Hoofdstuk 2

20.9K 685 127
                                    

Hallo! Daar ben ik weer. Ik heb deze keer niet zoveel te zeggen, alleen maar, geniet ervan! Veel lees plezier

Foto is: Victoria Jones

________________________________________________________________

Buiten sta ik alleen op de parkeer plaats te wachten op mijn vader. Ik heb hem geappt dat ik om 16:00 wel klaar zou zijn, maar het is nu al 16:15. Boos app ik hem elke minuut die voorbij gaan, maar het helpt niet. Hij leest ze niet en ik denk zelfs dat hij hem niet eens aan heeft.

Boos loop ik naar de sportvelden waar ze aan het trainen zijn.

Ze zijn rondjes aan het rennen in hun uniform voor american football.

Ik ga maar op de tribune zitten omdat ik door heb dat mijn vader toch nog niet komt. Ik weet de weg naar huis ook niet, dus ik kan moeilijk lopend gaan.

'Hee engel, kom je me nu al stalken?'

'Nee mijn vader laat me wachten' Ik heb nu geen zin in dit. Als hij arrogant wil doen, mag die dat doen. Nu ben ik boos op mijn vader en ik heb niet zoveel woede in me om ook op hem boos te zijn.

En ik ben het van vanmiddag ook alweer vergeten, als hij arrogant wil doen en zelfverzekerd, mag dat van mij.

'Ik zou je nooit laten wachten' Ugh walgelijk. Hij komt dichterbij en strijkt zijn hand over mijn arm. Ik trek snel weg en kijk hem aan.

'Kun je nu weg gaan, ik ben liever alleen'

'Maar ik niet, en ik ben de baas zoals je weet'

'Goed, dan ga ik wel weg'

Ik sta snel op en ga 4 treden boven hem zitten. Dat die maar niet denkt dat ik onder hem ga zitten, arrogante zak. Ik mag hem nu al niet, maar dat was al duidelijk.

'Gaan we het zo spelen he' Hij gaat weer 4 treden boven me zitten waarna ik het zelfde doe. Als hij 2 treden van boven gaat zitten klim ik naar de hoogste treden en ga zitten. Ha ik heb gewonnen.

'Goed, jij hebt gewonnen, wil je je beloning' Hij komt op me af met zijn handen gestrekt, kut ik kan niet weg.

'Sodemieter op'

'Kom op, iedereen wil een kusje van mij'

'Ik niet, en laat me er nu langs'

Hij heeft zijn handen op schouder hoogte tegen de muur achter me gezet zodat ik niet weg kan. Ik duik snel naar beneden om onder zijn arm door te gaan, maar hij heeft me door. Simpel weg verzet hij zijn arm en ik stoot me wang hard.

'Au' Ik grijp me wang vast en kijk hem boos aan. Hij kijkt me vurig aan, en ik zie de woede in zijn ogen.

'Als je met me naar bed gaat, zijn we klaar' Zijn lippen komen dichterbij maar ik kijk de andere kant op. Denk maar niet dat ik hem ga kussen, als ik dat wil doe ik het, maar ik wil het niet.

'Kom op Tori' Ik kijk hem boos aan, nu heeft die echt iets verkeerds gezegd. Niemand noemt me zo.

Met alle kracht die ik heb haal ik mijn knie omhoog en hoor een kreun kort daarna. Zijn handen verdwijnen van de muur waardoor ik weg kan.

'Ik zie je morgen schatje' Ik druk een kus op zijn voorhoofd terwijl hij in elkaar gekrompen is. Ik moet toegeven dat ik wel wat medelijden heb met hem, maar ik kan het niet helpen om toch te lachen.

Ik loop van de tribune af en loop waar naar de parkeerplaats waar mijn vader me vanochtend heeft afgezet.

Het is nu al 16:30 en ik wil nu wel naar huis. Bovendien moet ik hier snel weg omdat ik Nick erg boos heb gemaakt. Ik zou het ook zijn als iemand in mijn ballen zou trappen. Ik kijk even om en zie dat die al weer staat. Hij kijkt boos om zich heen en ik weet dat die mij zoekt. Snel probeer ik me nog achter een boom te verstoppen, maar het is te laat. Hij heeft me gezien.

Hi, I am the BadboyWhere stories live. Discover now