39. A change of mind ✔

10.1K 744 367
                                    

                       39. A change of mind [Răzgândire]

Scene obscene!

~~~~~~~~~~~~~~~


"Ce e chestia ce-mi atinge spatele?"

Îi ia îngrozitor de mult să răspundă când lasă afară un oftat zgomotos aşezându-şi fruntea pe spatele meu.

"Harry-"

"Doar dă-mi o secundă şi o să scadă." Spune şi eu îmi încrunt sprâncenele în confuzie.

Să scadă? La ce se referă prin să scadă? Dacă ceva îl deranjează eu doar o să-l îndepărtez şi-

Asteaptă o secundă. Acesta nu este un obiect.

Doamne Dumnezeule.

Practic sar la o parte când realizarea mă loveşte întorcându-mă să-l privesc când am ieşit din strânsoarea lui. Faţa lui este roşie de ruşine când îşi deschide gura să spună ceva, dar nimic nu iese. Cred că amândoi suntem lipsiţi de cuvinte în acest moment.

"Tu doar ce mi-ai dat un întreg discurs despre cum crezi că este cool că aşteptăm, însă decizi să mă atingi cu penisul tău? Ce dracu', Harry?" Spun abia crezând că asta se întâmplă. Este ca şi cum el nici nu m-a ascultat vreodată când i-am spus de sentimentele mele.

"Prinţeso, îmi pare aşa rău dar nu o pot controla. Jur, chiar am încercat să îl ţin jos." El se scuză.

Nu mă pot abţine să mă simt puţin rău când văd privirea de pe faţa lui. El arată cu adevărat trist exagerând aşa cum a făcut. Oftez mutându-mă încet înapoi unde stătea el punându-mă în poala lui cu picioarele odihnindu-se pe fiecare parte a coapselor sale, înconjurându-mi braţele în jurul gâtului său.

Îi pot vedea umflătura mărului lui Adam când înghite nervos, întreaga lui faţă înroşindu-se.

"E okay, iubitule." Spun uşor.

Închid spaţiul dintre feţele noastre prin presarea buzelor mele de ale lui începând prin a le mişca uşor peste ale lui. Prima dată el nu mă sărută înapoi, dar curând le capturează sărutându-mă înapoi în aceeaşi pace cu care îl sărut eu.

Fac primul pas pentru a adânci sărutul întroducându-mi limba în gura lui şi lăsând-o s-o atingă pe a lui. Nu ne-am sărutat cu limbile de mult timp deci sper că o fac bine. Par să o fac când un geamăt se aude din spatele gâtului său, mâna lui mutându-se să-mi cuprindă faţa. Nu mult după amândoi ne capturăm respiraţiile, amândoi holbându-ne la fiecare în timp ce respirăm greoi.

Imediat ce sunt gata să-mi plasez buzele pe ale lui din nou el mă opreşte întinzându-şi faţa departe de mine.

"Asta nu prea ajută ca el să scadă." El expiră.

Îmi simt obrajii înroşindu-se realizând cât de confuz trebuie să fie pentru el chiar acum. Îi spun că nu sunt gata să fiu sexuală cu el într-o secundă, şi în următoarea îmi împing limba în josul gâtului său.

Mă simt vinovată că-l ţin pe degetele de la picioare aşa, dar nu mă pot abţine. Totul la el mă trage înăuntru. Iubesc sentimentul pe care îl primesc când mă atinge şi mă sărută. Este ca şi cum corpul meu este în flăcări în cel mai bun mod posibil.

Mă simt emoţionată însă entuziasmată când îmi pun mâna pe pieptul lui lăsând-o uşor să alunece din ce în ce mai jos. El nu spune nimic sau mă opreşte, însă se uită de parcă este într-o luptă interioară cu el.

Scar [H.S] - TradusăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum