*Psst* Notice anything different? 👀 Find out more about Wattpad's new look!

Learn More

8. „..zaljubljena sam? ili?.."

861 35 1

LARA'S P.O.V.

Sto? Zaljubljen je u mene? JUSTIN BIEBER je ZALJUBLJEN u mene? Da li sam ja to sanjala sinoc ili je to istina? Oh, i jos sam mu rekla da se potrudi, pa cu mu mozda oprostiti. Ovo vrijeme ce biti jako zanimljivo. Da, osjecam i ja prema njemu nesto, ali mislim da to nije zaljubljenost. Saznat cu uskoro kakav je to osjecaj.

„idemo danas na veceru u restoran, budi u 18:00 spremna." izasao je iz moje sobe ne ocekujuci moj odgovor. Nasmijala sam se te legla na krevet te gledala u plafon. Nisam znala sto bih radila pa sam krenula birati sto bih mogla obuci.

Otvorivsi ormar presla sam preko svih stvari koje se u njemu nalaze. Za oko mi je zapela uska bijela haljina koju sam odmah uzela. Odabrala sam uz to zlatne nausnice, narukvicu. Kosu sam odlucila staviti u pundzu a dolje na noge cu obuci crne stkle i crnu torbu. Zadovoljno sam se nasmijala na odabir kombinacije i bacila se natrag na krevet te si navila budilicu u 16:00 da se krenem spremat te sam zaspala.

„ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ"

Digla sam se s kreveta, te ugasila mobitel. Usla sam u kupatilo i krenula s tusiranjem. Skinuvsi svu odjecu sa sebe, usla sam u tus. Pustila sam vodu, kapljice su lagano padale na moje lice, te niz moje tijelo. To me opusta. Oprala sam kosu samponom te izasla iz tusa. Kada sam se obrisala navukla sam na sebe crne cipkaste gace i crni grudnjak. Kosu sam umotala u pundzu kako bi postala valovita. Pogledala sam na sat 17:10.

Dovoljno vremena da se spremim, obukla sam haljinu, nasminkala se i stavila nakit. Zadovoljno sam se pogledala u ogledalo uzevsi mobitel, te uslikavsi se. Fotka je zavrsila na instagramu a opis je bio „This nigh will be great J." Cula sam kako je netko pozvoniok, Justin.

Sisla sam niz stepenice te otvorila vrata. Ispred mene je stajao on, u odijelu. Bio je hoot.

JUSTIN'S P.O.V.

Kada sam sam pozvonio na vrata, nakon nekoliko sekuni ih je ona otvorila. Optvorio sam usta, bila je prelijepa. Bijela uska haljina, crne stikle, kosa u pundzi bas onakva kakvu ju znam. Nasmijao sam se te joj pruzio buket crvenih ruza.

„predivna si" nasmijala se te su joj obrazi poprimili rumenu boju.

„hvala, ni ti nisi los." nasmijao sam se. Uzela je buket te ga stavila na neki ormaric i okrenula se prema meni.

„onda idemo?" nasmijao sam se, vidjelo se po njenom izrazu lica da je jako uzbudena.

„idemo." uhvatio sam ju za ruku te ju doveo do auta, otvorivsi joj vrata.

Usavsi u auto za njom, uzeo sam joj povez i povezao joj ga oko ociju.

„Iznenadenje je moras biti strpljiva." samo je kimnula glavom.

Upalio sam auto te krenuo. Vozili smo se 15 minuta. Svako malo bih pogledao prema Luci stalno je cupkala nogom od vrata, ne znajuci kuda ju vozim. Nasmijao sam se na to. Parkirao sam auto, te izasao van i otvorio joj vrata. Uzeo sam ju ca ruku i pomogao joj da izade van.

„drzi se za mene da ne bi pala.."

Odveo sam ju do pocetka gdje se nalazilo nase iznenadenje, porvjerio sam da li je sve onako kako sam ocekivao, kada sam sve vidio kako je, skinuo sam joj lagano povez, na sto je ona sirom rasirila oci.

LARA'S P.O.V.

Is this a dream, or not?Read this story for FREE!