-Slobodná mamička-

10.4K 637 15
                                    

„S-Simone." habkala som.

„Jess? Môžeš mi to vysvetliť?" založila sa ruky na prsiach.

„N-noo...my-" prerušil ma ku podivu Drew.

„Môžem za to ja. Jess sa chcela odtiahnuť, ale ja som jej to nedovolil." povedal. Pozrela som sa na neho a zabudla zatvoriť ústa. On to fakt urobil? Zobral našu spoločnú vinu len na neho? Wau!

„Ty hajzel jeden! Podviedol si ju a ešte k tomu ju aj teraz nasilu bozkávaš. Hajzel si! Debil! Idiot!" začala ho silno búchať do hrude, no s ním to ani nepohlo. Simone si to však nevšimla a "bila" ho ďalej. Aspoň som mu venovala povzbudivý úsmev.

###

„Nechápem ako ti to mohol urobiť! Jemu nestačili tie slzy, ktoré si kvôli nemu preronila, ale on ťa začne ešte aj bozkávať! Idiot!" rozčulovala sa Simone. Keby vedela, že to bolo obojstranné, asi som mŕtva.

„A ty čo? Prečo sa tu nerozčuluješ ako ja?" otočila sa smerom ku mne. Fajn Jess, teraz je načase zapojiť tvoje dlho nepoužité mozgové bunky.

„Vieš podľa mňa je strata času už len nad ním rozmýšľať." hlesla som. Musím uznať, že klamanie mi ide. Simone sa zatvárila chápavo a začala kývať hlavou z hora nadol.

„Máš úplnu pravdu, Jess. Nechápem prečo sa nad ním rozčulujem." rozhadzovala rukami všade naokolo. Nemohla som si odpustiť tichý smiech.

Myslela som, že to už konečne nechá tak. Lenže ona nie. Celú cestu domov mi kecala o tom aké sú chlapi svine. Ako keby som to nevedela sama.

Najhoršie, ale bolo to, keď mi začala hovoriť o tom, že sa so ženami vyspia, a keď je to potom žena tehotná, zdrhnú. Musela som sa nad ňou zasmiať. Hovorila o tom ako skúsená slobodná mamička.

Keď sme konečne dorazili domov Simone ma normálne nechcela nechať doma. Samú.

„Čo keď tu príde ten... A náhodou ťa znásilní?" povedala zo strachom.
Zrejme si neuvedomila, že je doma sestra a brat. Keď už sme pritom bratovi, dlho som Thea nevidela.

„Nepríde, je doma sestra, Simone. Upokoj sa. Robíš z toho drámu a pritom sa skoro nič nestalo." zasmiala som sa. Ona si však založila ruky na prsiach a nahodila výraz odborníčky. Chýbali jej už len okuliare.

„Skoro. Ale to bol len začiatok." odpovedala rázne. Prekrútila som očami a ťahala ju ku bránke.

„Simone, nič sa mi nestane. Ak chceš tak mi tu pre tvoj pokoj zavolaj aj ochranku. Len ma nechaj ísť do svojho domu." hovorila som pomaly.

„Dobre dobre. Len pozri, si mi ako sestra a ja nechcem, aby ti henten debil ešte niekedy vstúpil do života." povedala ustráchane. Usmiala som sa a objala ju. Náhodou je to od nej pekné.

„Tak ahoj!" rozlúčila sa a už jej nebolo. Pobavene som nad ňou zakrútila hlavou a vošla dovnútra.

V obývačke znudene sedele Am a prepínala programy. Ani som sa neunúvala ju pozdraviť.
Podišla som ku chladničke vybrala si z nej jahodový jogurt.
Dala som si do úst prvé sústo a zacítila...smrad? Nedalo sa to celkom tak nazvať, ale bolo to nepríjemné.

„Am?" ozvala som sa. Am len neprítomne zahmkala.

„Necítiš tu niečo?" začala som sa pohybovať po izbe a vsávať do seba vzduch. Sestra sa na mňa pozerala ako na úplného idiota.
Prešla som celú miestnosť až som zastavila pri čokoládovej torte.
Ostala som nemo stáť. Túto tortu priam milujem a ona mi teraz smrdí?

„Prečo tá torta tak divne...vonia?" zatvárila som sa znechutene. Am ku mne podišla a naklonila sa ku torte.

„Vonia stále tak isto." pozrela na mňa divne. Ja som sa zamračila a ešte raz ku nej privoniala. Stále tak isto..."voňala". Bola to taká divná...vôňa.

„Počúvaj, nie si ty náhodou tehotná?" zasmiala sa a ja som zamrzla. Žeby si Drew predsa len nedal pozor?

Tak, čo hovoríte? Už sú tu prvé tehotenské príznaky. Teda ak sú to tehotenské príznaky :DDD

I'm PregnantWhere stories live. Discover now