22. "ona nije normalna.."

365 23 0

Eto ga , dočekali ste i 22 nastavak kao što i po sadržaju priče možete primjetiti da se priči bliži kraj, tako sam počela i novu pisati, neću vam napraviti drugu sezonu jer sam izgubila inspiraciju ali nova priča će biti drugačija, vidjet ćete uskoro i sami, za sada pišem jos 3-4 nastavka i ova priča dolazi kraju....LARA'S P.O.V.


Kada smo se svi probudili i doručkovali, Justin je s sestrom otišao u nabavku namirnica, do je mene ostavio s Pattie a ona je to vrijeme iskoristila za planiranje vjenčanja. Ta žena nije normalna, to je potvrđeno. Sve, ali baš sve će ona isplanirati, ja nemam pravo glasa. Vidjet će si Justin kada dođe kući.


"i trebali bi staviti na sredinu veliki stol s ljubičastim cvijećem, tamo bi vi i kumovi sjedili, a okolo okrugli stolovi s malim cvjetićima za sve ostale, a ispred vas bude mjesto za plesanje, trebali bi imati oko 200 gostiju od Justinove rodbine, i sva tvoja. Svi ukrasi bi trebali biti ljubičasti a tvoja haljina bi trebala..." odjednom sam prekinula Pattin razgovor


"Pattie oprostite sto vas prekidam, ali ja ovo neću trpiti ovo nije tvoj vjenčanje već Justinovo i moje i ako je naše trebala bi pitati da li se mi s time slažemo, ja bi sama trebala sebi vjenčanicu odabrati ipak sam ja mlada a ne vi i ja se želim ugodno u haljini osjećati. To je vjenčanje koje sam ja od djetinjstva htjela planirati a ne da sve odredi moja punica..." ustala sam se te otrčala u Justinovu i moju sobu, bacila se na krevet, zabila glavu u jastuk i počela plakati.


Svi bi htjeli sami vjenčanje planirati, ili s svojom majkom, ali ne i s majkom svojeg budućeg mladoženje. U čemu je problem da ja sve sama sredim, makar imam malo vremena, ali želim to napraviti onako kako sam s majkom pričala i zamišljala to. Želim joj to posvetiti. Prisjetivši se na roditelje počela sam još jače plakati. Osjetila sam da je netko sjeo pokraj mene, te se krevet udubio. Nečije ruke su lutale mojim leđima, Justin.


"pusti me..." tiho sam rekla.


"što je bilo? kada smo ušli u kuću našli smo Pettie kako sjedi i gleda u prazno pogledala je u mene i rekla samo "ovo nikada ne bih očekivala od nje" i nastavila je gledati u prazno, nisam znao na što je mislila ali sada kad tebe vidim kako plačeš znam na koga misli, što se dogodilo?" zabrinuto je pitao, okrenula sam se prema njemu na što mi je rukama obrisao suze s obraza.


"sve ona želi planirati, sve želi ona odrediti, a mene se ništa ne pita? moje mišljenje nije bitno. Kao da se ona udaje. Ja to neću trpiti. Imala sam i ja snove kao mala, pričala sam i ja s svojom majkom i zamišljala svoje vjenčanje i ona sada želi sve po svojem, čak mi je i vjenčanicu odredila, što ona misli sebi da je?" viknula sam na njega


"hajde se smiri, ona je takva ne mogu protiv nje zaboga majka mi je.." viknuo je


"znači tako mama ti je važnija od buduće žene? Stvarno? Hvala što sada znam, i možeš se pozdraviti s zaručnicom, bitno da ja ne mogu svoje mame ostvariti snove i napraviti onako vjenčanje kakvo bi ona htjela, da imam nešto što me na nju podsjeća tebi je tvoja mama živa a ja? Nemam nikoga, drži prsten i više me nikad nećeš vidjeti..." bacila sam mu prsten i počela stavljat stvari u kofer, a on je samo izjurio iz sobe, od dolje se čulo glasno vikanje, izašla sam iz sobe kako bih bolje ćula.


JUSTIN'S P.O.V.


"Stvarno mama? stvarno? opet ti je bio cilj uništiti meni nešto najvrjednije? nikad me nećeš pustiti da budem sretan? to ti je cilj? shvaćaš što si napravila? pakira stvari, odlazi jebeno odlazi a jedina je koju sam tako volio, jedina je koju volim, s njom sam jedino bio tako sretan ali ti si morala i to uništiti, nikad ali više nikad te ne želim vidjeti, makar si mi mama ali ne zaslužuješ to biti, ovo mi je bila prilika da budem sretan, možda imam obitelj i uživam u ovom životu ali što bi moja mama bila da se ne umiješa, a ti Gemma bježi od nje tj bolje joj nemoj reći da si zaručena jer će i tebi to napraviti ne želi da njena djeca budu sretna kao što i ona nije bila...MRZIM TE...shvati M-R-Z-I-M-T-E-!" izašao sam iz kuće glasno zalupivši vratima, ušao u auto i otišao u najbliži kafić kako bih u alkoholu ubio tugu.


Opet ću izgubiti osobu koju najviše volim, opet mi to radi. Ne shvaća da želim i ja imat obitelj, biti napokon sretan, uvijek mi sve uništi. Najbolje bi bilo da nema sina da ima samo poslušnu kćer koja ju uvijek sluša to bi ona najviše htjela. E pa i dobit će to.


*NAKON 3 SATA*


Došavši pred kuću naglo sam otvorio vrata, zatekao sam Gemmu,Pattie i Laru kako sjede u dnevnoj, mobiteli su im na stolu i svaka gleda u neku točku i ne pričaju. Kada me Gemma vidjela odmah je dotrčala do mene i zagrlila, na što sam ju rukama naglo maknuo iz zagrljaja.


"što radite ovdje? mislio sam da si Lara već otišla a i ti kako se ono zoveš Pattie ono glupo ime, šta ti tu radiš i dalje? a Gemma poslušaj me i odlazi..."


"ne znaš što pričaš nemoj Justin pijan si..." Pattie mi je prilazila, izvukao sam iz džepa pištolj na što su sve tri pogledale prema meni i širom raširile oči.


"što? zašto sam pijan? razmisli kako otac i ja rješavamo probleme? u alkoholu. a znaš li što sam zaključio? da bi bila sretna da me nema,i ti Lara ne bi imale probleme, imala bi normalan život da mene nije bilo..." usmjerio sam pištolj prema svojoj glavi "i došao sam do zaključka da bi bilo najbolje da me nema, pa reko bili bi sretni svi, pa možete se pozdraviti samnom i budite sretne..."


"da si odmah maknuo taj jebeni pištolj ili ću ja uzet svoj i ubit sebe nije mi problem bila bi s roditeljima gore da li to želiš?" prišla mi je uzevši mi pištolj


"što mi vrijedi? Opet sam sam, opet mi je uništila život ona tamo kako se već zove..." viknuo sam


"nije, ostajem riješili smo sve, Pattie odlazi, ja sama sve planiram, rekla sam joj sve za moje roditelje i pomirili smo se. Zvali smo te na jebeni mobitel ali ne bi ti bio Justin da se na njega ne javiš...""Ostajeešš??" veselooo sam viknuo


"dap..." pogledala je prema meni na što sam ju naglo podigao i vrtio u zraku...

"sputiii meee" vikala je


"nema šanse.." nasmijao sam se poljubivši ju...


Cijelu večer smo proveli zajedno, tj ja sam spavao naslonjen na Laru a oni su pričali o nećemu, zadnje čega se sjećam da je Lara ispratila Pattie i Gemmu te da me pokrila i rekla da spavam....

Is this a dream, or not?Read this story for FREE!