6 fejezet-A vihar

4.8K 230 4
                                    

2015.Szept.4 Kedd

Leila szemszöge:

A tegnapi nap gyorsan eltelt.Miután hazajöttem a suliból elmentem Melody-ért és az egész napot vele töltöttem.Lis-el pedig megbeszéltük,hogy ma érte megyek és együtt megyünk suliba.

Éppen elkészültem amikor csörögni kezdett a telóm.

Telefon beszélgetés:

A:-Szia Leila.

L:-Szia Lis.Mondjad.

A:-Nem érzem jól magam,így nem megyek ma suliba.Sajnálom.

L:-Ohh.Hát akkor majd beugrom hozzátok,hogy elvigyem a tananyagot jó?

A:-Nagyon köszönöm Leila.

L:-Nincs mit.Jobbulást.

A:-Köszi.Szia.

L:-Szia.

Telefon beszélgetés vége

Remek.Szóval egész nap egyedül leszek a suliban.Pedig ez még csak a második nap.Felkapom a táskámat és elindulok a motorommal a suli felé.

***

Leszállva a járművemről megint mindenki engem néz.Pedig sima ruha van rajtam: (http://m.blog.hu/jo/jononeklenni/postimage/lovagloscs_1385225571.jpg)

Hogy elbújjak a tekintetek elől,felveszem a napszemüvegemet és gyors léptekkel a suli bejárata felé megyek.Belépve egyből becsöngetnek,így a szekrényem felé veszem az irányt.Megnézem az órarendet és látom,hogy tesi órával kezdek.Egyre jobb ez a nap.

***

Az öltözőben felvesszük a kötelező fekete nadrágot kék pólókkal és a terem felé megyünk ahol a fiúk már ott hülyülnek.Közben látom azt a két lányt akik Luke-ékkal laknak.Addig figyelem őket,míg meg nem hallom a tanár sípját.Gyorsan mindenki sorba rendeződik,csak én állok ott szerencsétlenül.

-Hát maga?-kérdi tőlem a tanár.

-Leila Berger.Új diák.

-Értem.Mondták,hogy fogsz jönni.Állj be Gina mellé.-int a lány felé.

Én bólintok és gyorsan a csaj mellé állok aki csak néz engem.

A tesi órát 5 körrel kezdtük és utána szavazással röplabda meccs lett.Fiúk a lányok ellen.Én álltam középen.A három grácia meg elől.

***

A tesi órának hamar vége lett és mi nyertünk 1 ponttal.Az öltözőben a lányok(a három hárpia kivételével) gratuláltak nekem,hogy milyen jól játszottam.Én csak mosolyogva megköszöntem nekik.

A nap további eseményei unalmasak voltak.Végig ültem 2 irodalomat,1 matekot,1 földrajzot és 1 angolt.Angol óra után felsóhajtottam és örültem,hogy mehetek haza.Vagyis először Lis-hez.

***

Lisnél 1 órát voltam csak,mert minél előbb haza szerettem volna menni.Így gyors elköszönés után 5 perc alatt hazaértem és lecke írás után kiültem a teraszra.Egyedül voltam csak itthon mert Greg dolgozott és Melody pedig a mamájánál van.Átnéztem a szomszédba ahol Luke vakító kék szemeivel találkoztam,amik engem kémleltek.Szemeztünk egy darabig,míg biccentett egyet az erdő felé és elindult arra.Én is elindultam csak a mi kertünkön keresztül.Az erdőben nem várt beszélgetésbe bonyolódtam vele.

Luke szemszöge: 

Ma is rossz volt látni Leila-t újra.Kezdek iránta érzéseket táplálni és ez nem jó rá nézve.A mai nap se tudtam vele beszélni a suliban mert egyből sietett el.Mikor pedig hazaértem ő még nem volt otthon.Kiültem a teraszra és vártam.Bő 1 óra múlva hallottam motorja zúgását és hogy pár perc múlva kilép a terasz ajtón.Elkezdtem bámulni,ő pedig felém nézett.Most vagy soha,így az erdő felé biccentettem,hogy tudjunk ketten nyugodtan beszélgetni.Ahogy odaértünk megeredt a nyelvem:

A szerelem varázsa(Befejezett)Where stories live. Discover now