7. „..isprika nije dovoljna, potrudi se.."

713 42 0
                                    

LARA'S P.O.V.

Ostavila sam pica na stolu, te otisla do Chrisa. Nagnula sam mu se kod uha i tiho sapnula tako da me samo on mogao cuti.

„Dodi, moramo pricati nasamo.." namo se nasmijao i krenuo iza mene. Kada sam pogledala u Justina vidjelo mu se u pogledu da je ljubomora. Povukla sam Chrisa u svoju sobu te ga gurnula na krevet, i uzela stolicu, sjednuvsi pred njega.

„I sto si me trebala?" progovorio je, pogledavsi u mene. On? On prica? Nemos me jebat. Bit ce nesto od njega.

„Znas, ja sam jako znatizeljna, ne volim kada mi netko nesto skriva i zato zelim cuti sto te muci da ti pomognem. Zelim da budes veseo kao i svi ostali.Da, izlazis s nama van..." nasmijala sam se pogledavsi u njega. Kako su mu oci lijepe. Kako to nisam prije primjetila?

„Mogao sam i sam zakljuciti zasto me trebas. Zasto bi ti ja to morao reci?" pogledao me ljutim pogledom.

„Mozda zato sto sam ja glavna, i sto te bez problema mogu izbaciti iz bande na ulicu, ni Justin ti nebi uspio pomoci.." Priblizila sam mu se.

„Neces se ti meni prijetiti.." primaknuo mi se jos blize. Mogla sam osjetiti njegov dah na svojim usnama.

„S pogresnom se petljas, i ti to dobro znas.." nasmijala sam se.

„Oh, vjeruj mi ti se krivom obracas? Mislim mogao bih te tu sad odmah ubiti, sto na to kazes." oci su mu pocrnile.

„Noup, ti si pickica." okrenula sam mu leda te otisla do ormara na kojem se nalazilo ogledalo i prosla sam prstima kroz kosu.

„Si sigurna?" zlobno se nasmijao i krenuo prema meni.

„Dap.." okrenula sam se prema njemu na sto me on gurnuo na krevet, legnuvsi na mene. Izvadio je svoj pistolj i stavio mi ga na celo.

„A sada?" nasmijao se ponosno. Pogledala sam u njega i pukla se smijat, na sto me on pogledao cudno.

„Tii.....ti.....si stvarno mislio?....o moj Boze glupog li covijeka. Mislis da ces me moc ubiti? Sada? Ovdje? E pa ja mislim nesto drugo." udarila sam ga u frenda i sad sam ja bila na njemu. Iz ruke sam mu izbila pistolj te izvadila svoj i naslonila ga na njegovo celo. „sada znam tko si, Alex. Vidis kad promijenis ime nemoj zaboravit da tvoja bivsa zna tvoj miris, tvoje oci. Mislis da sam na tebe zaboravila? Na onu budalu radi koje sam plakala 2 godine? Huh, ona budala koja mi je brata ubila? Stvarno si to mislio." pogledala sam u njega i krenula stisnuti pistolj.

„Lara? To si ti? O Boze? Stvarno si to ti? Ziva si? Zezas me nisi to ti. Rekli su mi da si mrtva zato sam sada u kriminalu, zbog tebe." tuzno je pogledao u mene.

„ti patio? zbog mene? daj molim te. Sto me lazes. Rekli su mi da si svaki dan s drugom. Da si postao pravi zenskaros. Zato sam se i odselila. Da se od tebe maknem."

„Lagali suuu, svaki dan sam te trazio, htio da mi se vratis. Onda cu rekli da si mrtva da te je ubio G.B. i od tada sam u kriminalu ubio sam ga radi tebe, imao sam bandu ali sad ne oni imaju novog sefa jer ja pripadam u bandu najboljih..."

„Zasto su nam to napravili?? Toliko sam patila." makla sam se s njega i s pistoljem mahala po cijeloj sobi. „Zasto su nas unistili? Voljela sam te.."

„Prestani mahati pistoljem ozljedit ces se. Voljela? Volis li me jos?" tiho je rekao, te mi krenuo uzeti pistolj.

„Ne...ne znam..." tiho sam rekla.

„Kako ne znas?" viknuo je na mene.

„Da, nikada ali bas nikada nisi povisivao ton na mene." viknula sam.

„Ili sta?"

„Ostat ces bez noge..."

„HAHAHHAHHAHAHAHHA mala aj ne jebi.."

„nisam ti ja nikakva MALA..." viknula sam.

„ne imam bolji nadimak za tebe KURVA." kada sam to cula iz njegovih usta ispalila sam metak te ga pogodila u nogu i pala na pod te krenula plakat. Nece me nitko tako zvati. Osim onog debila. Nitko!! Plakala sam, tresla se. Prisjetila sam se svega iz proslosti. Kada me vlastiti otac nazvao kurvom.

JUSTIN˝S P.O.V.

Svi smo sjedili, i pricali. Ekipa je stvarno super. Clara i Nathan su se odvojili od nas, mozda bude nesto izmedu njih. Eli sjedi na podu, gricka cips i gleda neku seriju. Lara i Chris nikako ne silaze iz sobe. Jebeno me zanima sta se tamo dogada. Sto ako ju jebe? Ljubomoran sam totalno. Odjednom je kroz cijelu kucu odjeknuo zvuk pucnja potrcao sam u Larinu sobu.

Usavsi u njenu sobu vidio sam ju kako u kutu skupljena sjedi i place, sva se trese. Od nje s druge strane se nalazio Chris koji si je pokusao izvaditi metak iz noge.

„ona, ona nije normalna..." pogledao je u mene „skoro me ubila." viknuo je.

Prisao sam joj te joj stavio ruku na koljeno na sto se trgnula. Podigla je glavu i pogledala u mene. Oci su joj bile cijele crvete, sminka razmazana.Zagrlio sam ju.

„Malena sto je bilo?" tiho sam rekao

„Izbaci Chrisa iz bande." tiho je rekao, otvorio sam sirom oci i pogledao u nju. „on je zapravo Alex Malik, on je moja najgora proslost ako ne zelis da ga trenutno ubijem na sto sam dobro spremna samo ga izbaci nacemo nekoga, samo nek se vrati tamo gdje je bio, ne zelim ga ovdje.."

„dobro je malena, hoces mi jednom objasniti zasto ga mrzis?" samo je mahnula glavom kao potvrdu da hoce.

„Chris ili Alex tko god da si predaj oruzje i vise nisi dio ove bande.." Uzeo sam mu pistolj. „Nathan vodi ga iz ove kuce" uhvatio ga je za ruku i odvukao van.

„Hvala..." Lara je tiho rekla. Glas joj drhti.

„Lara, zao mi je. Mislim znam da mi neces oprostiti jer sada nemas roditelje, sestru i jos Alex zao mi je nisam trebao to napraviti, ali opet bi se upoznali kada bi ih nasljedila." spustio sam glavu cupkajuci nogom od pod ocekujuci njen odgovor.

„Justin, isprika nije dovoljna, potrudi se mozda ti i oprostim. Da li bi me mogao sada ostaviti samu?" okrenuo sam se te otvorio vrata.

„Znas, dobra si, slatka, volim te takvu kakva jesi. I mislim da sam zaljubljen u tebe." Zatvorio sam vrata i glasno uzdahnuo.

NOBODY'S P.O.V.

Lara, Alex decko iz proslog zivota, voljela sam ga, ali prevario me i onda su me odvojili od njega. Patila sam. Odselila se, i sada je opet tu. Zasto? Justin? Ispricao mi se, bio je tako iskren. Nisam mu htjela odmah oprostiti neka se malo potrudi. Prije nego sto je izasao iz sobe rekao je nesto sto nikada ne bih ocekivala „Znas, dobra si, slatka, volim te takvu kakva jesi. I mislim da sam zaljubljen u tebe."

Justin, skoro ga je ubila? tko je on? zasto je to napravila? huh saznat cu jednom od nje, morat ce mi to reci. Ipak smo sada glavni. Da, zaljubljen sam. I to vec duze vrijeme. Ne znam sto trenutno misli o meni, no znam da cu se potruditi i osvojiti njeno malo srce.

Is this a dream, or not?Where stories live. Discover now