Hoofdstuk 7

2.4K 111 6
                                    

Sarah Kroon
Het eten was heerlijk. Shawn is echt super aardig! Hij had speciaal voor mij ook een vegetarische burger gegeten aangezien hij het ander sneu voor me vond. We hebben veel gelachen en gepraat. Ik ben veel te weten gekomen over de groep. Het zijn allemaal erg aardige mensen, en ik ben blij dat ik niet zoveel op Social Media zat, anders had ik misschien heel anders naar ze gekeken. 

Iedereen is nu druk bezig met opruimen en afwassen, terwijl Gilinsky en ik samen buiten zitten. Ik voel me een beetje schuldig dat ik niet help, maar ze stonden erop dat ik bleef zitten. "Ik weet niet of je er zin in hebt, maar er is een feestje vanavond. En ik zou het super fijn vinden als je ook komt." Hij kijkt me glimlachend en hoopvol aan. "Sorry ik ga niet echt naar feestjes." Hij kijkt me verbaasd aan en ik vertel hem dat ik niet zo'n feestbeest meer ben. Althans niet meer. "Ik kan wel even komen kijken." Zijn gezicht licht op en hij drukt een kus op mijn wang. "Sarah komt vanavond ook!" roept hij enthousiast. Hij rent blij naar binnen en gilt het naar de rest. Jack is zeker weten iets.

"Ik ga even snel naar huis. Ik kom zo wel terug." Gilinsky knikt en zwaait me na. Ik loop snel naar huis en ga rechtstreeks naar boven. Ik besluit om niet te gaan douchen aangezien er een grote kans is dat we weer gaan zwemmen. Ik pak een leuk simpel jurkje en trek het over mijn bikini aan. Ik laat mijn haar los en doe verder geen make-up op, aangezien het toch donker is. 

Zodra ik hun veranda oploop zie ik wat bekende gezichten van de televisie. Namen ken ik verder niet en ik besluit Mahogany te zoeken die ik gelukkig snel vind. "Zayumn girl, looking flyyyyy." Ik kijk haar dankbaar en geef haar een knuffel. "Je bent de beste love u!" roep ik boven de muziek. Ze knijpt me bijna fijn en ik doe mijn best om lucht te happen. Gelukkig worden we onderbroken door een meisje dat op mijn schouder tikt. Ik draai me om en zie dat ze er prachtig uitziet. "Hey," zegt ze met een beetje slijmerige stem, "Ik ben Madison Beer." Ik glimlach en stel me voor. Ze is echt prachtig. En het voelt alsof mijn zelfverzekerdheid-die ik tot zover had- naar beneden zakt binnen enkele seconde. Ik word weggetrokken door Matt en ik zwaai haar na. Ze kijkt me een beetje geërgerd aan en ik besluit er verder geen aandacht aan te besteden. 

Mahogany volgt ons totdat ze Jacob tegenkomt en bij hem blijft. Ik loop met Matt mee naar de keuken waar hij wat Coco Cola inschenkt. "Madison ontmoet?" vraagt hij terwijl hij met gulzige slokken zijn drinken opdrinkt. Ik knik en neem ook een slokje. "Vertrouw haar niet te veel. Ze kan mensen nogal snel de rug toekeren." Ik besluit het onderwerp te veranderen aangezien ik het onderwerp niet zo leuk vind. "Wat doen jullie zoal op een feestje?" vraag ik aan hem. "Ben je niet vaak naar feestjes gegaan?" Ik schud beschaamd mijn hoofd en vertel hem dat dat lang geleden was. Hij gebaart me dat ik naar buiten moet volgen wat ik snel doe, voordat ik hem uit het oog verlies.

Als snel is hij afgeleid en ben ik hem kwijt. Ik kijk naar Mag en Jacob die lachend tegen elkaar aanstaan. Ik voel twee handen op mijn heupen en draai me geschrokken om. Ik ontspan een beetje zodra ik Jack Gilinsky zie staan. "Hey schoonheid, ben je toch gekomen?" Ik bloos een beetje en ik ben blij dat het donker is. Hij pakt mijn hand vast en neemt me mee naar het zwembad. Zodra ik mijn jurkje uittrek zie ik zijn ogen over mijn lichaam glijden en maakt hij flirterige opmerkingen. Iets wat ik totaal niet gewend ben. Hij trekt zijn shirt uit en ik kan het niet laten, maar ik staar ook naar hem. 

"Kom alsjeblieft het water in. Je hoeft niet onzeker te zijn." Vervolgens duwt hij me het water in en springt hij er zelf achteraan. Ik duw hem koppie onder en lach. Hij komt weer boven en komt heel dicht bij me staan. Ergens vind ik het ongemakkelijk, maar ergens vind ik het ook wel fijn?! Hij is leuk, dat geef ik eerlijk toe. Maar ik wil geen gevoelens voor de verkeerde jongen krijgen. Ik duw hem dus speels weg, om de afstand te vergroten. Hij bijt op zijn lip en vraag me of ik een shotje wil. Ik schud mijn hoofd en vertel hem dat ik niet aan alcohol doe. 

Hij gaat het zwembad uit en even later komt hij terug met twee glazen cola. "Neem je geen shotje?" vraag ik nogal verbaasd. Hij schudt zijn hoofd, "Je bent volgens mij niet echt op je gemak als het om alcohol gaat. Ik wil het niet moeilijker voor je maken." Ik kijk hem dankbaar aan en druk een kus op zijn wang. "Drink je nooit?" vraagt hij. Ik schud mijn hoofd, "Ik dronk wel is, maar er zijn dingen gebeurt met drank, waardoor ik het niet meer hoef." Hij knikt begrijpelijk en vraagt me wat er is gebeurd. Ik vertel hem dat ik daar later op terugkom. 

Vanuit mijn ooghoek, Mahogany en Jacob tegen elkaar aanzitten. Ze kijken elkaar verliefd aan. Jack en ik gaan op de rand zitten en hij slaat een arm om me heen, om het warmen te maken. 

EDITED


Oh Magcon! - Jack Gilinsky | ✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu