Hoofdstuk 5

16.6K 756 210
                                    

Hallo!

UPDATE!

Een paar mensen zeiden dat ik dit hoofdstuk en hoofdstuk 6 dubbel had gedaan en dat klopte. Ik hoop dat het zo goed is en dat iedereen het weer normaal kan lezen! Dankjewel voor de tip!!

Ik weet dat dit gewoon echt heel dom of slijmerig gaat klinken, maar ik zou echt graag wat likes willen. Het is een hele kleine moeite en je doet mij er een groot plezier mee! Dus alsjeblieft, als je het verhaal leuk vind wil je dan op like klikken!:D

Foto is: Nick Mitchell!

Stel je voor dat je in zijn ogen kijkt, hij je tegen de muur aan duwt en je verlangend aankijkt. Hij drukt zijn lichaam tegen het joune aan en fluisterd 'Ik wil je' Met een hese stem, wat zou je doen!? Laat een reactie achter!

Veel lees plezier!

_____________________________________________________________________

In de pauze zit ik bij de groep en vertellen ze me wat ik heb gemist. Dan valt opeens de hele tafel stil als er een dikke meneer bij me komt staan.

'Victoria Jenkins, kunt u even meelopen' Het is niet echt een vraag en de directeur kun je zoiezo niet afwijzen dus loop ik maar mee.

Alle ogen zin gericht op mij die braaf achter de directeur aan loopt. Wat heb ik nu weer gedaan?

Dan komen we eindelijk in zijn kantoor en ik neem plaats op de stoel. Hij gaat serieus op zijne stoel zitten en zucht even.

'Hoe gaat het met je?' Verbaasd kijk ik de man aan.

'Goed' Zeg ik langzaam. Ik kijk in het rond of er niemand in de kamer is, en dan bedoel ik iemand in het speciaal. Maar niemand is in de kamer, alleen wij 2.

'Mooi, want ik hoorde dat je je vervelend heb bezeerd'

'Ja, maar het is nu wel goed'

'Goed. Ik zou graag willen dat je dit tekent' Hij schuift een papier voor me met daarop CONTRACT.

'Wat is dit?'

'Het is een soort geheimhoudingsplicht. Ik weet hoe je die bult echt heb gekregen en ik wil dat de school word beschermt'

'U bedoelt, Nicholas word beschermt' Zeg ik pissig.

'Onder andere. Hij is ook deel van deze school'

'Het is geen vraag he?'

'Ik ben bang van niet'

'Mag ik het doorlezen?'

'Tuurlijk'

Ik lees de bladeren vlug maar goed door. Er staat niet zoveel bijzonders in. Dat ik moet zwijgen over dit ongeval tegen de politie, tegen de school en mijn ouders.

'Ik kan dit niet tekenen'

'Waarom niet?' De man gaat voorin zijn stoel zitten en kijkt me gespannen aan.

'Omdat ik het al gebroken heb. Ik heb het een groep op school verteld'

'Dan passen we het wel aan' Snel beweegt hij zijn hand naar het papier toe.

'Ow nee, wacht maar hoor. Ik breng het zelf wel naar Nick toe om het aan te laten passen' Lach ik lief als ik het papier pak.

Ik verlaat het kantoor zonder te luisteren naar wat hij te zeggen heeft. Ik lach nu wel, maar ik ben boos. Beschermt de school hem zodat hij alles kan doen wat die wil?

'Hee, heb je Nicholas gezien?'

'Ja, die is in het zwembad' Zegt een leerling die ik als eerst tegen kom.

Hi, I am the BadboyWhere stories live. Discover now