Hoofdstuk 23

15.3K 532 110
                                    

Hallo alweer!:D

Ik ben gewoon heel vrolijk nu omdat ik blij ben (whuut dubbel op, ik weet het) omdat jullie het boek veel lezen:D Ik vind het gewoon leuk om te weten dat mijn schrijfkunsten gewaardeerd worden:)

En wat vinden jullie eigenlijk van Howard? Is die niet super lief:D

En ik ben geen stalker van Nick hoor! Het is gewoon mijn toekomstige denkbeeldige man! Hhahaha ik maak een grapje, maar een meid mag dromen;)

3 keer Nick Mitchell! Slijm slijm slijm

Veel lees plezier!

'Nick!' Mijn naam galmt door de gangen. Ik draai me vragend om maar zie dan Victoria staan. Ze kijkt niet vrolijk, ze heef haar handen in haar zij en er valt een schaduw over haar gezicht.

'Wat?' Vraag ik onzeker. 'Je moet je overhemd om je middel doen' Haar armen raken me nek, ik denk expres. En trekt me overhemd uit.

'Dus je kleed me nu al uit op school?' Ze ik grijnzend.

'Als ik hier al je overhemd uit trek, wacht maar af wat ik in je kamer zal doen' Fluistert ze sexy in me oor. Kippenvel gaat over me hele lichaam als ze me een kusje op de wang geeft.

'See ya!' Huppelend verdwijnt ze in de drukke hallen. Wat een meid is het toch!

'Ow en schatje' Ze komt rennend terug. 'Ja?' Vraag ik nog in de war.

'Mag ik naar huis rijden?' Ze zet haar schattigste puppy ogen tegen me op, en hoe kan ik dan weigeren. 'Als je me een kus geeft'

'Is goed' Glimlacht ze. 'Als ik achter het stuur zit krijg je je kus' Knipoogt ze en loopt voor de tweede keer weg.

Ze laat me lachend achter.

'Nick! Victoria zit tegen me te lullen' West en Victoria komen beiden uit het schoolgebouw. 'Het is echt waar West!' Zegt ze trots en speels.

Jack en ik staan tegen de auto aangeleund.

'Vertel die meid even dat ze niet mag rijden. Je hebt het haar toch niet beloofd!? Dit word onze dood' Hij krijgt een flinke klap tegen zijn arm. 'Au'

'Als ik hem een kus geef, mag ik rijden' Zegt ze triomfantelijk.

Jack en West kijken me aandachtig aan. 'Verrader' Zegt Jack.

'Je laat je mee slepen door haar charmes, we zijn je verloren. Voor je het weet ligt ze iedere nacht bij je in bed' West loopt Victoria voorbij die nog een grote lach op haar gezicht heeft gekregen. 'En shotgun!' Roept hij luid.

'Dus, geef je me nog een kus' Ik zet een paar stappen dichterbij zodat ik haar blik goed kan zien. Ik geef haar een scheve grijns, maar eigenlijk ben ik nerveus. Wat nou als ze het niet wil doen.

'Ow Nick' Zegt ze meelevend. 'Je krijgt je kus echt wel hoor' Ze knipoogt en wil bij me weg lopen. Maar ik pak haar heupen beet, ik wil die kus.

En niet omdat ik de badboy ben, ik wil hem omdat ik ernaar verlang.

'Zeg alsjeblief' Haar ogen vullen zich met vreugde en ik kan niet anders doen dan toegeven. 'Alsjeblieft' Zeg ik met een hese stem en zwoele blik.

Ze zwaait haar armen om me heen en kijkt me diep aan. Mijn hart vliegt eruit van de spanning! Gaat ze me nou echt kussen!?

Haar lippen komen steeds dichterbij, en het lijkt wel alsof het in slow motion gebeurd. Mijn hart begint sneller te kloppen en ik kan haar lippen bijna voelen.

Hi, I am the BadboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu