Hoofdstuk 24

13.5K 492 64
                                    

Lachend parkeer ik de dure auto in de garage. Ja je leest het goed, ik parkeer de auto! Howard is echt een schat van een vader. Hij is zo ontzettend lief. Hij liet me de terug weg rijden zonder dat ik het vroeg. Maar hij wist natuurlijk dat ik het wou, want wie wil nou niet in een Fikser Karma rijden!?

Het was erg gezellig met Howard en de kleermaker. We kwamen binnen in een klein maar gezellig winkeltje. Het zag er een beetje chaotisch uit. Oke het was echt een dikke chaos daarbinnen. Niet iemand die ik had verwacht waar Howard samen mee zou werken. Maar midden in dat kleine winkeltje stond een oude meneer, zo schattig. Hij zette een kop thee voor ons, want koffie had die niet. Eerste vertelde hij een heel verhaal over hou slecht koffie wel niet is, en ik genoot ervan. Elk woord nam ik als water in me op.

Toen was het tijd om aan het werk te gaan. Howard ging op een verhoging staan en de man ging geconcentreerd aan het werk. Hij haalde de meest dure stoffen tevoorschijn uit zijn chaos en deed er van alles mee. Het zag er zeker indrukwekkend uit.

Tot 10 uur hebben we bij hem gezeten, en dat was niet omdat het kleermaken zolang duurde. Nadat Howard klaar was kregen we nog een kopje thee met een koekje erbij. Ik vertelde over school waar ze allebei aandachtig naar luisterden. De man vertelde weer in vol trots hoe het vroeger was.

Het is nu 11 uur, en ik moet zeggen dat ik ook wel moe ben, wat een dag.

Sloffend loop ik naar me kamer als onze wegen scheiden. En nu moet ik ook nog iets sexy's aantrekken en naar Nick lopen.

Ik heb de auto al wel gezien, die staat weer netjes in de garage geparkeerd.

Ik trek mijn heetste pakje aan en vertrek met tegen zin naar zijn kamer. Ik draag een korte badjas van zijde om me nog een beetje te verbergen.

Voorzichtig en onzeker van mij zaak duw ik de hendel naar beneden.

Oke Vic, kom zeker over en kijk niet te veel in zijn ogen. Want als je dat doet, dan ben je verloren.

Hou je ogen gewoon gesloten, wees blind.

En hoe moet ik dan naar zijn bed lopen?

Dan doe je je ogen toch dicht zodra je in bed ligt! Oelewapper.

Ik duw de deur nog verder naar voren en zie tot me schrik dat zijn lichten nog aan zijn. 'Victoria?' Vraagt hij verbaasd.

'Hee Nick' Zeg ik verlegen. Sukkel, je moet zelfverzekerd zijn, speel het even mee.

'Wat is er? Gaat het?' Ow nee, je hebt in zijn ogen gekeken, sukkel!

'Ik kan niet slapen' Zeg ik volgens plan.

'Maar je komt net terug' Shit, en nu!? 'Mag ik alsjeblieft bij je liggen?' Vraag ik zo zielig mogelijk. Wat ben ik een slecht persoon!

'Tuurlijk mag dat' Meteen schuift hij naar de rechter kant. 'Uhm Victoria' Maar ik luister niet. Ik ben blind voor wat ik zie en hoor. Ik moet nu echt even mee gaan spelen of het plan mislukt. Dan krijgt hij me in zijn macht, en dat wil ik niet. Ik wil niet voor hem vallen, want hij zal mijn hart breken.

Ik doe mijn badjas zo sexy mogelijk uit en blijf even staan. Langzaam trek ik de dekens omhoog en kruip eronder. Maar niet helemaal, ik ga op dezelfde hoogte als hem zitten. Ten minste, dat probeer ik want hij is langer dan mij.

'Vic...' Ik leg me vinger op zijn lippen. O god, die heerlijke lippen. Focus Vic!

'Ik heb last van ongesteldheid pijn, kun je me onderrug masseren?' Met een kloppend hart trek ik de dekens wat verder omlaag en kijk hem strak aan. Zijn ogen staan vol verlangen. Ik zie hoe hij zijn ogen langs mijn lichaam glijden, ze blijven hangen bij de rondingen die goed te zien zijn in mijn lingerie.

Hi, I am the BadboyWhere stories live. Discover now