3. „..ja sam Justin Bieber..."

820 45 0

LARA'S P.O.V.

Iz sna me budi zvuk mobitela. Leda me ubijaju. Lagano sam se digla i pogledala gdje sam zaspala. Na stolici, krasno. Uzela sam mobitel te pogledala prvo koliko je sati 09:00. Dobro je na posao idem tek u 13:00. Imam vremena. Dobila sam poruku na mobitel. Otvorila sam ju.

From: Justin B.

„ Gledam te. Nepomicno sjedis kod krevetica svoje sestre. Places, i jako. Sestra ti je na sigurnom. Imat ce dobar zivot. Malena, upoznat cemo se sutra. Ocekuj me. I budi spremna na sve...Nasla si moju narukvicu? Sada znas moje ime.. Nemamo vise tajni..."

For: Lara S.

Poruka je bila jucer poslana. Kako? Nisam ju cula. Mozda sam zaspala tada. Upoznat cemo se danas? Sto mi planira napraviti? Lara smiri se, to je laz. Pogledala sam u njegovu narukvicu koja se nalazila na ormaricu uzela sam ju u ruke te pogledala kroz prozor.

„Justin Bieber, nikada neces krociti u moju kucu ne zvala se ja Lara Stone." Stavila sam narukvicu u sejf te napustila sobu.

Usla sam u svoju sobu, iz ormara sam uzela grudnjak i gace te neku crnu majcu s natpisom „BAD GIRL" i plave hlace. Usla sam u kupatilo, skinula sam svu odjecu sa sebe te se krenula tusirati. Razmisljala sam o tome sto se u protekla dana izdogadalo. Prisjetila sam se da cu danas upoznati JUSTINA BIEBERA. Zanima me sto zeli od mene? Mozda narukvicu natrag? Lara pricas gluposti da li bi kriminalac dolazio po narukvicu? Zeli nesto vise. Mozda mene? O Boze, Lara smiri se.

Izasla sam iz tusa, te se obrisala peskirom. Na brzinu sam se obukla, i pogledala se u ogledalo. Imala sam podocnjake do poda. Uzela sam malo korektora za lice i puder te nanjela malo maskare i crveni ruz na usta. Pogledala sam na sat. 10:00.

Sisla sam dolje u kuhinju te popila kavu i pojela sendvic. Moram krenuti. To je na drugom kraju grada ne zelim zakasniti. Zakljucala sam kucu te usla u Garazu i sjela u auto.

Tokom voznje sam razmisljala o tome kako cu danas upoznati ubojicu mojih roditelja. Kako? Pa radim. Nece valjda u Diamond doci. Sta ako zna da sam tamo konobarica i ponekad i plesacica?

Stigavci pred Diamond, parkirala sam auto i krenula u klub. Usla sam unutra a tamo me docekala Eli. Nasmijala mi se te mi prisla.

„Lara, danas plesemo nas dvije. Na nama je red." pogledala me te zagrlila.

„dobro idemo se spremit?" nasmijala sam joj se. Mrzila sam taj dio posla. Kada svi sline oko tebe. Fuj.

Otisle smo u svlacionicu. Tamo nas je docekao neki komplet. Uzela sam ga u ruke. Nije izgledalo lose. Obukla sam se te pogledala u ogledalo i zadovoljno se nasmijala. U ogledalu sam iza sebe ugledala Eli. Bila je tako sexy.

„Curooo rasturass.." pogledala sam u nju te ju rasturila.

„Hej, pogledaj sebe. Danas si dobila dobru odjecu." pokazivala je na to sto imam na sebi. Samo sam se nasmijala .

„Hajde, idemo 13:00 je ne smijemo kasniti.." krenula je prema vratima.

„Da..." hodala sam iza nje. Dosli smo iza pozornice. Pjesma je krenula. Obje smo izasle i krenule plesati.

JUSTIN'S P.O.V.

Dok sam smisljao plan kako da dodem kod Lare, a da ju ne uplasim, na vrata mi je pokucao netko.

„Udi.." pogledao sam prema vratima. U prostoriju je krocio Jack.

„Bro, ides s nama malo do Diamonda. Pa onda nastavi sto si radio." pogledao je u mene. Znao je da to ne mogu odbiti.

„Oke, idem s vama samo dok se spremim.." nasmijao se te napustio prostoriju. Papire sam zakljucao u ladicu te se otisao spremiti.

*NAKON 2 SATA*

Stigli smo pred Diamnod. Izasao sam iz auta s ekipom i usetali smo u klub. Kada je pjesma pocela svirati dvije djevojke su izasle na pozornicu. Jedna je bila tako sexy, privukla mi je pozornost. Kada su krenule plesati, okrenule su glavu prema nama. LARA STONE.

Sta? Nisam znao da radi u ovome klubu. Zasto mi je to promaklo? Plesala je. Bila je savrsena. Ekipa joj je stalno dobacivala novce i nesto ju zezala, a ja sam samo sjedio s kapom na glavi. Nije me mogla prepoznati. Promatrao sam ju.

Nakon sto je pjesma zavrsila, sisla je s pozornice te otisla u neku prostoriju. Ustao sam se te dosao do vrata. Polako sam ih otvorio i nasao sam se u dugackome hodniku. Trazio sam vrata s njenim imenom. Evo ih, Lara Stone.Skinuo sam kapu s glave te pokucao i usao unutra.

Sjedila je na stolici gledajuci TV. Grickala je neki sendvic. Bila je tako slatkla.

„Eli zasto si.........." kada se okrenula pogledala je u mene i rasirila oci. „ Tko si sad ti? Ako trazis sex to je soba pokraj."

„Lara, nisam zato tu..." pogledao sam u nju te joj prisao. Bili smo udaljeni nekoliko milimetara." Dosao sam po svoju narukvicu." rasirila je oci pogledavci u mene. Sada je shvatila tko sam. Pokusala me odgurnuti od mene, ali nije joj uspjevalo.

„Mici se od mene, nemam tu narukvicu. Kod kuce mi je." pogledala je uplaseno u mene.

„Onda idemo kod tebe..." pogledala je uplasneo u mene.

„Nenenene..." vrisnula je.

„Da, oblaci se cekam te kod tvojeg auta.." nasmijao sam se pobjednicki.

„Kako znas koji je moj auto??" rasirenih ociju je gledala u mene.

„Babe, ja sve znam.." Izasao sam iz sobe te zatvorio vrata. Vratio sam se kod ekipe i dao im kljuceve od auta.

„Jack, ja imam nesto obaviti odvezite se kuc.." potapsao sam ga po ramenu te otisao na parking i naslonio se na njen auto. Auto je jako dobar.

NOBODY'S P.O.V.

Lara, tvoja nocna mora je bila u klubu. Vidio je tvoje tijelo. Dosao je u tvoju sobu. Napokon si ga u poznala. Sada ocekuje da idete kod tebe po narukvicu. Tko zna sto ti moze napraviti. JUSTIN BIEBER napokon se znamo.

Justin, radi u klubu kao plesacica. Nisam to znao. Ima jako dobro tijelo. Upoznala me. Cekam ju kod auta. Idemo kod nje po moju narukvicu. Ne zna sto joj sve mogu. LARA STONE sada me upoznajes iz dana u dan.

Is this a dream, or not?Read this story for FREE!