at det jeg sagde om Niall og mig igår, bare var for sjov'' sagde jeg, og de smilte til mig.

''Selvfølgelig, vi snakkede også med Niall efter, som så sagde at du var ret fuld'' sagde Eleanor og jeg pustede lettet ud. ''Godt! Jeg vil helst ikke have at i tænker sådan om mig, og Niall'' sagde jeg og de nikkede.

Vi var nu allesammen på vej til et sted for at få mad. Niall havde lånt mig hans solbriller, og jeg kunne nok ikke være mere taknemmelig. Jeg havde set mig selv i spejlet inden jeg gik ud, og Louis havde fuldstændig ret. Jeg lignede noget værre lort. Så de solbriller kunne lige skjule lidt af mig.

Vi kom endelig til et sted, og jeg blev lykkelig da jeg så McDonald's store skilt. Jeg klappede i mine hænder, og stort set alle i bilen - hvilket ville sige, Niall, Louis, Eleanor og Harry - og jeg havde ikke rigtig gjort det helt store for at få dem til at grine i dag. Bare jeg gør en eller anden doven ting eller laver en lyd, griner de. Og ærligt, så begynder det at skræmme mig.

Vi fik bestilt og jeg var den første til at sætte mig ned ved et bord. Siden vi var rimelig mange, delte vi os op. Pigerne, udover mig sad ved et andet bord. Så det blev lidt akavet for mig, at sidde imellem Louis og Niall. Men jeg kunne ikke koncentrere mig om andet end min mad lige nu. Jeg var hundesulten, og proppede mig.

''Woah, du har vidst fundet din soulmate Niall'' grinede Louis, og Niall kiggede på ham og så på mig. Han gjorde det samme som mig, bare udover at han var lidt mere foran mig.

''Ja, jeg er heldig'' sagde han og jeg fik en varm følelse inden i da han sagde det. Jeg smilede til ham og han havde sine øjne i mine.

''Just kiss already'' sagde Zayn som der fik alles opmærksomhed på os.

Jeg skyndte mig at tygge af, og uden at tænke over det, havde jeg allerede lagt mine læber imod Niall's. Han reaktion var overrasket, men han tog sin hånd til min hofte og tog mig tættere på ham, fik fyrværkeriet i min mave til at begynde. De andre piftede og pigerne hvinede, og han trak sig smilende.

''Godt gået dude'' sagde Louis og gav ham et lille highfive bag min ryg. Rigtig diskret Louis.

''Jeg ville godt have fortsat, men jeg er sulten og det er du så også'' hviskede Niall i mit øre, efter at de andre var begyndt på deres samtaler med hinanden igen. Jeg smilede til ham som svar og spiste min mad færdig.

Min kvalme var gået væk, og jeg havde det egentligt fint. Niall og jeg lå hjemme i sofaen og så en eller anden død syg krimi fra 80'erne. Men Niall så ud til at være helt opslugt af den. Vi sad et rimelig stykke fra hinanden, men jeg følte for at sidde tættere på ham. Jeg fik mig sneget hen imod ham, uden at han havde lagt mærke til det. Det endte mig at jeg næsten nåede helt hen til ham, men han havde stadig hans opmærksomhed på skærmen. Jeg gjorde ligesom igår, og satte mig på hans skød, med mine ben på hver sin side af ham. Han havde et lidt overrasket ansigtsudtryk men så snart jeg lagde mine læber imod hans, var han hurtig med på den

Give me love // N.H.〔PAUSE〕Where stories live. Discover now