Hoofdstuk 4

2.3K 113 2
                                    

Sarah Kroon
"Wat wil je doen dan?" vraag ik uitdagend aan hem. "Flesje draaien?" vraagt hij met een grijns. Ik schud abrupt mijn hoofd. No way, dat ik met deze jongens ga zoenen. Ik ben sowieso niet zo, en allemaal niet met onbekenden. "Even serieus!" helpt Mag me. Ik kijk haar dankbaar en ze geeft me een knipoog. Cameron suggereert iets, maar de klanken van mijn telefoon gaan er dwars doorheen waardoor ik niets heb gehoord. "Sorry! Deze moet ik even nemen."

Ik accepteer de Facetime-Call en loop weg. Als ik verbonden ben zie ik Daan op mijn beeldscherm. Hij is nog steeds knap, super knap. "Hey!" zegt hij enthousiast. Ik zwaai een beetje ongemakkelijk om dat ik niet helemaal weet wat ik moet zeggen. "Waar was je gisteren?" vraagt hij. Ik kijk hem niet-begrijpend aan en hij schiet in de lach. "Bij de training suffie, ik wilde je wat vragen!" Oeps. Heel misschien heb ik niemand verteld dat ik naar Amerika ging. "Uh, ja dat is wel even een dingetje. Ik zit in Amerika, ik ga hier ook naar school om ervaring op te doen." Gelijk verandert zijn uitstraling en hij kijkt me gekwetst aan. "Sorry. Maar waarom heb je niets gezegd?" Ik kijk hem verbaasd aan. Meent hij dit serieus? "Nou zoveel interesse had je niet voor me. Ik had niet echt het idee dat het je interesseerde. We hebben een jaar niet gepraat." Ik zie dat hij spijt heeft en dat hij niet helemaal weet wat hij moet zeggen. 

"Ik had eerder naar je toe moeten komen. Hoe lang verblijf je in Amerika?" vraagt hij geïnteresseerd. "Voor een jaartje," antwoord ik, "En als het me bevalt langer." Zodra de laatste woorden mijn mond verlaten trekt hij wit weg. Waarom ben ik nooit voorzichtig met mijn woorden? Ik wil nog iets zeggen wordt de verbinding verbroken en gooit Matt een flesje water in mijn nek. "Matt! Payback zul je krijgen!" Ik begin te lachen en ren achter hem aan. 

EDITED

Oh Magcon! - Jack Gilinsky | ✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu