19. „budi samo moja..."

425 26 2

OBAVJEST...

znam da je nastavak kratak ali zelim znati da li zelite ovo u nastavcima:

- 1. da stavljam perverzne dijelove? (ipak je to na redu)

- 2. da detaljno sve opisem? Ili da preskocim sve?

I HVALA VAM NA 3K PREGLEDA I SVIMA KOJI JU CITATE :)


JUSTIN'S P.O.V.


Dosao je taj dan, odlucio sam, prsten koji se nalazio u crvenoj kutijici u obliku srceta mora biti na njenoj rucie. Bio je to zlatni prsten, s malenim dijamantima, a s unutarnje strane je pisalo „malena sada si samo moja". Ovaj dan sam tako ocekivao.. Bojim se njene reakcije. Oporavila se, doktori su rekli da je s njom sada sve u redu, ja sam odlicno jer je ona tu pokraj mene. Sve se popravilo. Zivimo zajedno u velikoj vili. Da odakle nam novaca? Radim kao odvjetnik. Da, jako sam uspjesan, a ona? Ona je postala dizajnerica, u ovih nekoliko godina sve se promijelio. Zelim da ovaj dan bude poseban. Nije mi se jos cijela prepustila. Mislite kako? Nismo spavali jos zajedno. Boji se, ali s ovime joj zelim dokazat da sam njen i da cu ju cekat makar to trajalo mjesecima, godinama, danima... Rekao sam joj da ju vodim na veceru, makar ju vodim na jedno drugo mjesto.


Sati su prollazili a vecer se priblizavala, bio sam tako nervozan, ona je to primjetila, pitala me vise puta sto se dogada a ja sam rekao da sam dobro, makar je znala da lazem, Trenutno se sprema, ja sam obukao odjelo i kravatu, sredio sam se za ovaj događaj, odjednom sam cuo kako joj potpetice lupaju niz stepenice, okrenuo sam se prema vratima i vidio nju.


Uska crvena haljina se protezala niz njeno tijelo, noge su joj se isticale u toj haljini, primjetio sam da je obukla onu koju smo zajedno dizajnirali, na nogama je imala visoke crne stikle. Nije se sminkala jer je znala da ne volim kada je nasminkana..


„preljepa sii..." pogledao sam ju u oci na sto se ona ucrvenila


„hvala.." poljubila me, uhvatio sam ju za ruku te krenuo prema autu.


Kada smo dosli do auta stavio sam joj crveni povez na oci te joj pomogao da sjedne u auto, stalno je ispitivala gdje idemo a ja sam joj samo govorio da je to iznenadenje.. Kada smo stigli pomogao sam joj da dode do vrata i ostavio ju tamo samu...


„malena skini povez i udi unutra..."


LARA'S P.O.V.


Sve mi je ovo bilo cudno, povez na ocima, njegova nervoza, to iznenadenje. Tokom voznje sam ga stalno ispitivala gdje idemo ali govorio je samo da je iznenadenje, kada smo stigli pomogao mi je da izadem iz auta i ostavio me negdje, kada je rekao da skinem povez to sam napravila.


Nalazila sam se ispred crvenih vrata na kojima je bilo nacrtano srce i pisalo je „Uđi" otvorila sma vrata, sve je bilo mracno samo samm vidjela put koji je vodio do terase, a bio je osvjetljen svijecama. Polako sam hodala razgledavajuci prostoriju, nisam mogla prepoznati ovo mjesto, dosavsi do terase ugledala sam stol za dvoje, a na podu se nalazila mala kutijica, bolje sam pogledala u nju i vidjela da je imala oblik srca, uzela sam ju u ruke te ju otvorila, ispred mene se nalazio prsten, sirom sam otvorila oci , nevjerujuci ovome sto vidim..


Iza sebe sam cula njegov glas, pjevao mi je svoju najdrazu pjesmu, okrenula sam se prema njemu i promatrala ga kako s gitarom kroci prema meni... Kada je zavrsio htjela sam nesto reci ali stavio mi je prst na usta kao znak da sutim..


„Prosli smo mnogo toga dobroga, i loseg. Svasta smo dozivili zajedno, u takvu ludu, glupu, smjesnu djevojku sam se zaljubio, nikada to nisam mislio, tako si mi prirasla k srcu, bez tebe ne bih mogao, kada sam te skoro izgubio slomio sam se, znao sam da ne mogu bez tebe i odmah sam rekao da ovo moram napraviti, makar ti rekla ne ja te moram ovo pitati Lara hoces li napokon biti samo moja i udat se za mene?" rekao je pogledavsi u mene s suzama u ocima..


„ ajmee naravno da hocu, daddadada..." skakala sam od srece. Priblizio mi se stavivsi prsten na moj prst, te me naglo poljubio.


Cijelu vecer smo proveli sjedeci na podu, gledajuci zvijezde i pricajuci o svemu sto smo prosli zajedno, tako sam se dobro osjecala s njim. Obozavam ga, ne mogu bez njega, sada sam sigurna da zelim svoj cijeli zivot provest s njim...


„malena da li si dobro?" okrenuo se prema meni


„da samo sam se malo zamislila" nasmijala sam se.


Gledali smo si jedno drugo u usne dok se napokon nismo poljubili, poljubac je postajao sve strastveniji i strastveniji, odjednom sam osjetila da se nalazim u zraku, nabio me u zid te smo nastavili s poljubcem..


„Justin....ne mozemoo tu.... idemo unutra..." rekla sam tokom poljubca..


„mhmmm..." obgrlila sam ga nogama te me nosio do kreveta...

Is this a dream, or not?Read this story for FREE!