Hoofdstuk 3

2.6K 117 1
                                    

Sarah Kroon
Super leuk. Vanessa heeft me een soort van gedwongen om mee te gaan naar het huis van Matt. Wat dus naast ons is. Ze moet vanavond weg voor haar werk en was het helemaal vergeten. Ik zie het probleem niet om alleen thuis te blijven. Netflix is ook leuk gezelschap. Maar nee, ik moest de deur uit en vrienden gaan maken. Ik snap het op zich wel, maar het is nog steeds awkward. Ik sta nu in mijn kamer en ik kijk naar mijn koffer. Wat zal ik aandoen?

Uiteindelijk trek ik mijn bikini van Topshop aan. Daarover draag ik een schattige jumpsuit in het zwart. Ik loop langzaam naar beneden waar Matt en Vanessa aan het praten zijn. Onderweg doe ik mijn haar in een knot. Zodra ze mij zien drukt Vanessa een sleutel in mijn handen. "Ik haat je hiervoor." Ze lacht om mijn opmerking en duwt me samen met Matt de deur uit. 

"Have fun kids!" roept ze vrolijk. Ik rol met mijn ogen en ga naast Matt lopen. Hij kijkt naar de grond en zegt zachtjes: "Je ziet er echt goed uit." Ik begin gelijk te blozen en bedank hem. "Ik ben trouwens Matthew Espinosa, maar je mag me Matt noemen." Ik knik en vertel hem dat ik Sarah heet, maar dat hij me Saar mag noemen als hij dat wilt. 

Zodra we het gazon oplopen staart iedereen me aan en het liefste zak ik door de grond. Het zijn bijna allemaal jongens. Er is één meisje met geweldig roodachtig of oranjeachtig haar. Ze loopt gelijk naar me toe en stelt zich voor. "Hey! Ik ben Mahogany. Maar je kan me Mag noemen als je wilt. Welkom. De jongens zijn een beetje vreemd." Ik glimlach om haar opmerking en steek mijn hand uit. "Hallo, ik ben Sarah. Leuk je te ontmoeten."

Ik merk dat Matt weg is en sta er een beetje verslagen bij. Totdat ik vastgepakt word bij mijn heupen. Ik schrik en zie dat het Matt is. Hij geeft me een flesje water en knipoogt. "Zullen we een spel doen?" Hij grijnst en de groep knikt instemmend.

EDITED


Oh Magcon! - Jack Gilinsky | ✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu