17. Loaded gun✔

11.6K 868 119
                                    

Harry's P.O.V

Mă simt rău- nu, de fapt, mă simt oribil pentru că am închis-o acolo, dar nu am avut de ales. Ea o să-l pună pe unul dintre muncitorii mei s-o ajute să evadeze, ştiu asta. Am văzut cum s-a luminat când am menţionat venirea altor oameni aici.

Poate într-o zi îi va putea întâlni fără să mă îngrijorez de consecinţe. Asta dacă îmi va da vreodată o şansă.

Încerc din greu s-o fac să mă placă. Încerc din greu să-mi controlez temperamentul în anumite momente.

L-am pierdut aseară. Mi-am pus buzele peste ale ei, nefiind în stare să mă mai abţin. Asta pentru a fi împins un minut mai târziu.

Am fost destul de prost să cred că ea vrea acelaşi lucru când, în realitate, ea era prea speriată să mă oprească.

Mă frustrează. Să fac pe cineva să se îndrăgostească de mine este mult mai greu decât am crezut.

Las afară un suspin. Mă îndepărtez de uşă şi urc înapoi. Aştept muncitorii să vină.

Stau în spatele biroului meu, pornind calculatorul şi văzând deschise aceleaşi file ca înainte.

Comanda de lenjerie de corp a lui Felicity îmi apare clar în vizor. Exact aşa cum am lăsat-o.

Mă simt ca un porc pentru că am salvat astea pentru plăcerea proprie, folosindu-le ca o modalitate de a-mi provoca plăcere.

Nu pot aştepta să o văd în astea într-o zi. Pun pariu că arată pefrect pe formele ei. Sutienul se va potrivi perfect în jurul pieptului ei.

La dracu', devin tare din nou.

Şi nu ajută că a ales cele mai inocente lenjerii de pe site. Mă refer la chiloţi şi sutien din danteleă roz pal, sfântul rahat al dracului.

Ea o să arate aşa sexy în astea. Obraznica mea prinţesă.

Mârâi, ducându-mi mâna în poală şi palma pe masculinitatea mea, simţind materialul din jurul ei strângându-se.

Nu cred că m-am masturbat atât de mult până când a apărut Felicity. Trebuie să învăţ cum să mă controlez sau o să sfârşesc încercând să o ating, din nou.

Poate dacă nu ar merge pe aici purtând doar tricoul meu nu aş fi tot timpul excitat. Arată aşa bine purtând hainele mele.

Şi părul ei. Iubesc cât e de dezordonat când se trezeşte. Nu mai pot aştepta să am şansa să-mi duc mâna prin el şi să-l dezordonez eu însumi.

La dracu', am nevoie să mă eliberez iarăşi. Nu pot face nicio treabă când sunt tot distras.

Obişnuiam să plătesc în plus câteva dintre cameristele mele să facă sex cu mine, dar asta s-a terminat acum. Nu-mi pasă dacă Felicity şi eu suntem împreună încă sau nu, niciodată nu aş nerespecta-o aşa.

Nu este nimic de care sunt mândru, dar să fi singur pentru 25 de ani semnifică ceva pentru mine. Am fost lacom de atingeri.

Niciuna dintre femeile care au lucrat pentru mine nu au spus vreodată nu. Au fost încântate să-l aibă pe şeful lor o dată şi chiar să fie plătite pentru a avea putere asupra mea.

Îmi scutur capul pentru mine, încercând să scot gândul din mintea mea în timp ce îmi duc degetele la nasturele jeanşilor mei. Îl deschid înainte să mă duc la fermoar şi să-i dau jos.

Mi-am prins degetele în marginea jeanşilor şi a boxerilor, trăgându-i până la jumătatea coapselor mele şi lăsându-mi erecţia să-mi lovească stomacul.

Scar [H.S] - TradusăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum