Hoofdstuk 10

2.2K 110 0
                                    

Sarah Kroon
Langzaam word ik wakker van Vanessa. Ze staat vanuit de keuken te schreeuwen dat ik mijn bed uit moet komen. Moeizaam sta ik op en vraag ik mezelf af waarom ik het zo laat heb gemaakt. Jack, is het antwoord hierop. Ik schreeuw dat ik me snel even klaar maak en ik spring even snel onder de douche. Ik pak een Boyfriend Jeans met een Halter Top en ik pak mijn Converse in de zwarte kleur. Ik doe mijn haar in een knot, aangezien het nat is. Ik pak mijn Cowboys bag en doe daar mijn portemonnee en oortjes in, oh ja en natuurlijk mijn telefoon. 

Ik ren snel naar beneden, de deur staat open wat betekent dat Vanessa al naar buiten is gegaan. Ik ga snel de keuken in en pak een banaan uit de fruitschaal. Hij ziet er bruinig uit en hij ruikt erg vies. Ik gooi hem in de prullenbak en pak een banaan uit de koelkast. Vervolgens loop ik de deur uit en doe ik de deur op slot. 

Vanessa zit inderdaad al in de auto te wachten. Voordat ik de auto instap zwaai ik naar Jack. Hij is het gras aan het maaien. Zonder shirt. Hij zwaait blij terug en ik stap de auto in. "Dat duurde lang!" Vanessa lacht en ik rol met mijn ogen. Zodra we voorbij rijden geeft hij me een knipoog en worden mijn wangen rood. Vanessa schiet in de lach en kijkt me daarna verbaasd aan. 

"Wat is er gaande?" vraagt ze enthousiast en nieuwsgierig. 

"Nou laten we blij zijn dat je me had weggestuurd." Ze begint te juichen en zet de radio harder nadat ik haar alles heb verteld. Ze is erg enthousiast over hem en vraagt ze af wat Daan moest. Ik zei dat ze er niet te veel aandacht aanmoest geven, dat probeer ik zelf ook niet te doen. 

Na 15 minuten waren we bij het centrum aangekomen. ''Ik stem eerst kleding, daarna make-up en we eindigen goed met je kamer. Deal?'' Ik knik en laat me meeslepen. Ze hebben veel winkels en we doen er lang over om alle winkels te bezoeken. 

Als we dan eindelijk klaar zijn wilt Vanessa naar Starbucks. Nadat ze heeft besteld, praat ze nog wat met de barman. Ik hoor mijn naam en draai me om. "Hey Sarah! Bijgekomen van gisteren?" vraagt Matt lachend, ik rol met mijn ogen en richt mijn aandacht op Vanessa en de barman. Volgens mij zijn ze aan het flirten. Dat zou wel leuk zijn. Ze heeft al heel lang geen vriend gehad. 

Ik merk dat Matt nog steeds op een antwoord wacht, "Ja het was ontzettend leuk! Bedankt voor de leuke maar vermoeiende avond." Hij glimlacht en vraagt of ik meega naar de meeting die ze in het winkelcentrum hebben. Ik knik en ik ga even snel naar Vanessa om het aan haar te vragen. Ze hoort me bijna niet en zegt dat het prima is. Daarna gaat ze verder met haar gesprek. 

Ik groet Vanessa en ik loop achter Matt aan. De jongens zijn omringd door allemaal meisjes en jongens en er staan zelfs een aantal ouders bij. Ik sta met grote ogen te kijken. Wauw dit zag ik zeker niet aankomen. Ik moet toegeven ze doen het wel ontzettend leuk. Ik hoor een gesprek dat waarschijnlijk niet voor mijn oortjes bestemd was. 

"Heb je een chrush Jack?" vraagt een meisje aan hem. Hij knikt en begint gelijk te glimlachen, het is echt aandoenlijk om te zien. 

"Is het Madison Beer?" vraagt het meisje onzeker. Zodra hij zijn hoofd schudt begint ze te juichen. Lachend schudt hij zijn hoofd om haar reactie. 

"Julie kennen haar niet. Ze is niet beroemd, maar ziet er wel prachtig uit."

Je hoort een 'Awwww', vervolgens maken ze samen een foto en zegt Jack dat het hun geheimpje is. Nadat het meisje is vertrokken ziet Jack me staan. Hij zwaait en ik kijk eerst om me heen of hij het tegen mij heeft. Hij schiet in de lach en gebaart me dat ik naar hem toe moet komen. 

"Oké niet te opvallend doen. Anders wordt mijn schoonheid gestalkt." Hij geeft me een knipoog en ik rol met mijn ogen. 

"Flirt dan niet zoveel." Hij schudt lachend zijn hoofd en geeft me een plagerige tikje op mijn schouder. We worden onderbroken door Vanessa. Ik neem afscheid van Jack en neem op. 

"Kom je naar Starbucks? Dan gaan we lekker naar huis!" zegt ze. Ik meld dat eraan kom en ik hang op. In de auto vertelt ze alles over de barman. Ze gaan vanavond op een date. Eindelijk heeft ze iemand gevonden. Ik zit alleen wel alleen thuis. 

EDITED

Oh Magcon! - Jack Gilinsky | ✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu