Een bos rozen

75 1 0
                                    

Ik zag David niet alleen, maar David met een behoorlijke bos rozen.
Het was omdat Sascha een vraag aan David stelde dat ik mijn aandacht weer terug had. Ik had David zeker aan lopen gapen. "Wil je binnenkomen?" Vroeg ik. "Ja, dat vroeg Sascha ook al." Lachte David. Ik werd rood. Ik let ook echt niet op.
Ik zette een stap opzij en liet David binnen. "Hier, deze zijn voor jou." Ik pakte de bos rozen aan. "D-dankje!" Stamelde ik. Ik liep door naar de keuken. Mijn ouders waren dus nog steeds boven. Ze lieten mij tenminste met rust. Ik sneed de stengels half af en zette de bos in een grote vaas. "Sas, weet Mark nou dat je hier bij mij zit?" Roep ik de woonkamer in. "Oh das waar ook." Ik hoor het tikkende geluid van haar nagels op een beeldscherm. "Geregeld, hij is hier in acht minuten." Met de vaas rozen in mijn hand loop ik nog even naar boven om de vaas in mijn kamer te zetten. Het snurkende geluid van mijn vader laat me glimlachen. Ze kwamen dus wel heel laat thuis.

Ik loop de trap af. "Au!" Ik glijd van de tree af. Even denk ik dat ik op de grond ga storten, maar ik voel twee armen om mee heen. "Gaat het?" Ik kijk op en zie dat David me op heeft gevangen. "Ehh ja..Dankje!" Ik heb het gevoel dat ik moet blozend en kijk snel weg.

De deurbel gaat en Sascha loopt er al naartoe. "Hey Mark! Thanks dat je ook hierheen kon komen. Let's go!"
Ik trok mijn jas aan die David aangaf.
Terwijl ik de deur op slot deed, had ik het gevoel dat dit een leuke dag zou worden.

--------------
Dusss, nieuw hoofdstuk! Ein-de-lijk.
Ik had geen romantische inspiratie meer, dus het duurde even voordat ik tevreden was met het hoofdstuk.
Het volgende hoofdstuk komt er sneller aan en wordt veel spannender! Promise✌️

Hide and Seek MeWhere stories live. Discover now