20. „malena, volim te.."

448 23 1


Odjednom mi je zazvonio mobitel, odmakla sam se od Justina krenuvsi prema torbici da ga uzmem,a li me on povukao za ruku prema sebi te me poljubio. Poljubac je u pocetku bio sasvim normalan ali onda je postao sve strstvaniji, kretali smo se prema krevetu na koji me i polozio. Skinuo je sako, te se popeo iznad mene, oslanjajuci se svojom tezinom na svoje ruke koje su bile kod mojih ramena, moje ruke su zavrsile ispod njegove majce, kruzile su po njegovim plocicama. Gledali smo se u oci dok se nije spustio te mi ostavio poljubac na usnama i spustio se na vrat, osjetila sam njegov vrel dah na koji sam tiho uzdahnula, pustila sam ga neka radi sto god hoce makar sam znala da cu bit puna ljubavnih ugriza.


„sigurna si da to zelis? ne zelim pre povrijediti.." podigao se tako da smo bili odvojeni smao 1 cm. Klimnula sam glavom, na sto se on opet spustio kod mojih usana te me poljubio, okrenuli smo se tako da sam ja sada bila na njemu.


Poceo mi je podvlacit ruke pod haljinu te ju je lagano podizao na sto sam ja podigla ruke da ju moze skinuta, ostala sam samo u grudnjaku i gacicama. Isto to sam napravila i ja njemu. Poceli smo se opet strastveno ljubiti na sto sam osjetila da mi je rukama stisnu straznicu, izdahnula sam mu u usta na sto se on nasmijao.


„znas koliko si savrsena?" pitao je dok mi je ostavljao poljubce na ramenu.


„ne znam, pokazi mi..." rekla sam na sto nas je on preokrenuo te je sada on bio na meni.


Spustio se prema mojim usnama, te ih je okrznuo ljubeci me prema dolje, kada je dosao do grudnjaka otkopcao mu je kopcu, te skinuo jednu po jednu naramenicu ljubeci me tamo gdje me dirne, najezila bih se na svaki poljubac koji bi ostavio na mojem tijelu.


Skinuvsi mi grudnjak, poceo mi je grudi sve vise i vise dodirivati, grickao mi je bradavice na sto bih svaki pusta uzdahnula i on bi se tada nasmijao, povukla sam ruke prema njegovim boksericama te ih skinula, bio je napaljen i to jako. Opet smo se prevrnuli te sam sada sjedila na njemu, ljubila sam ga sve do njegovoga frenda. Kada sam dosla do njega uzela sam ga u ruke te mu ga pocela drkat, uzdisao je, odjednom sam se nasla na ledima na krevetu a on je bio iznad mene.


U sekundi sam ostala bez gacica, stavio je kondom na svog frenda te polako usao u mene, odmah sam osjetila bol i peckanje, ali nakon nekoliko minuta je to prestalo, spojio je nase usne ulazeci sve brze i brze u mene, moje ruke lutaju prema njegovoj kosi te ga privlacim prema sebi i ljubim, svki put kada naglo ude u mene koji kukovi se spoje s njegovim.


Sve vise smo se priblizavali vrhuncu, tako smo i sve vise ubrzavali. Stenjala sam zabijavsi svoje nokte u njegova leda sto je njemu godilo makar sam znala da ce imat oziljke. Tijela nam drhte, sve vise i vise se blizimo kraju, pogledavsi se u oci oboje svrsavamo u isto vrijeme, on izlazi iz mene te pada pored mene.


Oboje tesko disemo, proslo je nekoliko minuta a jos nismo dosli k sebi, kada nam se disanje smiri pogledali smo jedno prema drugome nasmijali se i u isto vrijeme rekli „volim te!"


U jednom trenutku sam osjetila da se nalazim u zraku, odnio nas je do kupaonice, bila je velika, na sredili se nalazila velika kada u koju je pustio da voda lagano tece, sipao je neke mirisljave pjene unutra. Nakon nekoliko minuta kupka je bila spremna, usao je unutra, te sam i ja za njim. Naslonia sam se ledima na njegova prsa i spojila nam prste, nasmijavsi se. Sjedili smo u tisini dok bi mi on svako malo poljubio glavu.


„znas, nikada se ne bih nadala da me neko pitao prije 5 godina s kime bih sad bila nikada ne bih rekla s tobom, toliko smo se mrzili, toliko smo bili razliciti a vidi nas sada? Zaruceni smo." tiho mi je rekao na uho.


„da, ni ja nikada ne bih to mogla zamisliti, ali vidis dogodilo se i to je dobro.." nasmijala sam se.


FLASH BACK

Procitavsi pismo koje je ostavio, slomila sam se. Moja ljubav, moj princ na bijelom konju me ostavio samu, zbog njega sam napustila drustvo, zbog njega sam se promijenila a sada? Da krenem iz pocetka? Ne mogu to je previse.. Suze su mi se spustale niz obraze, dok sam pismo kidala u komadice..

END OF FLASH BACK


„mogu li te nesto pitati?" tiho sam rekla okrenuvci se prema njemu, klimnuo je glavom „zasto si onaj dan samo ostavio pismo i otisao a ne rekao mi u lice?" pogledala sam u njega.


„bio sam se uvukao u sranja, jedan covjek me trazio da me ubije, nisam htio riskirati da ti nastradas radi mene, zato sam otisao, nisam te mogao pogledat u oci, nisam htio gledat kako places, znas da sam to mrzio, kada sam se tog covjeka rijesio trazio sam te, cak sam te nasao ali tog dana sam te vidio da si setala u zagrljaju nekog visokog plavog decka i imala si osmjeh na licu, nisam se htio pojaviti jer bi taj osmjeh nestao a i bila si sretna s njim, onda sam otisao i osnovao bandu i dosao na ono kada si ti stisnula ono dugme..." gledala sam u njega nevjerujuci.


„ono mi nije bio decko, ono je Andrew moj najbolji prijatelj, tj bio mi je najbolji prijatelj dok mi nije priznao da je zaljubljen u mene, pa sam ga izbacila, jer nisam nikoga htjela osim tebe, zasto te htio ubiti?" zagrlila sam ga.


„zbog oca, dugovao je tom covjeku dosta novaca, i on mi je ubiio majku ali se htio jos i na meni osvetit, otac mi je tada nasao skroviste i sakrio me na neko vrijeme tok tog covjeka nije ubio, radi njega sam se bio uvukao u kriminal ali sada mi vise ne treba, ti si tu.."


„zao mi je, tako mi je zao nisam te trebala to uopce pitati..." makla sam se iz njegova zagrljaja krenuvci van.


„hej sve je u redu, hajde idemo se presvuc i idemo u nas stan jer ce se John vratit.." klimnula sam glavom te izasla iz kade brisavsi se rucnikom, kada smo se obukli, izasli smo iz stana i usli u auto. Tijekom voznje je svirala neka balada na radiju koja me otjerala u svijet snova.


JUSTIN'S P.O.V.


Vozivsi se kuci, svirale su balade na radiju, ona je bila naslonjena na sjedalo te je kao i uvijek zaspala stigavsi pred kucu iznio sam ju iz auta te uveo u stan i staviio ju na krevet, presvukao sam ju u moju majcu, porkio ju, poljubio u celo. „malena, volim te i zelim da zauvijek ostanes moja.."


Izasao sam iz sobe krenuvsi prema kaucu na koji sam sjeo, i poceo razmisljati o svemu. Imala je pravo, nikada nisam zamiljao da cemo nas dvoje biti zajedno, da cu ju zarucit, nikada nisam zamiljao da cu ikoga imati pored sebe, mislio sam da cu ostat sam, u svojem stanu, s bandom, da ce me neko ubit i nitko nece znat za mene a sada?


Imat cu zenu, mozda i obitelj s njom, zaposlen sam, imam svoju placu, ne kradem vise, ne ubijam, postao sam normalan gradanin kako bi se moglo reci, promijenila me i to jako. Zato ju i volim.


Ustao sam se te otisao u nasu sobu, skinuo sam se u bokserice, te legao pokraj nje, na sto me ona zagrlila nasmijao sam se, te utonuo u svijet snova....

OBAVJEST HITNO PROCITAJTE:

- DA LI VAM SE SVIĐAJU OVAKVI NASTAVCI? (molim vas napisite u komentar)

- od sada nastavci nece ici tako brzo, zbog skole,mozda svake subote 1, nisam sigurna

- hvala svima koji citatu pricu znaci 3,40K , 188Lajka - nikad to ne bih pomislila da cu uspiti s jednom pricom

HVALA SVIMA <3

Is this a dream, or not?Read this story for FREE!