10. „ 1.dan - planine, sunce, jezero"

584 32 0

LARA'S P.O.V.

Dan je prosao odlicno, cijelo vrijeme smo se svi zabavljali, ekipa je odlicna od sutra imamo neki zadatak ne znamo jos koji ali saznat cemo sutra. Trenutno igramo istina/izazov.Boca je stala na Justinu.

„Istina/izazov" Nathan je rekao pogledavsi u Justina

„izazov.." nasmijao se pobjednicki.

„hmm... poljubi Laru.." molim? Da li je on upravo rekao da on mene mora poljubiti? Nenene ne moze.

„hej, ne moze. Tko je rekao da cu ja to dopstit." Pogledala sam ljuto prema Nathanu.

„Babe smiri se to je samo izazov.. „ namignuo mi je na sto je Justin dosao do mene.

„Mic..." prekinuo me poljubcem.

Te njegove usne te mekane slatke usne, otopim se uvijek kada me dotaknu. Nisam mu uvracala poljubac, nisam htjela da misli da sam laka, ali uzivala sam i to jako, kako se dobro ljubi. Odmakao se od mene te me pogledao u oci i namignuo mi.

„vidis nije bilo stranos." Nathan je viknuo.

„kako god.." puhnula sam te sjela na pod nastavivsi sa igrom.

Justin je zavrtio bocu i ona je stala na meni no krasno.

„istina / izazov" pogledao je u mene

„izazov" dosao je do mene i sapnuo mi na uho.

„odi u kuhinju uzmi dva jaja iz frizidera i odaberi dvije osobe kojima ces to jaje na glavi razbit.." poljubio me u vrat na sto sam se najezila. Eh, sad ces si ti vidjet.

Otisla sam u kuhinju na sto su svi geledali u mene sakrila sam jaja u rukave jakne te otisla do Nathana i glumila da cu mu nesto sapnuti te mu jaje bacila u kosu, na sto je skocio.

„o bozeee mojaaa kosaaa Laraaa ubit cu te pa ti nisi normalna.." derao se na mene.

„ja samo vracam za ono.." namignula sam mu i otisla do Justina i sjela pokraj njega

„ahhahahah koja si ti kraljica" smijao se na sto sam ja samo digla obrvu, ustala sam se te krenula prema kuhinji na sto me je ignorirao to mi je prilika. Clara je primjetila sta planiram i samo je sutila gledavsi prema Justinu. Kada sam dosla blizu njega sagnula sam mu se do uha i sapnula „SAH - MAT" te mu jaje bacila u kosu na sto je on naglo skocio.

„moja kosaa. pa ti nisi normalna jer ti znas kako ja svoju kos volim o boze Lara bolje da to nisi napravila..." vikao je kao neko malo dijete.

„ah sam si si kriv sto si mi taj izazov zadao a nisi napomenuo da to tebi ne mogu napraviti.." pobjednicki sam se nasmijala i sjela na pod kod ostalih. Svi su se smijali dok su ova dvojica otisla oprati kosu.Pogledala sam na sat 15:00 mogla bih se krenut spremat ipak ne znam gdje me vodi.

Otisla sam gore i krenula sa spremanjem prvo sam si nasla neku Nike trenerku (gornji i donji dio) te neku bijelu majcu na kojoj pise „FUCK LOVE" otisla sam u kupatilo te se krenula otusirati. Kada sam zavrsila s tusiranjem obukla sam priredenu robu te kosu osusila ostavivsi je valovitu nije mi se dalo peglat ju, na lice sam njela malo maskara i pudera, ipak je rekao da se ne moram nista posebno srediti. Iz ormara sam zela svoje Nike patike te otisla dolje kod ostalih. On je bio tamo.

„spremna?" pogledao je u mene odmjerivsi me

„da" nasmijala sam se te sjela na kauc

„vidim poslusala si me.." nasmijao se pobjednicki

„i da nisi to rekao to bih obuka nisam osoba koja se voli sredit nesto posebno.." izblejila sam mu se.

Is this a dream, or not?Read this story for FREE!