Hoofdstuk 14

17K 652 129
                                    

Hallo! Weer een nieuw hoofdstuk zoals jullie zien!:D

Veel lees plezier!:D

En nee, Nick Mitchell heeft geen hond in het verhaal, maar ik vind deze foto schattig

__________________________________________________________

Victoria POV

Hij verdwijnt om de hoek en ik kleed me snel om. Ik heb geen bh, maar dat is ook niet nodig, het hemd is niet diep ingesneden of iets.

Ik huppel vrolijk naar beneden als ik wel 15 mensen zie lopen door de hal. Wie zijn al die mensen?

Ik kijk ze na en zie dat er op meerdere shirts verschillende bedrijfsnamen staan. Gelukkig loop ik hier niet in zijn boxer. Op de trap knoop ik nog snel een knoop in de hemd om het wat mooier te maken. Want nu zie ik er waarschijnlijk niet charmant uit. En nu ik vrij ben van Nick kan ik versieren wie ik wil. Ha heb ik dat even mooi voor elkaar. Ik had wel verwacht dat die dit zou willen, en zo ben ik van hem af als eisende engerd. Nu kan ik gewoon mijn eigen gang gaan en natuurlijk hoop ik dat hij zich wel echt als een vriend gaat gedragen. Maar ik heb er geen verwachtingen van, zo kan ik ook niet teleurgesteld worden.

Vrolijk en neuriënd loop ik de hoek om van de keuken die uit kijkt op de tuin doormiddel van een groot raam. Ik zie dat de tafel met drank is vervangen door een dure marmeren tafel en dat het helemaal netjes is. Maar dat is ook geen wonder als er zoveel mensen lopen in dit huis.

Nu heb ik pas door dat er 8 ogen mijn kant op kijken. Geweldig!

'Ben ik je vergeten te vertellen dat ik hier niet alleen woon' Zegt Nick met een speels lachje. Oke geweldig, humor heeft die nog wel, maar dan wel zijn eigen. Want ik vind dit dus echt niet grappig. Als ik het had geweten dat zijn vader hier was, zou ik nooit naar beneden gekomen zijn in deze kleding.

Ik loop voorzichtig naar de man toe die aan het hoofd zit en stel me voor 'Hallo meneer Mitchell, ik ben Victoria een vriend van u zoon' Hij neemt mijn hand vriendelijk aan en begint te lachen.

'Ze is precies hoe je het vertelde. Hallo meid, zeg maar Howard. Ga zitten en ga lekker eten' Hij wijst naar de plek naar West en tegen over Nick.

De drie anderen beginnen te lachen om zijn reactie en ik krijg langzaam een rood hoofd. Als ik bij me stoel aan kom knijp ik West pijnlijk in zijn arm en schop ik Nick van onder de tafel.

'Au!' Roept West en brengt zijn hand meteen naar de plek toe.

'Krijg je ervan' Lach ik lief. Ik merk dat Howard wel van een grapje houdt, dus ik ben niet bang om het niet te doen.

Ik lach lief naar Nick die me nog steeds met een grijns aankijkt en pak een croissant.

'Hoe voel je je Victoria? Ik hoorde dat je gisteren ik het zwembad bent gevallen. Ik hoop niet dat je er wat aan hebt over gehouden'

'Jawel, een soa' Lacht Jack hard en Nick proest zijn drinken zowat uit. Ook West moet weer keihard lachen en ik moet toegeven dat het een goede grap was.

'Nee hoor helemaal niks' Ik smeer plechtig mijn croissant met boter en jam als Howard zijn hoofd schud en lacht om de jongens.

Ik werk het croissantje makkelijk naar binnen en wil er nog wel 1.

Ondertussen is de tafel weer rustig geworden en iedereen is aan het eten.

'Zou ik nog een croissant mogen?' Ja hallo, misschien mag iedereen maar 1 croissant per dag of iets. Ik weet het toch allemaal niet. En trouwens, vragen is altijd beleefder dan pakken.

Hi, I am the Badboyजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें