5. „ ...ovo se nije trebalo dogoditi.."

746 45 1

JUSTIN'S P.O.V.

Neko vrijeme smo gledali jedno u drugo. Zagrlio sam ju rukama za struk te ju privukao sebi i poljubio ju. Imala je pre dobar parfem koji me užasno privlacio. Maknuo sam joj kosu s vrata te ju lagano ljubio. Uzdahnula je. Nasmijao sam se. Uhvatio sam ju za dupe te me je obgrlila nogama. Nosio sam ju do sobe. Vrata sobe sam nogom otvorio te ju bacio na krevet. Legao sam na nju i nastavio ju ljubiti. Zavukla mi je ruke pod majcu te mi ju skinula. Preokrenuo sam nas, tako da je bila na meni. Skinuo sam joj majcu i hlace ostala je samo u u cipkastim crvenim tangama i cipkasto crvenom grudnjaku. Imala je predobro tijelo. Bila je prelijepa. Skinula mi je hlace. Ostao sam samo u boxericama. Nastavili smo se ljubiti. Htio sam joj otkopcat grudnjak ali me odgurnula i otrcala u kupatilo te se zakljucala.

Gledao sam prema vratima ne vjerujuci svojim ocima. Odjebala me. Ona je bila jedina djevojka koja mi je to napravila. Posebna je. Prisao sam vratima i naslonio se na njih. Place.

Odmaknuo sam se od vrata, obukao hlace i majcu te napustio njenu kucu. Nasmijao sam se kada bih se podsjetio na ono sto se dogodilo. Mala je vraski zgodna, i mislim da se polako u nju zaljubljujem.

LARA'S P.O.V.

Sto sam upravo napravila? Skoro sam spavala s kriminalcem. Koliko god sam se osjecala osramoceno toliko me bolila istina.

* FLASH BACK *

Napunila sam 17 godina. Imali smo zabavu. Bilo je odlicno kada sam se kuci vratila s Robinom otisli smo u moju sobu. Otusirala sam se, a i on poslije mene. Na moj rodjendan nam je bilo dva mjeseca otkad smo zajedno. U zadnje se vrijeme ponasao cudno.

Trebali smo se ujutro dici rano radi skole, pa smo i rano otisli spavati. Dok sam spavala osijetila sam da se podigao, mislila sam da je otisao po vodu ili nesto drugo. Samo sam nastavila spavati. Nakon nekog vremena osjetila sam jak stisak na svojoj ruci, kada sam otvorila oci Robin je bio iznad mene.

Prije nego sam ista uspjela napravit skinuo mi je hlacice i gace kao i sebi. Kada je shvatio da cu pokusati pobjeci jace me stisnuo. Htjela sam vikati ali stavio mi je ruku na usta i na uho sapnuo.

„Sada si samo moja.."

Te noci me silovao, od toga dana sam drugacija, ne upustam se u veze. Zato sam se i odmakla od Justina te plakala u kupatilu.

* FLASH BACK - END*

JUSTIN'S P.O.V.

Prosetao sam gradom. Nisam otisao kuci jer sam se osjecao cudno. Nisam htio samo onako otici. Usao sam u trgovinu i kupio nesto za jesti te krenuo kod Lare. Kada sam dosao vrata su se otvorila. Unutra je sve bilo razbacano. Slike nekog decka i Lare poderane. Ona je sjedila u cosku i spavala, sva je bila uplakana.

Tako je prelijepa dok spava, moram biti tih ne zelim ju probuditi.Skupio sam sve sto je porazbacala i bacio sam to u smece. Sve je mirisalo na nju, na njen parfem. Otisao sam do kuhinje, te podgriao to sto sam kupio i skuhao juhu. Odjednom sam cuo da netko vristi.

„Neee, Neee ostavii meee, molimmm teeee, neeee..." tresla se sve. Brzo sam dotrcao do nje i lagano ju prodrmao kako bi se probudila kada me je vidila samo me zagrlila i plakala.

„Molim te cuvaj me, ne zelim da mi to opet napravi.." tiho mi je sapnula u uho i opet pocela plakati.

„Smiri se, ajde pogledaj me.." pogledala me, „ tu sam i nitko ti nista ne moze a sad se lijepo odi umiti i presvuci se, pa dodi nesto pojesti." samo je klimnula glavom i otisla gore.

Dok se ona gore smirivala skuhao sam kavu te sjeo za stol. Svida mi se i to jako, kada ju tuznu vidim slomim se, kada osjetim te njene mekane usnice osjecam se kao da sam u raju. LARA STONE mislim da te volim.

Iz razmisljanja me vratio zvuk stolice, sjela je nasuprot mene. Dao sam joj tanjur te smo poceli jesti. Kada smo zavrsili s jelom, sve sam stavio u kuhinju te otisao do Lare. Sjedila je na fotelji, grleci svoje noge.

„Malena, sta si to sanjala od koga da te stitim?" tiho sam rekao pogledavsi u nju.

LARA'S P.O.V.

Dok sam sjedila sklupljena, Justin je sjeo pokraj mene.

„Malena, sta si to sanjala od koga da te stitim?" tiho je rekao. Pogledala sam u njega i spustila glavu. Da li da mu kazem istinu ili da mu kazem da sam sanjala nocnu moru? Reci cu mu istinu, nemam nista izgubiti..Pogledala sam u njega.

„Sanjala sam jednu noćnu moru koja mi se nažalost i ostvarila. Kada sam imala 17 godina bila sam s jednim dečkom , zvao se Robin.. Sve je bilo savršeno prvih mjesec,mjesec i pol veze ali kasnije su stvari postajale sve gore i dosao je moj rodjendan, i nasih dva mjeseca veze . Tu noc sam legla normalno spavati kao i svaku drugu jer sam ujutro rano imala školu . Kasnije sam i zaspala. Osjetila sam jak stisak na svojoj ruci,kada sam otvorila oci vidjela sam njega iznad sebe skinuo mi je hlace i gace i sebi isto. Kada je shvatio da sam htjela pobjeci jos me jace stisnuo i rekao ''sad si moja počela sam se otimati i vikati ali drzao mi je ruku na ustima....." Pogledala sam „silovao me i nažalost nisam jedina kojoj je to napravio, on je bio dio neke bande Dangers, pravio se frajer makar nije bio nitko i nista.......Zato sam se i otrgnula onda jednostavno ne mogu vise.." pocela sam opet plakati. Justin me krenuo zagrliti.Odgurnula sam ga od sebe tako da je pao na drugu fotelju.

„Kio vrag Lara??" viknuo te.

„Mislis da cu biti dobra prema tebi? Ubio si mi roditelje, oteo sestru sta mislis da sam ti oprostila? Nisam, niti necu. Izlazi iz moje kuce, samo idi..." ustala sam i krenula mu otvoriti vrata.

„Lara, daj mi da ti objasnim, molim te..." gledao je u mene.

„Ne, van..." zatvorila sam mu vrata pred nosom i otisla u sobu gdje su mi mama i tata spavali.

NOBODY'S P.O.V.

Lara, otkirva tajnu koju nitko do sada nije znao. Silovana je. Tjera Justina od sebe makar joj to nece uspjeti.

Justin, zaljubljuje se u Laru. Ne, zna sto ce se dogoditi. Ne zna da zlatni pistolj nece biti njegov. Uskoro ce saznati na sto su njegovi roditelji mislili kada su mu rekli „ imat ces vodu, bit ces samo dio tima."

Is this a dream, or not?Read this story for FREE!