Hoofdstuk 15

16.8K 581 104
                                    

Hallo! Wat hou ik toch van dit verhaal!:D

Veel lees plezier!

____________________________________________________________

'Maar dan moet je wel een lange broek en shirt aan. En je moet een helm op, maar je gaat het leuk vinden' Hij geeft me een knipoog en loopt de kamer uit. De twee jongens volgen hem dus doe ik hetzelfde. We lopen rechts de gang in en helemaal aan het einde gaan we de deur weer rechts. Daar zie ik een hele grote garage met wel 5 auto's, 4 motoren en 4 quads en een golfkar.

'Wow!'

Ik loop langs de auto's en kan mezelf niet weerhouden om ze even aan te raken. Ik heb altijd al van auto's gehouden!

'Boven zijn nog meer, kom mee' Nick pakt mijn hand en neemt me mee naar de boven verdieping van de garage waar ook nog 4 auto's staan.

'Omg dit is zo cool!' Gil ik uit.

Ik ren naar de mooiste auto op de boven verdieping en raak hem voorzichtig aan.

'Het is een Fikser Karma, die zie je niet vaak!' Roep ik uit. Meteen krijg ik grote ogen van de drie. Ja hallo, ik ben gek op auto's.

Nadat ik in alle auto's ben geweest trek ik een lange broek en vest aan die veel te groot zijn, maar goed. Ze leggen me uit hoe de quad werkt wat ik eigenlijk al weet maar ik laat ze maar. Ze zitten toch door elkaar heen te praten waardoor ik er amper wat van kan horen. Maar ik knik lief als ze klaar zijn met hun idiote uitleg.

West en Jack pakken een quad en rijden hem naar buiten. Nick klimt bij mij achterop en legt zijn handen over de mijne.

'Nu moet je rustig gas geven' Zegt die. Die arme schat heeft geen idee wat ik allemaal kan. Ik doe zoals hij zegt en rij voorzichtig de garage uit. Ik volg West en Jack over een breed pad naar de achterkant van de grote tuin. Het is zelfs zo groot dat je het hek niet meer ziet als je achteraan bent. Ik kijk me ogen uit in de tuin. Eerst komen we een schattige moestuin tegen, daarna prachtige bloemen bedden en nog een doolhof. Ik ben gek op doolhoven! Maar toch rij ik verder met Nick achter me. De jongens staan stil bij een groot leeg grasveld waar sporen zijn van banden. Ze zetten hun helm op en scheuren het parcours af.

Dat wil ik ook doen!

'Nick, vanaf hier kan ik het alleen' Ik geef een glimlach door mijn helm die ik alvast op moest doen van hem. Wat is die toch een schatje!

Nick POV

Ik ben er niet helemaal gerust op om haar alleen te laten rijden, maar als ze het wil moet ik haar laten. Want we zijn nu vrienden en moet het accepteren dat ze niet meer van mij is. Ik stap met tegen zin af en roep nog even 'Doe je voorzichtig!'

Maar voordat ik mijn zin af heb scheurt ze weg het parcours op.

Met angst in mijn hart sta ik toe te kijken hoe ze hard over het parcours rijd. Het is geen gevaarlijke parcours, maar ik vind het eng om aan te zien.

West stopt na 2 ronden voor me neus en schreeuwt 'Die meid kan rijden man!' Enthousiast zet die ze helm op en rijd weer verder.

Haha ja, ze kan inderdaad goed rijden.

Als ik door krijg dat ze niet snel gaat stoppen ga ik maar op het bankje zitten dat bij de boom staat. Ik trek me dikke vest uit die voor bescherming moet binnen en kijk hoe drie gekken elkaar proberen in te halen op het parcours.

Ik heb haar expres een rode helm gegeven zodat ze makkelijk opvalt vanuit de verte. Jack en West hebben allebei een zware helm op waardoor het moeilijker is om die uit elkaar te halen.

Hi, I am the BadboyWhere stories live. Discover now