Hoofdstuk 29

14.3K 518 74
                                    

Hallo!

En hoe ging jullie dag allemaal? Jullie denken misschien dat ik dit uit aardigheid vraag, maar dat is lekker niet zo! Ik ben echt benieuwd hoe het leven van mijn lezers is:D Niet dat ik jullie levensverhaal hoef te weten maar een 'Goed Dieuwke!' Of 'Nee ik had ook een 5 op Marketing net als jou, maar dat is niet erg!' Hahah dat zou ik leuk vinden:D

Nou klaar met mijn gezeur, hier is DEEL 1 van het feest:D

Foto is Nick op de avond van het bal! Zouden jullie hem kunnen weerstaan?:D

Veel lees plezier!

_______________________________________________________________________

Victoria POV

Ik sta voor de spiegel naar mezelf te kijken. Even zucht ik als ik de stof van mijn jurk voel. Het is zo zacht en mooi.

De donkerblauwe stof zweeft langs me lichaam. De strakke bovenkant is elegant met een rij kristallen bedekt, en er zit een split in de jurk tot mijn bovenbeen.

Ik kijk in de spiegel en zie een mooie vrouw staan. Haar haar is opgestoken tot een krullige knot. Het ziet er elegant uit met nog een paar plukjes langs haar gezicht. De hakken die ze aan heeft zijn hoog en bedekt met kristallen.

'Je bent beeldschoon' Ik draai me langzaam om en zie Howard tegen de leuning aan gedrukt staan. Hij heeft een grote maar lieve glimlach op zijn gezicht.

Ik draai een rondje waardoor mijn lange jurk zweeft in de lucht. Ik voel me gelukkig.

'Prachtig' Hij komt naar me toe en neemt mijn handen. Howard is de laatste tijd echt mijn vader geweest. Hij stond er zelfs op dat zijn kleermaker deze jurk voor me maakte. Hij heeft de hele outfit betaalt en ik mocht mijn vriendinnen hier laten komen om ons klaar te maken.

'Dankjewel, voor alles' Ik geef hem een knuffel en meteen voel ik zijn warmte. De vader warmte die iedereen zou moeten kunnen voelen.

'Vic! Je moet opschieten, we komen zo te laat!' Fay komt binnen stormen in haar witte lange jurk. Ook zij ziet er beeldschoon uit. 'Hallo Howard'

'Hallo Fay, en jij ziet er ook mooi uit. Ik zie jullie beneden voor de foto's' Hij lacht even naar ons en loopt dat weg. En nee, hij zei niet uit beleefdheid dat Fay er mooi uit ziet, ze ziet er prachtig uit!

Haar witte jurk is bedekt met steentjes aan de boven kant en siert haar lichaam.

We geven elkaar een knuffel en bedekken elkaar lippen met roze lippenstift. We kijken elkaar even aan en glimlachen dan naar elkaar. 'Het is zover' Zegt ze opgewonden en lopen de kamer uit.

Ik stap de kamer uit en meteen zie ik Nick in de hal staan. Hij heeft een strak zwart pak aan met een zwarte vlinderdas. Zo sexy! Ik laat me ogen over zijn lichaam glijden als we dichter naar hem toe lopen. Zijn broek past perfect om zijn lange benen, zijn jasje omvat zijn spieren precies goed en hij heeft de vlinderdas op zijn plek. Ik kan meteen zien dat het een duur pak is, holy moly!

Ik wil hem meteen bespringen zo lekker is die! En met wie ga ik naar het bal?

Met een of andere jongen die Nick haat. Waarom? Omdat hij met verdomme Shannon gaat, en ik het spel niet ga verliezen.

Ik had verwacht dat hij zou stoppen met spelletjes spelen, maar nog steeds wil die altijd winnen. Waarom zou die ander Shannon mee nemen? Hij weet dat ik haar absoluut niet mag, en zij mij ook niet.

Waarom niet? Misschien heb ik een keer mijn drinken over haar heen gegooid, haar proefwerk met de mijne verwisselend en diarree pillen in haar drankje gedaan. Oke ik ben slecht, ik weet het!

Hi, I am the BadboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu