9. „..uspomene su ono sto nam trebaju.."

657 33 0

LARA'S P.O.V.

Miris mentola se siri mojim nosnicama. Polako otvaram oci pogledavsi na lijevu stranu gdje se nalazio on. Moj princ na bijelom konju. Bojim se da me opet ne napusti. Sto ako saznam nesto sto bi me moglo otjerati od njega? Volim li ga? Ne, samo sam opet zatreskana u njega. Ma sta ja izmisljam volim ga i dalje. Bojim se. To je jedino sto se trenutno u mojoj glavi nalazi. Sto ako je zenskaros? Kao sto je i prije bio, ja sam ga tada bila promijenila. Mozda je opet postao onaj stari. Lupila sam se u celo kako bi istjerala svoje misli i uzivala u ovome trenutku koliko god bi to bilo moguce.

Pogledala sam prema njemu. Pramenovi plave razbarusene kose padali su mu po celu. Lice mu je bilo mirno, obrazi rumenkasti. Tetovaza na vratu je isticala njegovu zilu. Tetovaze po rukama su ga cinile tako sexy. Promijenio se i to dosta. Kada smo se prvi puta upoznali nije imao tetovaze. Nikad nije zamisljao da bi ih ikada moga imati, a sada? Ima ih po svakome dijelu tijela.

FLASH BACK

Hodam starom cestom, sunce polako izlazi a ja se pijana vracam kuci. Niti jedna lampa ne radi sve je u mraku. Ne bojim se nicega, samo zelim u svoj topao krevet. To je jedino sto mi je potrebno. Odjednom se pokraj mene stvori neki decko. Odskocila sam od straha.

Na sebi je imao usku bijelu majcu na bretele i koznu crnu jaknu te kozne rifle i neke cudne patike, ako bi ih tako mogla nazvati. Imao je karamel kosu, smede oci koje su sjajile u mjesecini.

„tko si ti do vraga?" viknula sam na njega okrenuvsi se prema njemu. Zastao je te pogledao u mene.

„mislio sam da princeza treba princa na bijelom konju kako bi ju otpratio kuci a da joj se nista ne dogodi..." pogledao je u moje oci i nasmjesio se.

„kakogod..." nastavila sam hodati „kako se uopce zoves?"

„da ti kazem kako se zovem, pobjegla bi od mene vjeruj mi samo me zovi princ na bijelom konju. Tvoje ime je?" pogledao je na kratko u mene te vratio pogled na sunce koje je lagano izlazilo.

„onda i ti mene zovi princeza kada si necemo odati imena" zastala sam „i tu smo.."

„princezo vidimo se jos koji put.." pogledao me te mi se nasmijao i nastavio hodati..

„ohh..."

END OF FLASHBACK

Pogledala sam opet u njega sada je imao otvorene oci, osmjeh na licu.

„Jutro princezo moja..." uzdignuo se na laktove tako da je bio sada iznad moje glave.

„Jutroo.." pogledala sam ga u oci. Nagnuo se da me poljubi na sto sam se ja naglo odmakla. Pogledao je u mene s wtf pogledom.

Is this a dream, or not?Read this story for FREE!