33. Don't let them know ✔

10K 826 105
                                    

               33. Don't let them know [Nu-i lăsa să ştie]

Imediat ce aud suspinul adânc în spatele nostru mă arunc de pe corpul lui Harry, aterizând pe aşternuturi chiar lângă el, punându-mi păturile peste cap.

"Oh Doamne Dumnezeule, îmi pare aşa rău. Nu ştiam că sunteţi în ea- adică aici. Doar am venit să cură-" Persoana aiurează dar este întrerupt de ţipătul lui Harry.

"Ieşi dracu' de aici chiar acum sau o să te împuşc dracului!"

Ştiu că Harry o să devină foarte nervos pentru propria dezvăluire, dar decid să trag păturile de pe faţa mea, ochii mei mărindu-se când văd băiatul care a intrat peste noi.

Îl ştiu pe tipul ăsta.

"Corect, domnule. îmi pare rău. Chiar nu şti-"

"Niall?!"

Imedat ce numele lui îmi părăseşte gura amândoi tipii îşi întorc capul spre mine pentru a mă privi. Harry arătând mai confuz ca vreodată în timp ce Niall se uită la mine cu surpindere.

"Felicity." El expiră, un zâmbet formându-se pe faţa lui.

Nu pare să-mi pese de lipsa de haine când sarunc păturile de pe mine şi alerg înspre el, aruncându-mă în braţele lui deja deschise, înconjurându-mi braţele în jurul gâtului său când mă ridică şi mă învârte amândoi râzând. Când mă pune înapoi jos îmi ia faţa în mâinile lui, ochii lui uitându-se peste fiecare parte a caracteristicilor mele când nu-i vine să creadă că sunt chiar eu.

"Eşti în viaţă. Oh mulţumesc Domnului că eşti în viaţă. Eşti okay?" El întreabă îngrijorat şi rapid aprob din capul meu.

"Sunt bine, Niall. Nu-ţi face griji." Îl asigur şi oftează în uşurare.

"Felicity, nu ai nici o idee despre cât de îngrijoraţi am fost toţi. Mama ta-"

"Ia-ţi dracului mâinile de pe ea şi asta chiar acum." Vocea lui Harry mârâie dintr-o dată din spatele meu.

Niall îşi ia ochii de pe mine să se uite în spatele meu înghiţind zgomotos înainte să-şi lase mâinile să cadă de pe faţa mea.

O mână este plasată pe fiecare dintre şoldurile mele trăgându-mă înapoi şi lăsându-mi spatele să se ciocnească cu pieptul lui Harry, mâinile lui înconurându-se în jurul taliei mele.

"Cum de o ştii pe Felicity?" El îl întreabă pe Niall care se holbează la noi într-o combinaţie de frică şi confuzie.

De ce pare aşa speriat de Harry? Da, Harry are un temperament mare şi tinde să ţipe la oameni când este nervos dar nu este aşa tot timpul.

"Suntem prieteni din copilărie." Niall răspunde ceea ce este adevărat.

Nu am fost vreodată prieteni foarte apropiaţi, dar Niall obişnuia să vină la mine o grămadă când eram mici. El şi cu mine ne întâlneam şi jucam jocuri împreună cu Liam şi unii dintre prietenii lui.

"Genial. Al dracului de genial." Harry spune sarcastic, braţele lui strângându-se în jurul meu.

El nu m-a strâns niciodată aşa înainte şi trebuie să admit că doare puţin dar nu spun nimic. Ştiu că nu este într-o dispoziţie foarte bună acum şi ştiu că rănirea mea accidentală nu-l va face să se simtă mai bine.

"De ce este ea aici?" Niall întreabă păstrându-şi ochii blocaţi cu al lui Harry.

"Nu este treaba ta." Harry o trânteşte rapid înapoi la el.

"Ba da, este dracului treaba mea când toată lumea o caută! Oamenii încep să creadă că este moartă! Niall spune ridicându-şi vocea.

"Oamenii cred că sunt moartă?" Întreb simţindu-mă confuză de ce ei ar crede vreodată asta. Deja le-am trimis un semn că sunt în viaţă. I-am spus mamei în scrisoare.

Niall îşi deschide gura să răspundă dar este întrerupt rapid de Harry, nici un cuvânt având şansa să-i părăsească gura.

 "Asta nu este important chiar acum! Ce este important este ca tu să nu spui nimănui că ea este aici!"

"Oh da?! Şi de ce mai exact nu ar trebui să fca asta?" Niall întreabă nervos, faţa lui roşindu-se şi pumnii încleştându-se pe lângă el.

"Pentru că-ţi voi rupe al dracului tău gât dacă nu-ţi ţii gura închisă!" Harry mârâie la el şi eu las afară un suspin întorcându-mă puţin în strânsoarea lui să mă uit la el.

"Nu-i rupi gâtul, Harry."

"O voi face dacă asta este ce trebuie ca să te ţin cu mine."

"Nu, nu o vei face. Încetează să-l ameninţi." Spun întorcându-mă înapoi să-l privesc pe Niall înainte să continui. "Şi Niall, nu poţi spune nimănui că sunt aici."

"Ţi-ai pierdut minţile?! Trebuie să le spun că eşti aici! Întreaga ta familie este bolnavă de îngrijorată pentru tine! Chiar, ce este asta? Este asta un fel de relaţie cu sugar daddy?!" Niall întreabă cu un indiciu de dezgust în vocea lui şi desigur că Harry a vorbit înainte ca eu să am şansa.

"Nu o folosesc pentru sex, nenorocitule. Sunt îndrăgostit de ea."

Inima mea se opreşte din bătut când îl aud spunând cuvintele la care nu m-am gândit niciodată până acum, lăsându-mă într-o stare de fericire şi şoc. O combinaţie ciudată.

Mă întorc înapoi din nou să mă uit la el, ochiul lui calmându-se când se uită la mine.

"Eşti îndrăgostit de mine?" Întreb şi el lasă afară un mic oftat înainte să răspundă.

"Da. Nu trebuia să-sţi spun în acest fel dar mai bine acum decât să las pe cineva să creadă că te folosesc. Iubirea mea pentru tine este mai mult decât atât. Sper că ştii asta, prinţeso."

Cuvintele lui m-au prins cu garda jos lăsându-mă fără cuvinte în timp ce gândurile aleargă prin mintea mea mai repede ca oricând.

Nu mi-am dat o şansă să mă gândesc la sentimentele mele pentru el prea mult. Clar am sentimente pentru el dar să fiu îndrăgostită de el nu este ceva care mi-a ocupat mintea. Cel puţin nu până acum. Relaţia asta s-a mişcat aşa repede, nu cred că sunt capabilă să mai continui.

"Putem te rog să revenim la despre ce era conversaţia asta defapt?" Niall vorbeşte dintr-o dată întrerupându-ne momentul şi aducându-mă înapoi la realitate.

Mă întorc să mă uit la el din nou găsindu-l stând la locul lui părând foarte incomfortabil de acum.

"Nu le poţi spune că sunt aici, Niall."

"Felicity-"

"Nu poţi şi nu o vei face. Deja sunt în contact cu mama mea deci încetează să te îngrijorezi despre asta. Ea va ştii că sunt okay în curând." Spun sugerând la scrisorile care cu speranţă ar trebui să ajungă curând.

"Eşti în contact cu mama ta? Felicity, ce dracu faci-" Niall începe dar se opreşte imediat ce Harry vorbeşte.

"Asta nu este nimic din ce ai nevoie să ştii. Doar te rog promite-ne că nu vei spune nimic. Te implor aici. Te rog nu-i lăsa să-mi ia priţesa." El imploră disperat.

După prăbuşirea lui de ieri ştiu că Harry are nevoie de mine. Nu numai că este îndrăgostit de mine dar sunt defapt singura persoană pe care o are. Gândul la ce ar face dacă m-ar pierde vreodată mă înspăimântă. Nu pot lăsa asta să se întâmple.

"Te rog, Niall." Împlor uitându-mă al el cu ochi rugători.

Niall lasă afară un suspin murmurând ceva pentru el înainte să spună cuvintele pe care voiam atât de mult să le aud.

"În regulă. Nu voi spune nimănui."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Scar [H.S] - TradusăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum