Hoofdstuk 9

17K 614 51
                                    

Hallo! Hier is het 2e deel van het feest, en het is nog lang niet voorbij:D Er gebeuren hier wel leuke dingen, en misschen ook wel spannende;) haha veel lees plezier!

Ugh kun je voorstellen dat hij je zo in de auto naar het feest rijdt!? OMG ik smelt:)

_____________________________________________________________

‘Zeg maar niks. Ik weet dat ik niet naar boven mag. Maar ik was zo benieuwd naar mijn slaapplek dat ik niet kon wachten tot zo meteen’ Ik leg mijn armen om hem heen en geef een kus op zijn nek. Ik hoop dat hij me nu met rust laat en van het feest laat genieten.

‘Goed, maar niet meer zonder mij naar boven’ Tot mijn verrassing loopt die naar beneden en klemt die me hand in de zijne. Geschokt loop ik de trap met hem af waar zijn vrienden op hem staan te wachten. Snel verberg ik mijn uitdrukking en roep ‘Wie wil er shotjes doen!’ De jongens beginnen als een gek te grijnzen en lopen me achterna. Ik heb ondertussen de hand van Nick van me af proberen te krijgen, maar dat lukte niet.

Ik pak 4 grote glazen en schenkt ze tot het midden vol. De jongens kijken me raar aan maar nemen toch het glas.

‘Je bent gek geworden’ Zegt Nick.

‘Durf je niet schatje?’ Zeg ik als ik mijn glas hef.

De andere raken snel mijn glas aan, en alle vier brengen we het naar onze lippen.

De jongens drinken het glas zo snel mogelijk leeg maar ik raak de vloeistof niet aan.

Als de jongens in walging zijn van hun achter over geslagen shot ren ik weg om naar mijn vrienden te gaan.

Als ik ze zie, lopen ze al naar me toe.

‘Kom op, we gaan dansen!’ Allemaal zingen we al het liedje dat binnen speelt. Vrolijk lopen we naar binnen. Maar ik heb nog steeds mijn grote shot in me handen. Ik bedenk me niet en sla het helemaal achterover. Als we ervoor gaan, dan gaan we er ook voor!

Ik zet me glas neer als ik Nick achter me zie staan. Ik geef hem een knipoog en verdwijn in de menigte.

Op de dansvloer heb ik de tijd van mijn leven. Ik dans op elk liedje 100% mee en zing vol uit. Dan ineens komt er iemand achter me staan en begint tegen me aan te dansen. Ik merk dat het geen mannen handen zijn die ik voel, dus geen Nick.

Als ik merk dat het Fay is beweeg ik met haar mee op de ritme van het muziek. Ik trek Brittney voor me en zo dansen we met z’n drieën een nummer.

Wesley, Kelsey en Briana mengen zich er weer tussen en samen dansen we nog lang.

‘Wow ik voel hem echt’ Zeg ik tegen Fay die naast me staat als ik voel dat ik wankel word. Meteen kijkt ze me aan, maar ik zie dat zij ook ver heen is. we beginnen allebei hard te lachen en dansen lekker door.

‘Kom we gaan meer halen!’ Brittney en ik lopen naar de keuken om voor iedereen nog wat drank te halen. Stiekem nemen we nog 2 shotjes terwijl we het drank inschenken. We lachen naar elkaar en ik schenk nog een 4 shot glaasjes in. Allebei werken we ze snel weg en lopen met onze handen vol naar onze vrienden. We praten ondertussen over de vele jongens die op het feest zijn.

Ik geef de drankjes aan ze en begin weer te dansen terwijl ik steeds een slok neem.

Uit mijn ooghoek zie ik Nick dreigend lopen en kijkt iedereen intens aan. Waarom is die altijd zo gespannen. Hij moet wat losser worden.

‘Ik kom zo terug’ Breng ik in wartaal uit en begin met mijn weg naar Nick te creëren door mensen aan de kant te duwen.

‘Hee Nicholas’ Zeg ik op dronken toon. Ik sla me handen om zijn nek heen en kijk hem recht aan.

Hi, I am the BadboyDär berättelser lever. Upptäck nu