Hoofdstuk 15

2.2K 95 9
                                    

Little disclaimer. Madison is eventjes de badguy in dit hoofdstuk. Dit heeft niets te maken met haar persoonlijkheid en hoe ze is! Vat het dus niet verkeerd op, ik vind haar geweldig, maar dit is even makkelijk voor het verhaal.

Sarah Kroon
Mijn eerste weken heb ik overleefd. Ik heb veel tijd doorgebracht met Shawn. Ik haalde goede cijfers en ik zat lekker in mijn vel. Ik kon het met iedereen wel vinden, ik had niet echt een beste vriend of vriendin, maar dat was niet echt een probleem. Ik bracht mijn pauzes door bij de jongens en vooral ook in de bibliotheek. Voor de rest ging ik vaak naar het muzieklokaal na school. Gewoon voor de grap, vaak was ik alleen, maar soms zaten er ook een paar andere mensen. Ik heb nog veel met Jack afgesproken. We hebben films gekeken, nog een watergevecht gehouden, maar nu is het koud dus kunnen we geen watergevecht doen. Wat ik best wel jammer vind.

De herfstvakantie is aangebroken. Het is vrijdagmiddag. Ik heb er zin in. Even relaxen, weg van school. Ik vind mijn opleiding wel leuk, maar het is toch wel even fijn om vrij te hebben. Vanavond wordt het weer super warm. Er zijn bouwvakkers bij de buren op bezoek. Sinds wanneer gaan ze verbouwen?

Ik loop er naar toe, Matt staat buiten. ''Gaan jullie verbouwen?'' vraag ik nadat ik gedag heb gezegd. Hij draait zich om ''Hee Saar, er komt een zwembad in de kelder!'' zegt hij blij.

Ik kijk met grote ogen ''Je maakt een grapje zeker?'' vraag ik lachend. Hij schudt zijn hoofd, en hij neemt me mee naar de kelder. De bouwvakkers zijn bijna klaar, het is een gigantisch zwembad. Het is letterlijk het hele oppervlakte van het huis!

''Jemig wat wordt dat groot!'' zeg ik, hij knikt blij. En het is erg schattig om te zien hoe enthousiast hij is.

''Dan kunnen we eindelijk binnen zwemmen.'' zegt hij met een knipoog. Ik duw hem weg ''Sukkel.'' Hij kijkt me gekwetst aan, maar schiet daarna in de lach. ''Hoe gaat het eigenlijk op school? Vind je het een leuke opleiding?'' vraagt hij daarna op een serieuze toon. We gaan naar de woonkamer en gaan op de bank zitten bij de rest van de groep. Shawn, Jack en Johnson zijn nog op school in het muzieklokaal.

Ik knik ''Ik vind het een hele leuke school, het is wel even wat anders. Maar dat vind ik niet erg, het gaat ook best wel goed. Vooral omdat de opleiding leuk is.''

''En hoe gaat het bij jou op school?'' vraag ik aan hem. Hij knikt ''Ik moet zeggen, dat ik dit jaar meer gemotiveerd ben, ik kom heel misschien ook bij je in de klas. Samen met de andere jongens. Vorig jaar boeide ons school niet, maar nu zijn we er veel meer mee bezig.'' Ik geef hem een klopje op zijn schouder ''Goed zo! Zou super gezellig zijn als je bij ons in de klas kwam.''

Hij bloost, waarom weet ik ook niet. ''We geven vanavond weer een feest, wil je ook komen? We vieren zeg maar dat we een nieuw zwembad hebben.''

Ik knik ''Ja bedankt voor de uitnodiging! Ik ga maar weer.'' Hij staat op en geeft me een knuffel. Hij leidt me naar de deur, ''Vergeet je gitaar niet!'' roept hij me nog na.

Als ik thuis aangekomen ben, heeft Matt me de details van het feest doorgegeven. Over 3 uur begint het feest, ik ga met klaarmaken. Ik ga eerst douchen, daarna ga ik omkleden en doe ik mijn haar, nog snel wat eten en tot slot speel ik nog wat op mijn gitaar. Vanessa is weer in Las Vegas bij haar vriend. Ik ben echt gelukkig voor haar, maar ik voel me vaak alleen. En als ik alleen ben, denk ik veel na. Ik pak een klein tasje, en doe daar weer de spullen in die ik altijd meeneem. Telefoon, portemonnee, oortjes en huissleutel dus. Het is bijna tijd. Ik pak mijn tasje en mijn gitaar, en maak me klaar om te gaan.

Oh Magcon! - Jack Gilinsky | ✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu