6. „..od danas sam druga osoba..."

811 43 1

LARA'S P.O.V.

Sve sam pretresla u maminoj sobi, trazila sam svoju narukvicu koju mi je mama uzela jer smo se posvadale odjednom sa naisla na crnu kutiju na njoj je pisalo „ Lara, otvori ju." Uzela sam kovertu koja je bila na kutiji, otvorila ju i pocela citati.

Draga Lara,

Vjeroatno si cula od nekoga da smo kriminalci. Da, jesmo. Skrivali smo to od tebe jer samo znali da ces pokusati pobjeci od istine. Slusaj nas sada pozorno. JUSTIN BIEBER. Ubili smo mu roditelje. Kriuncarili su ljude preko 3 drzave, i kada smo saznali za to otisli smo kod njih. Izbio je sukob i tada smo ih ubili. Justin nam se osvecuje, znam da ti se jos nesto nece svidjeti na papiru u kutiji, ali molim te samo prihvati to. Ako mu to uspije, znaj da me moras naslijediti. U kutiji je ono sto ti se nece sigurno svidjeti. Zlatni pistolj. Glavna si. Zamjenjujes mamu. Ekipa sve zna. Ako ih zelis upoznati moras samo u podrum otici i stisnuti na crveno dugme kako bi ih pozvala da ih upoznas. U podrumu imas prostoriju gdje ce te Jaxon nauciti koristiti oruzje.Cuvaj se Justina.Pistolj nosi uz sebe. Volimo te, zapamti to.

Mama i Tata.

Progutala sam slinu, i polako otvorila kutiju. Unutra su se nalazili neki papiri. Preslistala sam ih, tamo su pisala imena svih iz bande. Clara, Eli, Kira, Jaxon, JUSTIN BIEBER.Justin je u mojoj ekipi? Molim? Spustivsi papire uzela sam neku kutijicu, otvorila sam ju. U njoj je bio mali mobitel. Ukljucila sam ga i stigla mi je poruka „ ako si u opasnosti stisni samo zeleno dugme i svi stizu.." stavila sam ga u dzep. Vidjela sam zlatni pistolj. Uzela sam ga u ruke. Na njemu je pisalo moje ime i datum „Lara Stone, 19.9.1995." Presla sam prstima preko toga i nasmijala se. Imala sam neki cudan osjecaj. Sve me privlacilo da odem u podrum i vidim sto tamo ima. Nikada nisam smjela ici tamo, kada bih pokusala bila bih u kazni.

Izasla sam iz sobe te krenula prema stepenicama koje vode u podrum. Presavsi sve stepenice dosla sam do velikih metalnih vrata. Iz njih je izvirio neki stroj „Stavite svoje lijevo oko da ga skeniramo za ulaz" cudno sam pogledala u taj stroj i prislonila svoje lijevo oko . „osoba indetificirana" vrata su se polako otvarala.

U prostoriji je sjedio mladi djecak, smede kose. Bio mi je okrenut ledima. Nesto je radio na svojem racunalu. Oko njega su se nalazili ekrani na kojima su bile pokazane sve ulice grada. Okrenuo prema meni. Nasmijao se.

„Ti si Lara?" pogledao je u mene i nasmjesio se te ustao i krenuo prema meni.

„Da, a ti si?" pogledala sam uplaseno u njega i pocela se odmicati.

„hejhej ne boj se ja sam Jaxon... Tvoji su mi roditelji rekli da pazim na tebe ako im se nesto dogodi.." zastao je pogledavsi u mene..

„aha ti si onaj za neko oruzje.." pogledi su mi letjeli po svakom kutku ove prostorije..

„da...tako bi se moglo reci.." nasmijao se.

„dobro onda, sada znam da mogu biti mirna.Imam jedno pitanje" nasmijala sam se.

„reci, na sve ti mogu odgovoriti.." rekao je tipkajuci po racunalu.

„da li je Justin kada je dosao po moju sestru razbio prozor? ako da tko ga je popravio?"
pogledala sam nesigurno prema mjestu gdje je sjedio.

„da usao je kroz prozor, tj. razbio ga je. Ja, sam ga popravio. Svime upravljam. A od sada ti nitko ne moze uc, niti provaliti jer si ti glavna. Kuca te sada moze stititi." nastavio je tipkati po svojem racunalu.

„ali kako? kako me kuca stiti?" sva sam ostala zbunjena nakon njegovoroga odgovora.

„imas dobro dupe.." zagrizao se za usnicu i pogledao u mene..

Zasto mi ne zeli sve reci? Mozda i sama ne zelim nista vise znati. Ovo je previse za mene.

„kako ti znas kako ja dupe imam?" pogledala sam u njega ljutim pogledom.

Is this a dream, or not?Read this story for FREE!