Hoofdstuk 34

13.3K 501 47
                                    

Hallo!

Weer een leuk hoofdstuk voor jullie!:D Nou ja leuk? Hij is wel kort maar het is ten minste wat:D

Laten we even stilstaan bij de schoonheid die Victoria is:D

Veel lees plezier:D

________________________________________________________________________---

Nick POV

'100 Dollar' De kille ogen die bij het lichaam horen dat tegen over me staat strekt zijn hand naar voren.

Ik haal 100 Dollar uit mijn zak en leg het in zijn handen. 'Goed zaken met je hebben gedaan makker' Zijn slechte lucht kruipt in mijn neus als die de woorden zegt. Het stinkt naar alcohol, kots en chemische troep.

Ik neem het zakje aan waarna ik terug naar de auto loop. Waarom doe ik dit eigenlijk?

Omdat ik een klootzak ben en het niet verdien om zo goed te leven.

Dus daarom doe je dit? Denk je serieus dat dit beter gaat worden hiervan?

Nee, maar het helpt me om te vergeten. En nou hou jij je bek en laat me met rust!

Boos op mezelf sla ik de deur dicht en staar vooruit.

Niet ben ik alleen boos op mezelf, maar ook op West en Jack. Waarom hebben ze haar meegenomen naar dat stomme pretpark? Wij hadden al zo lang plannen om daar heen te gaan, het was ons uitstapje.

Boos sla ik mijn handen op het stuur waardoor de Claxon af gaat.

Ik heb gewoon tot 16:00 uur in mijn bed gelegen omdat ik er niet uit durfde. Ik durfde Victoria niet onder ogen te komen met mijn stomme gedrag. Wat ik gisteren heb gedaan is stom, of nee gewoon rond uit idioot. Nooit heb ik iets ergens gedaan dan dat, nooit!

Maar ja, wat maakt het allemaal nog uit? Ik ben haar kwijt en ik kan er niks meer aan doen. Ik moet het accepteren dat ik altijd domme beslissingen maak en haar er niet bij in wil betrekken. Het is klaar.

Ik trek mijn spijkerbroek uit waarna ik een gemakkelijke joggingbroek aan trek. Het zit gewoon veel lekkerder dan een spijkerbroek, en het staat me niet slecht. Met een arrogante grijns kijk ik naar mezelf in de spiegel. Wie zou mijn nou niet willen?

Victoria... Met een zucht kijk ik naar beneden van schaamte.

Ze wou me wel, maar ik heb het verpest.

Als ik op de bank neer plof om een spelletje te gaan spelen hoor ik de deur open zwaaien en drie mensen binnen komen. Ze lachen om een grap of iets dergelijks. Het boeit me eigenlijk niet zo veel, ik ga gewoon een spel spelen.

'Hee man, hoe was je dag?' Jack geeft me een high five en komt naast me op de bank zitten. Verassend kijk ik hem aan, is hij niet boos?

'Rustig, jouwe?' Blij kijkt die me aan 'Alles behalve rustig' Ik zie zijn ogen glinsteren van vreugde. Ik ben blij dat je het leuk hebt gehad Jack, echt waar. Maar ik voel me nu alleen maar kut omdat jullie haar hebben meegenomen en het leuk met haar hebben gehad. Ik wou het leuk met haar hebben.

'Mooi' Ik overhandig hem een controller maar die neemt die niet aan.

'Nicholas' Ow oke, als hij dat zegt gaat het altijd serieus worden. Langzaam draai ik mijn lichaam naar hem toe en zie zijn blik, serieus.

'Ik weet dat jij het verknald hebt met Vic, maar dat betekent niet dat je ons kwijt bent. We zullen ons niet bemoeien met jullie zaken, maar zullen er voor jullie zijn. En achteraf weten West en ik wie je bent' Zegt die alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Pardon? Weten wie ik ben? Wie ben ik dan?

'Hoe bedoel je met weten wie ik ben?' Hij wil al op staan maar komt weer terug in zijn positie. 'Jij bent Nicholas Mitchell, je krijgt altijd alles wat je wil' Ik zie dat die het vrolijk probeert te zeggen, maar zijn blik zegt wat anders.

Hij vind het teleurstellend dat ik altijd alles krijg wat ik wil. 'Ik krijg niet altijd alles Jack' Zeg ik meelevend als ik zijn gezicht verder bestudeer. Zijn helder blauwe ogen zijn wat grauw geworden en zijn kaaklijn ziet er gespannen uit. Is die boos?

'Nick kom op zeg, ben je blind? Je krijgt altijd alles wat je wilt. Je krijgt elk meisje in bed, hebt het mooiste huis, de beste vader en het slimste brein'

'Er zijn meer dingen dan dat Jack' Ik sla mijn hoofd van hem af om te laten zien dat het gesprek voorbij is. Normaal begrijpt hij me, maar dit keer niet.

'Dingen zoals een gegarandeerde plek bij Harvard of het geld dat je krijgt wanneer je 21 word. Een bedrijf dat perfect voor je is opgericht...' Nu is het genoeg. Ik heb geen zin meer om hem aan te horen.

'Jack stop!' Ik spring uit de bank en ga recht voor hem staan. Al moet het intimiderend overkomen, het maakt vrij weinig bij Jack los. 'Nick, we zijn niet boos. Maar je krijgt gewoon alles wat je wilt'

'Niet alles Jack!' Schreeuw ik nu boos. Maar ik ben niet boos op Jack, hij heeft gelijk. Ik heb alles wat ik wil en veel meer dan ik nodig heb.

'Wat dan niet? Je hebt Victoria ook gekregen hoe je wou'

'Ik wou met haar naar bed en dat heb ik niet gekregen' Zeg ik verbaasd over zijn reactie.

'Ow Nick' Hij staat op waarna hij een hand op mijn schouders legt. 'Je hebt haar precies gekregen hoe je wou. Zij is degene die door die bullshit heen keek, en dat is precies wat je wou' Hij schraapt zijn keel en ik kan zien dat hem pijn doet om dit te zeggen. Maar hij heef gelijk, ik heb alles gekregen wat ik tot nu toe wou.

'Als je je maar realiseert Nick, dat het ergens ophoud' Hij duwt me zachtjes naar achteren zodat hij de kamer kan verlaten.

Ik ga in ongeloof op de bank zitten en staar voor me. Ik kan alleen maar voor me uit staren voor een hele tijd.

______________________________________________________

En hoe vonden jullie het!? Vergeet niet om te stemmen en een reactie achter te laten:D

Hi, I am the BadboyWhere stories live. Discover now